| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2017/05/pa-sy-a_enhmerwths_2017_05.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2017 >> ΜΑΪΟΣ >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 04256 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ": YOU TUBE - MGTOW ΕΛΛΑΣ - GREEK MGTOW: ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - MGTOW ΕΛΛΑΣ

Νο [ 04257 ]

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ": "ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ" VS "Ο.Ε.Α.":

Νο [ 04258 ]

"FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ..." - "...ΤΟΥΡΚΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑΣ..."

Νο [ 04259 ]

"FACEBOOK" - Giorgos Ierodiakonos - ΚΕΙΜΕΝΟ: "...Ακόμα και τον νομικό όρο «αλλαγή φύλου» αλλάζουν. Από τούδε και στο εξής θα αναγράφεται πλέον «διόρθωση φύλου». Βέβαια! Λάθος έκανε η ρουφιάνα η Φύση κι εμείς το διορθώνουμε..."

Νο [ 04260 ]

"FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...Anastasios Markoulidis ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..." "...Anastasios Markoulidis ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ..." "...ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ..."

Νο [ 04261 ]

ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ LGBTQI ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ

Νο [ 04262 ]

"FACEBOOK" - ΚΕΙΜΕΝΟ: “…Σταθμός μετρό "ΠΑΝΟΡΜΟΥ"… μια ομάδα 7 ναυτικών δοκίμων(πρωτοετείς)… με την επίσημη στολή εξόδου αποβιβάζονται από το μετρό ομάδα 3 ελεγκτών εισιτηρίων ως άλλοι κομισάριοι του συριζώνυμου συστήματος τους σταματούν με ύφος χιλίων καρδιναλίων για να τους ελέγξουν… ο εξευτελισμός του θεσμού του στρατεύματος από τους πειναλαίους ενός αθειστικού μηχανισμού…”

Νο [ 04263 ]

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ …….. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ “ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ” ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ….. «ΔΙΑΛΕΞΗ» ΣΤΟ ……… «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ» ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΧΑΝΙΩΝ….!!!

Νο [ 04264 ]

"YOU TUBE" - "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - "2017WORLD 2017WORLD" - ΣΧΟΛΙΟ: "...Το περίεργο είναι πως η περιγραφή των φεμινιστριών προσπερνά σαν να μη συμβαίνει τίποτα όλη αυτή την τρέλα, σαν να είναι απολύτως φυσιολογική η οργανωτική εξέλιξη του φεμινισμού την εποχή που η ανθρωπότητα κινούνταν με κάρα, ενώ οι φεμινίστριες ή... κάποιες γυναίκες που "επηρεάστηκαν από τα "φεμινιστικά ιδεώδη" έκαναν διατλαντικά ταξίδια σε υψηλούς κύκλους..."

Νο [ 04265 ]

"FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΤΟ FACEBOOK ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗΣ..."

Νο [ 04266 ]

"ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΝΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..."

Νο [ 04267 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ": Εκδήλωση για τη συνεπιμέλεια MADE IN ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.... ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΤΩΝ LGBTQI+

Νο [ 04268 ]

"ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΕΣ ::: ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΣΒΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΑ «ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ» ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΙΣ «ΠΑΡΕΕΣ» ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ..."

Νο [ 04269 ]

"FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ (ΕΛΛΑΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ..."

Νο [ 04270 ]

"ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ... ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ Ή ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ... ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ..."

Νο [ 04271 ]

"FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ..."

Νο [ 04272 ]

"ΓΡΟΘΙΑ": Η MONSANTO ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ TROLLS ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Νο [ 04273 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ": ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΕΡΕΙΠΙΑ...

Νο [ 04274 ]

"YOU TUBE" - "CASSIE JAYE": THE RED PILL (2017) - MOVIE TRAILER

Νο [ 04275 ]

"WIKIPEDIA": "THE RED PILL" - CASSIE JAYE'S 2016 DOCUMENTARY MOVIE FOR THE MEN’S RIGHTS MOVEMENT

Νο [ 04276 ]

"WIKIPEDIA": "ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΠΙ" - ΤΑΙΝΙΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ CASSIE JAYE ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Νο [ 04277 ]

"FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..." - "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΣΟΝ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΟΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΙΣΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΙΣΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΙΣΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ..."

Νο [ 04278 ]

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ" Νο [ 00086 ] - ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

Νο [ 04279 ]

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ" Νο [ 00093 ] - ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

Νο [ 04280 ]

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ" Νο [ 00090 ] - ...."ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ~ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ".... ...."ΕΔΩ Ο ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Νο [ 04281 ]

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ" Νο [ 00093 ] - ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

Νο [ 04282 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": "ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Η ΟΕΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..."

Νο [ 04283 ]

"FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΣ..." - "...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..."

Νο [ 04284 ]

BLOG "THE UNKNOWN HISTORY OF MISANDRY": The Documentary Film that was Banned BEFORE Post-Production Even Began – THE RED PILL

Νο [ 04285 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΠΥΡΟ (ΧΑΤΖΑΡΑ) ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..."

Νο [ 04286 ]

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ! ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΕΙΔΗΣΗ-ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Νο [ 04287 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Ο [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - www.pa-sy-a.gr ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΝ ΟΡΓΑΝΟΝ..."

Νο [ 04288 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11" - ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ: "...Εκατό έφιππες «Αμαζόνες», αρματωμένες με μακρύκαννα τουφέκια με επικεφαλής την διοικητή τους Ελένη Σαράντη, (σύζυγο του Ιωάννη Σαράντη, αδελφού του αντισυνταγματάρχη του Τάγματος της Μπαλακλάβα Πάβελ Σαράντοβ), ήταν παραταγμένες σε μια ψευτο-δεντροστοιχία από πορτοκαλιές, λεμονιές και δάφνες..."

Νο [ 04289 ]

"YOU TUBE" - "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ": ΠΑΣΥΑ - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΗ

Νο [ 04290 ]

"FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΚΑΝΕΙΣ... ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΦΑΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ"..." - "...ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ..." - "...ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ..."

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2017 - 05

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2017/05/01]

έκδοση:

[06.25]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2017/05/29]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"