| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2020/04/28/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2020-04-28_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2020 >> ΑΠΡΙΛΙΟΣ >> 28 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 05373 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΕ 11 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2020 - 04 - 28 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05373 ] [ 2020.04.28 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΕ 11 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

 

 

Giorgos Pappas - 20 Απριλίου

 

Ημερολόγιο κορωνοϊού, 20 Απριλίου 2020: Το μέλλον της πανδημίας σε 11 Ελληνικά σενάρια.

1. Ο ιος εξαφανίζεται. Παγκοσμίως σταδιακά. Γιατί; Κι ο SARS έτσι δεν έκανε; Όμως ο SARS ήταν από την φύση του αυτοπεριοριζόμενος γιατί σκότωνε σε μεγάλο ποσοστό τον φορέα του, αυτόν που θα έπρεπε (στην λογική του ιου) να τον μεταδίδει σε άλλους ώστε να αυξάνεται ο ιος. Δεν είχε ο SARS ασυμπτωματικούς ή ολιγοσυμπτωματικούς να διασπείρουν τη νόσο. Και όσοι νοσούσαν χρειάζονταν γρήγορα ιατρική φροντίδα, άρα έμπαινε άμεσα η διάγνωση και η απομόνωση και η διακοπή της μετάδοσης. Πιθανότητα 0,01%

2. Ο ιος εξαφανίζεται σύντομα. Στην Ελλάδα. Αλλά στον υπόλοιπο κόσμο παραμένει, σε άλλοτε άλλα ποσοστά, περιλαμβανομένης της Δυτικής Ευρώπης και της Τουρκίας. Γιατί; επειδή εμείς καταφέραμε να περιορίσουμε την διασπορά δραστικά και δεν είχαμε νέες εισροές, και ανοίξαμε από τα περιοριστικά μέτρα αργά και επιτυχημένα. Και κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουμε στον υπόλοιπο κόσμο. Είτε για λόγους οικονομικούς προφανέστερα, βλέπε τουρισμό, ή για λόγους ατυχήματος, όπως για παράδειγμα σε είσοδο μεταναστών από την υπερενδημική γείτονα. Οπότε ο ιος επιστρέφει στην Ελλάδα. Γιατί δεν θα είναι δυνατό να κάνεις πλήρη έλεγχο στην είσοδο κάθε πολίτη από το εξωτερικό, ούτε να βάλεις σε καραντίνα έναν τουρίστα. Δύο υποσενάρια εδώ:

2α: πολλαπλά κρούσματα σε διάφορες τουριστικές τοποθεσίες απορρυθμίζουν πλήρως το σύστημα υγείας και εν γένει την χώρα, διότι πόσα μέσα θα διαθέσεις για να μεταφέρεις τον κάθε ασθενή από το νησάκι όπου βρέθηκε, και ποια θαλασσοταραχή απρόοπτη θα καθυστερήσει μια διακομιδή και θα καταλήξει κάποιος ξένος σε νησί με ανεπαρκείς δομές υγείας, και πόση πίεση θα δεχθείς από το εξωτερικό για την ενδεχόμενη αποτυχία σου να το χειριστείς. Αλλά και πόσοι ασυνείδητοι ντόπιοι του τουριστικού θα κάνουν τα στραβά μάτια σε κρούσματα και ανάγκη καραντίνας, για οικονομικούς λόγους (και μην πει κανείς πως δεν υπάρχουν ασυνείδητοι του ευτελούς κέρδους στον τουρισμό, παντού υπάρχουν, και στην ιατρική και στο μανάβικο της γειτονιάς, και...). Απευκταίο σενάριο. Ζητούμενο να προτετοιμαστούμε να την εκμηδενίσουμε, όμως πιθανότητα 9%.

2β: πολλαπλά κρούσματα σε διάφορες τουριστικές περιοχές μεν, αλλά επειδή έχει αναπτυχθεί μηχανισμός άμεσης ανταπόκρισης και ανώδυνης διευθέτησης των πολλαπλών προεκτάσεων ακόμη και ενός κρούσματος, δεν διαταράσσεται σε μεγάλο βαθμό η καθημερινότητα της χώρας, επιστρέφουν όμως κάποιοι περιορισμοί (που θα απαιτήσουν περισσότερη εγρήγορση για την πιστή εφαρμογή τους). Υπάρχει σαφής επιβάρυνση του συστήματος υγείας, ίσως και περισσότερη (και σαφώς πιο εκτεταμένη γεωγραφικά της τωρινής). Ζούμε ένα αντίστοιχο του τωρινού 2ο κύμα. Σταδιακά, λόγω καιρού και παγκόσμιου φόβου για ταξίδια (το σενάριο των κρουσμάτων σε τουρίστες θα είναι παγκόσμιας κατανομής προφανώς), υποχωρούν οι εισροές και ξαναρχίζουμε αργά και σταδιακά την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων μέσα στο φθινόπωρο. Θα ήταν πολύ μικρότερη, αλλά προσμετράται η αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης της παρούσας κρίσης, οπότε πιθανότητα 6%.

3. Ο ιος δεν εξαφανίζεται, ούτε στην Ελλάδα, μήτε στο εξωτερικό. Η χαλάρωση των μέτρων παγκοσμίως έχει διαφορετική επιτυχία (εξαρτώμενη όχι μόνο από τον σχεδιασμό αλλά και από απρόοπτα και ενδεχόμενες, ανεξερεύνητες ακόμη, γενετικές προδιαθέσεις μεταξύ λαών). Τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες, ενδέχεται το άνοιγμα να ακολουθηθεί σύντομα από νέο lockdown, και νέα απόπειρα ανοίγματος. Τα διαδικαστικά του ανοίγματος τα έχουμε αναλύσει τις 6/4. Τέσσερα τα υποσενάρια εδώ, μετά από ένα επιτυχημένο σχετικά τελικό άνοιγμα, ανάλογα με τις επιστημονικές εξελίξεις:
3α. Έχουμε γρήγορα διαγνωστικά τεστ, αλλά δεν έχουμε επαρκείς θεραπείες: Αυτό σημαίνει ότι εντοπίζομε γρήγορα τα κρούσματα, αλλά απαιτούνται εκτεταμένες δομές απομόνωσης των ασθενών (ή σε μονάδες υγείας ή με αυστηρή παρακολούθηση κατ' οίκον). Μπαίνει διάγνωση σε πολλαπλάσια κρούσματα, οπότε αναγκαστικά πολύ περισσότεροι αυτοπεριορίζονται, και ακόμη και σε ήπια νόσο διακόπτουν την φυσιολογική τους ζωή. Συσσωρευμένες τέτοιες διακοπές της καθημερινότητας σε μια περιοχή, απορρυθμίζουν, μέσω φόβου ή δυσχερειών στην κοινοτική επαφή (κοινωνική ή εργασιακή), την φυσιολογική ζωή ΚΑΙ των μη προσβεβλημένων. Πιθανότητα 5%.

3β. Έχουμε επαρκείς θεραπείες, αλλά δεν έχουμε γρήγορα διαγνωστικά τεστ: Όσο κι αν αναπτυχθεί το δίκτυο της μοριακής διάγνωσης, και λαμβάνοντας υπόψη ότι σε διενέργεια πολλών τέτοιων τεστ θα έχεις και ψευδώς θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα, η στρατηγική σου βασίζεται στην αγωγή. Θα δοθεί σε όλους προληπτικά; Θα δοθεί σε επαγγελματίες υγείας μόνο προληπτικά; Θα δοθεί σε ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους προληπτικά; Θα δοθεί μόνο σε όσους έχουν δυνητικά εκτεθεί σε κάποιο από τα, λίγα σε σχέση με τα πραγματικά, διαπιστωμένα κρούσματα; Θα μπορούν να την λάβουν όλοι, κι αν όχι τι θα λαμβάνουν όσοι έχουν αντενδείξεις; Θα δοθεί πάντως ευρέως κάποια αγωγή για να μην έχουμε πάλι lockdown. Και θα αρχίσει έντονη διαφωνία στην επιστημονική κοινότητα και την κοινωνία για την χορήγησή της. Αν δοθεί σε όλους θα υπάρχει κίνημα αντιρρησιών με σημαία τις παρενέργειες. Αν δε δοθεί σε όλους θα υπάρχει κίνημα υπέρ της χορήγησης σε όλους (πιθανώς από τους ίδιους αντιρρησίες, άλλη υπόθεση αυτό). Τουλάχιστον θα τσακωνόμαστε υπό έλεγχο της πανδημίας. Πιθανότητα 20%.

3γ. Δεν έχουμε επαρκείς θεραπείες, ούτε γρήγορα διαγνωστικά τεστ: Αναπόφευκτα θα επανέλθουμε σε lockdown, είτε νομών ή όλης της χώρας, με ποικίλουσα, ανάλογη της κυκλοφορίας της νόσου, βαρύτητα. Αλλιώς θα γίνουμε καθυστερημένα Ιταλία. Το οικονομικό και το ψυχολογικό βάρος ενός τέτοιου παρατεταμένου ή υποτροπιάζοντος lockdown θα γίνει τότε πολύ πιο αισθητό. Ουσιαστικά θα εισέλθουμε σε έναν προσωρινό νέο κόσμο, μέχρι να αναστραφούν αυτά τα δεδομένα (ή να πετύχουμε ανοσία αγέλης παγκοσμίως, σενάριο όμως το οποίο, ό,τι κι αν λένε διάφοροι υψηλόβαθμοι, θα προϋποθέτει την κατάλυση κάθε έννοιας πολιτισμού). Πιθανότητα 1,89%.

3δ. Έχουμε επαρκείς θεραπείες και γρήγορα διαγνωστικά τεστ: Επιστρέφουμε στην κανονική μας ζωή σχεδόν, με μια επιπρόσθετη εγρήγορση, πιθανώς και με τα διλήμματα του 3β. Η διασπορά περιορίζεται (εφόσον κάθε κρούσμα με την θεραπεία επιστρέφει από την απομόνωση νωρίτερα), το σύστημα υγείας δεν φορτίζεται (με προαπαιτούμενη την ανάπτυξη ικανού δικτύου πρωτοβάθμιας φροντίδας). Με την τοποθέτηση τέτοιων εμποδίων στην ελεύθερη διασπορά του ιου, σταδιακά υποχωρεί και η δυναμική του στην κοινότητα. Πιθανότητα 15%.

4. ο ιος αποδεικνύεται θερμοευαίσθητος (λιγότερο ή περισσότερο): Σε μεγάλο ποσοστό η μεταδοτικότητά του υποχωρεί στην Ελλάδα, την Μεσόγειο, την Ευρώπη, την Βόρειο Αμερική. Αλλά ετοιμάζεται να επιστρέψει το Φθινόπωρο. Πώς το ξέρουμε; παρατηρούμε τι συμβαίνει στο Νότιο ημισφαίριο, όπως άλλωστε κάνουμε και με την γρίπη κάθε χρόνο. Πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση: ότι μόνο στην Αυστραλία θα μπορούμε να βασιστούμε για στοιχεία συνεχιζόμενης συμπεριφοράς του ιου (θα μπορούσε να συνεισφέρει και η Λατινική Αμερική, όμως ακόμη δεν έχουν παγιωθεί οι ιδιαιτερότητες της επιδημίας σε κάθε χώρα). Εως τότε: ακόμη και στα χειρότερα από τα προαναφερθέντα σενάρια (δεν είμαστε έτοιμοι δομικά να δεχτούμε τουρίστες, δεν έχουμε θεραπείες ή γρήγορη διάγνωση), η επιβάρυνση της κοινωνίας είναι μικρότερη έως ανεκτή το καλοκαίρι. Δυνητικά δε, λόγω ακριβώς θερμοευαισθησίας του ιου, ενδέχεται να υπάρξει απρόσμενα ικανοποιητική ροή Βορειοευρωπαίων (με αντίστοιχο όμως κίνδυνο να εκτεθεί η όποια ανεπάρκεια του συστήματος υγείας). Οι περισσότεροι λιαζόμαστε, οι επιστήμονες τρέχουν. Υποπεριπτώσεις για το φθινόπωρο:

4α. Έχουμε θεραπεία και γρήγορη διάγνωση. Πιθανότητα 30%.

4β. Έχουμε μόνο ένα από τα δύο (και υπάρχει δυσχέρεια στην πρόοδο εδώ πλέον, με λιγότερους διαθέσιμους ασθενείς για να γίνουν καλές κλινικές μελέτες). Πιθανότητα 10%.

4γ. Να μην έχουμε τίποτε από τα δύο. Τότε το επιστημονικό βάρος οφείλει να πέσει στα υποψήφια εμβόλια που θα έχουν την δυνατότητα μαζκής παραγωγής: αν πχ η Curevac, με αναφερόμενη δυνατότητα μαζικής παραγωγής (χρησιμοποιείται ως παράδειγμα λόγω πιθανότερης κάλυψης της Ελλάδας), έχει έως τότε αποδεδειγμένα ασφαλές εμβόλιο, ας δοκιμάσει την άγνωστη αποτελεσματικότητά του μαζικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση που την χρηματοδότησε (αφήνουμε την ηθική συζήτηση για άλλη ημέρα). Πιθανότητα 3%.

4δ. Να μην έχουμε ούτε πειραματικό εμβόλιο, οπότε πάλι lockdown και καταστάσεις παρόμοιες του 3γ. Πιθανότητα 0,1%.

Συμπέρασμα: ετοιμαζόμαστε, σε πολλαπλά επίπεδα, κατά προτίμηση για το χειρότερο σενάριο. Επανεκτιμούμε κάθε μέρα, με κάθε νέα επιστημονική πληροφορία, σκεφτείτε πόσο αδαείς ήμαστε τις 20/3 πχ. Έως τότε, κατανοούμε την αξία κάθε ανθρώπινης ζωής, αναλώσιμοι δεν υπάρχουν.

ΥΓ: H εικόνα από το Everything is Illuminated, βασισμένο στο ομώνυμο σπουδαίο του Jonathan Safran Foer

ΥΓ2: τα ποσοστά είναι προσωπικής εκτίμησης, με τα τρέχοντα δεδομένα σε επιστημονικές εξελίξεις (θεραπείας και διάγνωσης και βιωσιμότητας περιβαλλοντικής του ιου), με βάση και παλαιότερα σχήματα πιθανοτήτων (από αντίστοιχα επιδημικά σενάρια). Είναι περισσότερο ενδεικτικά του τι θεωρώ πιθανότερο και τι λίγότερο πιθανό.

 

 

ΠΗΓΗ:

"FACEBOOK"

https://www.facebook.com/giorgos.pappas.376/posts/10158437445692490

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ "FACEBOOK" ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ .PNG

 

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ "FACEBOOK"
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 2020-04-23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05280 ] [ 2020.01.27 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ: ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ - "LIBERAL" - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ - ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05322 ] [ 2020.03.08 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020: ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΡΘΟΤΑΤΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05323 ] [ 2020.03.09 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ; ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05324 ] [ 2020.03.10 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΙΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05325 ] [ 2020.03.11 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: Η ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΕ Ο ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΒΗΘΛΕΕΜ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΩΡΙΟ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05326 ] [ 2020.03.12 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05327 ] [ 2020.03.13 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - "AMAGI" - ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05328 ] [ 2020.03.14 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ Ή ΟΧΙ ΤΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05329 ] [ 2020.03.15 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΥΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΕΛΛΙΠΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΕΡΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΠΕΡΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05330 ] [ 2020.03.16 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: Ή ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ "ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ"

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05331 ] [ 2020.03.17 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ LOCKDOWN ΠΕΡΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05332 ] [ 2020.03.18 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΟΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΕΡΙ ΚΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05333 ] [ 2020.03.19 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05334 ] [ 2020.03.20 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΕΡΙ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΩΙΜΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΞΑΝΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05335 ] [ 2020.03.21 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ/ JOHN PA IOANNIDIS ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05337 ] [ 2020.03.23 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05343 ] [ 2020.03.29 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΙΤΑΛΙΑΣ/ ΙΣΠΑΝΙΑΣ/ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05344 ] [ 2020.03.30 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ MARDI GRAS ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΚΟΛΧΙΚΙΝΗΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05346 ] [ 2020.04.01 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΑΣΧΑ/ ΑΝΑΣΤΑΣΗ/ ΣΧΟΛΕΙΑ/ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΟΥΛ! ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕΦΛΟΚΙΝΗ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05350 ] [ 2020.04.05 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05351 ] [ 2020.04.06 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ BCG ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05352 ] [ 2020.04.07 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΟΝΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ (ΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΝΕΙ Ο ΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ;) ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΠΕΡΙ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΕΡΙ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05354 ] [ 2020.04.09 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05355 ] [ 2020.04.10 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ (ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ) ΤΙ ΝΕΟ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ (ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΤΑΛΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ) ΣΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ LOCKDOWN ΑΠΟΔΙΔΕΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05356 ] [ 2020.04.11 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΛΕΜΕ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΦΘΟΝΩΝ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙ "ΕΠΑΝΑΜΟΛΥΝΣΕΩΝ" ΠΕΡΙ ΑΠΙΘΑΝΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΕΡΙ (ΜΗ-)ΣΙΝΟΦΟΒΙΑΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05371 ] [ 2020.04.26 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ (ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ ΚΑΝΑΤΕ;) ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05372 ] [ 2020.04.27 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΚΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΚΟΜΗ...) ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ (ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ)

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05376 ] [ 2020.05.01 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ 1063 ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΚΑΙ ΑΖΙΘΡΟΜΥΚΙΝΗ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05377 ] [ 2020.05.02 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΛΟΜΒΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΚΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05378 ] [ 2020.05.03 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ: ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΗ : ΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05379 ] [ 2020.05.04 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ ΕΝΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ - "MEDIUM" - GEORGIOS PAPPAS - DIMITRIOS MATTHAIOU - GEORGIOS KARGIOLAKIS - NIKOLAOS PAPACHRISTOU : EXITING LOCK-DOWN: A MULTI-STEP LOCALIZED GREECE-BASED PROPOSAL

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05380 ] [ 2020.05.05 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ REMDESIVIR ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΣΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00111 ] [ 2020.03.27 01:30 ]

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 - ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05368 ] [ 2020.04.23 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": U.S.A. 2020-04-16 : CORONAVIRUS IN THE USA : CORONAVIRUS LATEST : - U.S. CASES: 658.962 - U.S. DEATHS: 33.524

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05357 ] [ 2020.04.12 00:00 ]

SITE "RUSSIA TODAY" - "RT": RUSSIA RECORDS OVER 2,000 NEW COVID-19 CASES IN A SINGLE DAY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2020"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "04"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "28"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05373]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05373]

   

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2020/04/28]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2020/09/22]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"