| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2020/12/10/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2020-12-10_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2020 >> ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ >> 10 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 05600 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": "FACEBOOK" - Giorgos Ierodiakonos: ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2020 - 12 - 10 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05600 ] [ 2020.12.10 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": "FACEBOOK" - Giorgos Ierodiakonos: ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

 

 

 

"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

2020-12-10

"FACEBOOK" - Giorgos Ierodiakonos: ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

 


ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

 

Λοιπόν! Θα σκαρώσω κι εγώ ένα συνωμοσιολογικό σενάριο. Γιατί, οι άλλοι είναι πιο ξύπνιοι από μένα;

Από την αρχή ήμουν καχύποπτος μ’ αυτή την ιστορία. Στο πώς τους ξέφυγε αυτός ο κορωνοϊός, ή στο πώς τον αμολύσανε. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν συμβαίνει το ένα ή το άλλο. Μπορώ όμως να κρίνω με βάση την όλη εξέλιξη της ιστοριάς και να βγάλω τα συμπεράσματά μου.

Η αρχική αντίδραση των κυβερνήσεων, απόλυτα λογική. Αντιμέτωποι με έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο και μεταδοτικό ιό, έκαναν το αυτονόητο. Επέβαλαν μέτρα περιορισμού της εξάπλωσής του. Καραντίνες, lock down, μάσκες και τα τοιαύτα. Στη συνέχεια επιχείρησαν να αμβλύνουν αυτά τα μέτρα. Επίσης ερμηνεύσιμη κίνηση, δεδομένης της επερχόμενης οικονομικής κατάρρευσης που συνεπάγονταν όλα αυτά τα περιοριστικά μέτρα. Μέχρι που κατάλαβαν ότι όλα αυτά είναι μάταια. Ποια οικονομία μπορεί να αντέξει με έναν τόσο επικίνδυνα μεταδοτικό ιό; Ποιο σύστημα υγείας, ποια νοσοκομεία, αλλά και ποιες επιχειρήσεις (μικρές ή μεγάλες); Άμα δεν αντιμετωπιστεί δραστικά ο κορωνοϊός, η απόλυτη κατάρρευση των πάντων είναι δεδομένη. Έτσι, με το ξέσπασμα του δεύτερου κύματος, υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν ξανά στην πεπετημένη των περιοριστικών μέτρων, σε αναμονή ενός αποτελεσματικού εμβολίου, που φαίνεται καθαρά πως είναι και η μοναδική εναπομείνουσα λύση στο πρόβλημα. Και να που, ευτυχώς, το εμβόλιο ήρθε!

Κι όμως! Κάποιοι φαίνεται πως εξ αρχής είχαν άλλα σχέδια, ερήμην και έναντι των κυβερνήσεων. Κάποιοι επιζητούν και επιδιώκουν –αν όχι μεθοδικά κατευθύνουν- έναν παγκόσμιο όλεθρο. Όχι τώρα. Εξ αρχής της εμφάνισης της πανδημίας. Ή μήπως και πριν απ’ αυτήν ίσως; Καθότι το ερώτημα στο πως εξ αρχής μας προέκυψε αυτός ο ιός, ακόμα δεν έχει απαντηθεί. Τουλάχιστον όχι πειστικά!

Δεν μας κάνει εντύπωση πώς και με πόση ευκολία αναπτύχθηκαν αμέσως με την εμφάνιση του ιού, όλα αυτά τα περίεργα σενάρια συνωμοσίας; Είναι προφανές ότι όλα αυτά από κάπου εκπονούνται και διοχετεύονται στο διαδίκτυο. Εμφανής ακόμα είναι και ένας κεντρικός –άνωθεν- συντονισμός σε όλα τα επίπεδα και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αρκεί να δει κάποιος ποιοι πρωτοστατούν σ’ αυτή την μεθοδική εξστρατεία δημιουργίας κλίματος μαζικής παράκρουσης.

Ας μην αναφερθώ τώρα σε ονόματα, ιδρύματα και φορείς, κυρίως στις ΗΠΑ, όπου μάλλον εκεί εδρεύει το κέντρο ελέγχου αυτής της πυραμιδικής διασύνδεσης. Ούτε στους πρωτεργάτες εδώ στην Ελλάδα. Είναι γνωστοί σε όλους. Καθώς και τα διάφορα συνομωσιολογικά sites και blogs που αναμασούν και διασπείρουν όλη αυτή την τοξική «πληροφόρηση». Πολλά απ’ αυτά σε άρρηκτη σχέση με την ΕΥΠ και, ακόμα χειρότερα, με ξένες Μυστικές Υπηρεσίες. Δεν θέλω σ’ αυτή τη φάση να γίνω πιο συγκεκριμένος, γιατί δεν είναι η ώρα τώρα να με φάει το μαύρο σκοτάδι. Όμως ξέρω πολύ καλά τι λέω. Όπως και για το παρελθόν εκείνου του blogger –ο ουσιαστικότερος ίσως διακινητής αυτών των «πληροφοριών»- συνταξιούχος πλέον πράκτορας της ΕΥΠ. Και ξέρετε. Μια φορά ΚΥΠατζής, για πάντα ΚΥΠατζής. Δεν ξεμπλέκεις ποτέ! Όπως στην μασονία.

Και φτάσαμε στο θαυματουργό εμβόλιο λοιπόν! Και όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι οργιάζουν. Όχι μόνο εδώ. Εδώ είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Σε όλο τον κόσμο! Τα γνωστά κέντρα που σας έλεγα πριν. Τα κέντρα που ήδη έχουν καταφέρει, μετά τόσους μήνες μεθοδευμένης προπαγάνδας, να σπείρουν την αμφιβολία στο κόσμο.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην καταφέρουμε να φτάσουμε στα απαραίτητα εκείνα ποσοστά, ώστε να επιτευχθεί η λεγόμενη «ανοσία της αγέλης».

Και να σας πω το ρεζουμέ τώρα. Εκείνη η περίεργη θεωρία συνωμοσίας για ύπαρξη και ενεργοποίηση προγράμματος δραστικής μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, την οποία οι ίδιοι διακινούν, και την οποία προσωπικά θεωρούσα γελοία, φαίνεται τώρα ότι δεν είναι και τόσα γελοία όσο νόμιζα.

Προσωπικά, είμαι ακόμα πολύ επιφυλακτικός να δεχθώ ότι πράγματι υπάρχει σχέδιο δραστικής μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Όμως, αν τα πράγματα εξελιχθούν έτσι όπως δρομολογούνται με την κατηγορηματική άρνηση μεγάλου τμήματος του πληθυσμού να δεχθεί το προστατευτικό εμβόλιο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επιτευχθεί τελικά μια τεραστίων διαστάσεων πληθυσμιακή μείωση.

Κι εδώ τίθεται το ερώτημα. Μήπως τελικά, πράγματι υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία εξολόθρευσης σημαντικού μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού; Μήπως δηλαδή, εκείνη η μεγάλη μάζα του πληθυσμού που θα ξεπαστρέψει τελικά ο ιός, θα είναι ακριβώς εκείνοι που πείσθηκαν από τις θεωρίες συνωμοσίας και θα μείνουν ανεμβολίαστοι;

Ας το σκεφτούν και αυτό το ενδεχόμενο οι αντιεμβολιαστές. Κι ας ενημερωθούν επί τέλους, για τον μηχανισμό που λειτουργούν τα εμβόλια. Δεν σκοτώνουν τον ιό. Ο ιός ήρθε εδώ και θα μείνει. Όπως όλοι οι άλλοι ιοί, εκατομμύρια χρόνια πριν. Απλά ο οργανισμός μας, είτε από μόνος του, είτε υποβοηθούμενος τεχνητά, αναπτύσσει τα απαραίτητα εκείνα αντισώματα για να τον απενεργοποιήσει. Ουσιαστικά, να τον θέσει σε καραντίνα. Ο ιός όμως συνεχίζει να υπάρχει. Αποδυναμωμένος μέσα στο σώμα κάποιου που έχει αναπτύξει αυτά τα αντισώματα, αλλά ζωντανός!

Η οποιαδήποτε επαφή κάποιου θωρακισμένου με κάποιον άλλο που δεν έχει αναπτύξει τα αντισώματα, μεταφέρει τον ιό. Και μάλιστα ακόμα πιο ισχυρό και θανατηφόρο, δεδομένου ότι και ο ιός δίνει τον δικό του αγώνα ζωής και θανάτου. Και σε παρθένα σώματα, η έκβαση θα είναι μία και μοναδική. Θάνατος!

Το ζήσαμε αυτό άπειρες φορές στην εξελικτική ιστορία μας. Κλασικό παράδειγμα ο χαμός εκατομμυρίων ψυχών στην αμερικανική Ήπειρο, όταν οι έποικοι μετέφεραν εκεί ιούς άγνωστους στους οργανισμούς των ιθαγενών. Ναι μεν οι Ευρωπαίοι έποικοι είχαν αναπτύξει ανοσία σ’ αυτούς τους ιούς, οι ερυθρόδερμοι όμως όχι. Και το αποτέλεσμα το ξέρουμε. Εξολοθρεύτηκαν σαν τις μύγες!

Το ίδιο κινδυνεύουμε να πάθουμε και σήμερα με τον covid. Με μια διαφορά όμως. Οι ευρωπαίοι έποικοι τότε, ιδέα δεν είχαν για ιούς, αντισώματα, ανοσίες και τα τοιαύτα. Ούτε και οι Αμερικάνοι ιθαγενείς. Ούτε υπήρχε μεθοδευμένο σχέδιο εξόντωσής τους. Σήμερα όμως, ξέρουμε. Και κυρίως ξέρουν εκείνοι που βάλθηκαν, σώνει και καλά, να πείσουν τους αφελείς να αρνηθούν την θεραπεία. Ή έστω να σπείρουν την αμφισβήτηση.

Απευθύνομαι στους ανυποψίαστους αντιεμβολιαστές λοιπόν. Φίλοι μου, αν πράγματι υπάρχει συνωμοσία σ’ αυτή την ιστορία, τα θύματα των δολερών συνωμοτών που εσείς καταγγέλλειτε, θα είστε τελικά ακριβώς εσείς. Μην σας πω ότι εξ αρχής εσείς ήσασταν ο βασικός τους στόχος!

Αλλά μην ανησυχείτε! Είπαμε, όλα αυτά δεν είναι παρά θεωρίες συνωμοσίας...

 


ΠΗΓΗ:
"FACEBOOK"
https://www.facebook.com/100000988143521/posts/3639354242774145/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ "FACEBOOK" ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ .PNG

 

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ "FACEBOOK"
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 2020-12-28 15-50-55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

"ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

http://anti-kentauron.blogspot.com/2020/12/facebook-giorgos-ierodiakonos.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05579 ] [ 2020.11.19 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": "ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ" & "ΑΡΝΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ" = ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ & ΛΥΣΣΩΔΩΣ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΙΣ. ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ SARS-COV-2 - COVID-19 ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΤΟΥ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05582 ] [ 2020.11.22 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": "ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ" & "ΑΡΝΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ" = ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΣ ΣΥΓΧΙΣΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΠΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ SARS-COV-2 - COVID-19

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05606 ] [ 2020.12.16 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": "FACEBOOK" - Gerasimos Grammatikopoulos: ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙ COVID-19 ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05613 ] [ 2020.12.23 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ": ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΑ ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΝΤΕ ΣΑΝΤ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ 3" ΣΕ ΣΤΥΛ "ΤΟΥΜΟΡΟΟΥ ΑΣΜΠΕΤΕ" ΚΑΙ "HAPPY HALLOWEEN" ΣΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ DEEPFAKE ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: "Η λογική της μιάς σφαίρας"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00111 ] [ 2020.03.27 01:30 ]

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 - ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05368 ] [ 2020.04.23 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": U.S.A. 2020-04-16 : CORONAVIRUS IN THE USA : CORONAVIRUS LATEST : - U.S. CASES: 658.962 - U.S. DEATHS: 33.524

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05357 ] [ 2020.04.12 00:00 ]

SITE "RUSSIA TODAY" - "RT": RUSSIA RECORDS OVER 2,000 NEW COVID-19 CASES IN A SINGLE DAY

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05370 ] [ 2020.04.25 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΟΛΧΙΚΙΝΗΣ ΣΕ 60 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05551 ] [ 2020.10.22 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": 20.10.2020 - ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 - 667 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24-ωρο - ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 2ο ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05552 ] [ 2020.10.23 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ": ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΩΝ ΦΕΜΙΝΟΑΝΤΙΦΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 500+ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ COVID-19

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05563 ] [ 2020.11.03 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΧΑΡΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 : covid19.gov.gr

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05565 ] [ 2020.11.05 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΓΕΝΙΚΟ LOCKDOWN ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΜΗΣ ΕΚΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19 ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05566 ] [ 2020.11.06 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ SARS-COV-2 - COVID-19 ΜΕ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05567 ] [ 2020.11.07 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ - ΤΑ 33 ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05570 ] [ 2020.11.10 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19 - ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ - ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05583 ] [ 2020.11.23 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ: ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ - ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΙΩΝ ΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ COVID-19

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05584 ] [ 2020.11.24 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": BILL GATES: CORONAVIRUS VACCINE STRATEGY - A THREE-PART PLAN TO ELIMINATE COVID-19

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05585 ] [ 2020.11.25 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΚΙΚΙΛΙΑΣ: ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΟΥ LOCKDOWN ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05586 ] [ 2020.11.26 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ - SARS-CoV-2 - COVID-19

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05608 ] [ 2020.12.18 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ LOCKDOWN 7 ΗΜΕΡΩΝ «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΓΙΑ 10 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05609 ] [ 2020.12.19 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": 2020-12-18 - EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ : ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΒΑΝΑ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΓΚΙΚΑ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ - ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ TESTING

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05610 ] [ 2020.12.20 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΕΚΡΗΞΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ «ΝΕΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ» ΜΑΤΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 4 - ΠΛΗΘΩΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥ SARS-CoV-2 ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05611 ] [ 2020.12.21 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΙΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ" & "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ": ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ : ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05614 ] [ 2020.12.24 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΕΚΡΗΞΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ - Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ SARS-COV-2 ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ 501.V2 ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑΧΥΤΕΡΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05615 ] [ 2020.12.25 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΕ Τ-ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05616 ] [ 2020.12.26 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ - Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05617 ] [ 2020.12.27 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: 56% ΠΙΟ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ - ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ LOCKDOWN – Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "B.1.1.7."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05618 ] [ 2020.12.28 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΟΣΗΣΗ ΑΠΟ COVID-19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2020"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "12"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "10"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05600]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05600]

   

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2020/12/10]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2020/12/10]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"