| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2008/10/11/12-00/pa-sy-a_enhmerwths_2008-10-11_12-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2008 >> ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ >> 11 >> 12:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 00830 ]

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2008 - 10 - 11 - 12:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00830 ] [ 2008.10.11 12:00 ]

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

 

Θέμα 1: Υπονόμευση της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας υπό του Ιωάννη Φουράκη.

 

Θέμα 2: Υπονόμευση Ελληνικών Οικογενειών υπό του Ιωάννη Φουράκη.

 

Θέμα 3: Υπονόμευση Ελληνοκεντρικών Ομάδων υπό του Ιωάννη Φουράκη.

 

 

Εν Αιγίω, 01/01/2004.

 

Ο υπογράφων την παρούσα ανακοίνωση, Σπυρόπουλος Σπυρίδων, γνωστοποιώ εις το κοινό των Ελλήνων ότι κατά την περίοδο 1990 έως 1994 εις συναντήσεις που είχαμε μαζί του σε σπίτια φίλων στην περιοχή Περιστερίου Αττικής, ήτοι στο σπίτι του ζεύγους Σπύρου Δετά και της Παναγιώτας Κουτροπούλου και στο σπίτι του ζεύγους Βασίλη Αρβανίτη και Γεωργίας Μούργελα (το πρώτο σπίτι ήταν τυχαία επιλογή ενώ το δεύτερο ήταν επιλογή του Παναγιώτη Τουλάτου με σκοπό συγκεκριμένο και πρόθεση δόλια και που δεν θα εξιστορηθεί εδώ), καθώς και σε πολλές επισκέψεις στο σπίτι του μόνος μου ή με άλλους ενδιαφερόμενους για τα Ελληνικά θέματα, και κυρίως ανησυχούντες τότε για τα περιγραφόμενα γεγονότα που υποτίθεται θα γίνουν από την ομάδα Έψιλον και τον αρχηγό της, όπως αυτά περιγράφοντο κυρίως στο βιβλίο του «Τα (προ)μηνύματα των Δελφών»,

 

“….εκ Θείας Βουλής και Προνοίας, δια να δομηθεί η έκ των της Οικουμένης Αμφικτυόνων επιζητούμενη Θεία αιτία και προσχηματική αφορμή, δια:.…”,

 

“.…της προς Ανατολάς και Δυσμάς ακαθέκτου των ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ επαναπορεύσεως….”.

 

Στις συζητήσεις αυτές ο Ιωάννης Φουράκης ερωτηθείς κατ’ επανάληψη «πόσο βαθιά στο εσωτερικό της Ασίας θα φτάσει στην προς ανατολάς ακάθεκτη πορεία του ο Άνακτας των Ελ-λήνων (Παλαιολόγος-Δραγάζης) τον Ελληνικό Στρατό της (Νοτίου) Ελλάδος (διότι βόρειος Ελλάς και Δωδεκάνησα δεν θα υπάρχουν, λόγω της αναφερόμενης στο βιβλίο του απωλείας των υπό των εχθρών μας)»,

 

“….κατακτήσωσιν οι Τούρκοι τας Νήσους του Αιγαίου… καθώς και οι Σλαύοι την Θεσσαλονίκην και τας κυριωτέρας πόλεις της κεντρικής Μακεδονίας….”,

 

καθώς και στην ερώτηση «γιατί ο Άνακτας θα πάει πρώτα προς ανατολάς και όχι προς δυσμάς αφού και ο ίδιος στα βιβλία του γράφει ότι οι Η.Π.Α. το N.A.T.O. και η E.O.K. είναι τα κυρίως όργανα των Σιωνιστών»,

 

απάντησε πως «είτε το θέλομεν είτε όχι, πρέπει πρώτα να ελευθερωθεί ο Προμηθέας αφού δεν κατάφεραν να το κάνουν οι προηγούμενοι Ηρακλής, Περσέας, Μ. Αλέξανδρος, οπότε πρέπει ο επερχόμενος Άνακτας των Ελ-λήνων να οδηγήσει νικηφόρα την στρατιά των ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ πέραν της αόρνου πέτρας των Ιμαλαϊων ή ορίων του Θιβέτ»,

 

ήτοι εντός του εδάφους της κυρίως Κίνας, το οποίον, όπως μας έλεγε, είναι Ελληνικό και αποδεικνύεται από τους εκεί ομόαιμους με εμάς πληθυσμούς οι οποίοι και θα βοηθήσουν τον Έλ-ληνα άνακτα στην πορεία του.

 

Επομένως αποδεικνύεται πως ότι με δήθεν (κατασκευασμένη) “….Θεία αιτία και προσχηματική αφορμή….” θα οδηγήσει ο Άνακτας τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ στρατό εναντίον του στρατιωτικού αμυντικού-επιθετικού άξονος Ρ.Ι.Κ. (Ρωσίας-Ισλαμικών κρατών-Κίνας), ώστε όλοι αυτοί να έχουν το άλλοθι της αντεπιθέσεως και γενοκτονίας πρώτον των Ελλήνων, και έπειτα των συνακολούθων Ευρώπης και Η.Π.Α., καθώς και όσους συμμάχισαν μαζί του καθ’ οδόν όπως η Ινδία (του άξονος Θιβέτ-Ινδίας-Μογγολίας).

 

Αναφέρω εδώ χωρίς να έχω ζητήσει την συγκατάθεσή τους τα περισσότερα άτομα που παρευρίσκοντο μπροστά σε αυτές τις συζητήσεις, βασιζόμενος στην πεποίθηση ότι όποιος έχει γνώση ενεργειών Υπονόμευσης της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας πρέπει να γνωστοποιεί αυτές παντού χωρίς να ρωτάει αν είναι σύμφωνος ο οποιοσδήποτε, καλός, κακός, φοβισμένος, επηρεασμένος, δειλός, θαρραλέος, πονηρός, έξυπνος, κλπ. Τα άτομα αυτά ήταν σε όλες ή σε μέρος αυτών των συζητήσεων παρόντα. Όσοι δε δεν ήταν παρόντες σε μία συζήτηση ενημερώνονταν μέσα σε λίγες ώρες από τους υπόλοιπους.

 

Σπύρος Σπυρόπουλος, Ευθυμία Τσιμάρα, Σπύρος Δετάς, Παναγιώτα Κουτροπούλου, Ανδρέας Πετράκης, Βαρβάρα Γαρυφαλάκη, Κων/να Σκαρτσίλα, Γεωργία Μούργελα, Βασίλης Αρβανίτης, Νίκος Αρβανίτης, Λάμπρος Λιβιτσάνος, Τασία Λιβιτσάνου, Πέτρος Καραλάζος και αρκετοί άλλοι.

 

Και όχι μόνον θυμούνται τα ανωτέρα λεγόμενα του Ιωάννη Φουράκη, αλλά θυμούντε και τις πάρα πολλές ολονύχτιες συζητήσεις μεταξύ μας στην προσπάθειά μας να βγάλουμε άκρη σε όλα αυτά τα λεγόμενα και ταχέως επερχόμενα.

 

Θέμα 2: Υπονόμευση Ελληνικών Οικογενειών και Υπονόμευση Ελληνοκεντρικών Ομάδων υπό του Ιωάννη Φουράκη.

 

Όλοι δε οι αναφερόμενοι μετείχαν στις συναντήσεις αυτές συνήθως οικογενειακώς, με τα παιδιά τους μαζί, φανερώνοντας και με αυτόν τον τρόπο την αγνή τους πρόθεση να μάθουν κάτι για τα τόσο ανησυχητικά μελλούμενα, κινούμενοι από το εσωτερικό συν-αίσθημα της φιλοπατρίας ως γνήσιοι Έλληνες και Ελληνίδες.

 

Ο Ιωάννης Φουράκης με μεθοδεύσεις και μηχανοραφίες κυρίως διασποράς ζηζανίων, κατάφερε και έπληξε την Ελληνοκεντρική ιδεολογική συνοχή όλων αυτών των ατόμων, και πολλών άλλων που δεν αναφέρονται εδώ, χρησιμοποιόντας μεθόδους άγνωστες σε όλους μας τότε. Οί μέθοδοι αυτοί ήταν κυρίως βρώμικος πόλεμος από δεκάδες τηλεφωνήματα, η διασπορά ψευδών στοιχείων, και η μετατροπή ατυχώς μερικών σε πρακτόρων του με διπλή αποστολή, ήτοι την αμφίδρομη ροή πληροφοριών από εμάς προς αυτόν και από αυτόν προς εμάς. Έτσι από την μία μάθαινε τα πάντα και από την άλλη διέσπειρε ότι βόλευε στην κάθε περίπτωση.

 

Τις μεθόδους δε αυτές χρησιμοποιεί ακόμη και σήμερα μέσω του Διαδικτύου, με δήθεν προκλήσεις συζητήσεων, ερωτήσεων, απαντήσεων κλπ. Η ικανότητά του στην διάσπαση σε σημείο μίσους των παρευρισκομένων κοντά του είναι μοναδική.

 

Επομένως αναφέρομαι σε Σατανικά Εγκληματικό εγκέφαλο μεμυημένο όπως καυχώμενος ο ίδιος αναφέρει και σε βιβλία του και σε συνεντεύξεις του και σε ομιλίες του σε μυστήρια του Πανός, (Ιερέας του Πανός), με ειδικότητα στην διασπορά προπαγανδιστικών ειδήσεων και πληροφοριών αποσυντονισμού και διαλύσεως ομάδων, συλλόγων, φίλων, και γενικά ανθρώπων μεταξύ τους.

 

Ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να αναφέρω είναι ότι σε μία επίσκεψη στο σπίτι του, έπειτα από ξαφνική πρόσκληση του ιδίου νύχτα, εμένα και του Λάμπρου Λιβιτσάνου μας είπε αφήνοντάς μας άναυδους, με ύφος αναγγελίας και με τρόπο επισήμου επιλεκτικής γνωστοποιήσεως ότι: «από όλη την ομάδα σας άξια να μυηθεί κρίθηκε μόνο η Τασία (σύζυγος του Λάμπρου), διότι όσο αυτό και αν πονάει τους υπολοίπους μόνο αυτή μπορεί να μυηθεί, διότι όπως διαπιστώθηκε από τους άνωθεν επερχόμενους Θεούς και τους επί Χθόνος (Γής) Μύστες μόνο η Τασία έχει τον Δαίμονα», και συνέχισε «αυτό σημαίνει ότι εσύ Λάμπρο θα δουλέψεις σαν σκυλί να της προσφέρεις τα απαραίτητα να πηγαίνει συχνά σε μια απόσταση μεταξύ Ελευσίνας και Κορίνθου όπου θα μυηθεί, ενώ θα κάνει και ένα παιδί, το οποίο μετέπειτα θα γίνει μύστης». Είπε επίσης ότι «σε αυτό δεν μπορεί κανείς να φέρει αντίρρηση διότι το σίγουρο είναι ότι θα επέλθει καταστροφή σε όποιον αρνηθεί, διότι δεν πρόκειται περί ανθρωπίνου αποφάσεως, έχε δεν υπ’ όψιν ότι γίνεται με σκοπό την επαναγέννηση του Ελληνισμού», και ζήτησε απόλυτο μυστικότητα. Φυσικά κανείς δεν του είχε ζητήσει από εμάς να μυηθεί κάπου, (μόνος του τα έλεγε και τα έγραφε αυτά). Απλώς διευκρινήσεις, πληροφορίες και γνώση ζητούσαμε γι’ αυτά που ο ίδιος έγραφε.

 

Σε αυτό το σημείο ζήτησε από εμένα να πάω να του πάρω τσιγάρα για να πούν και κάτι άλλο, το οποίο ποτέ δεν έμαθα. Φυσικά το σχέδιό του το ανέτρεψε η ίδια η Τασία ή οποία έφερε αντίσταση με την στάση της σε όλα αυτά, καθώς επίσης και η κοινοποίηση του γεγονότος από εμένα στα υπόλοιπα μέλη της παρέας.

 

Επίσης προσπάθησε να κάνει το ίδιο και σε άλλη μία γυναίκα της παρέας την Παναγιώτα Κουτροπούλου, εκμεταλευόμενος το ότι αυτή δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, και υποσχόμενός της έμεσα και άμεσα ότι αυτό με την βοήθεια των επερχομένων θεών θα ξεπεραστεί. Φυσικά και η ίδια αντέδρασε αρνητικά αλλά και ο άνδρας της καθώς και εγώ, όσο φυσικά μου επετράπει, διότι ο Φουράκης ταυτόχρονα ζητούσε να εφαρμόζεται ο νόμος της σιωπής για το οτιδήποτε, οπότε συνήθως εύρισκα στόματα κλειστά.

 

Τελικά ευτυχώς δεν συμμετείχε (απ’ ότι γνωρίζω) κάποιο θηλυκό μέλος της ομάδος σε κάτι τέτοιο.

 

Εδώ πληροφοριακά αναφέρω ότι εκείνες τις ημέρες έγινε γνώστης και ο Τουλάτος του θέματος τούτου, και έδειξε να γνωρίζει αρκετά για τα τεκταινόμενες τεκνοποιήσεις-τελετές στην περιοχή της Ελευσίνας, και επειδή και αυτός ήθελε όλη την πίτα δική του από την πλευρά του, διαφώνησε στο να πάει η οποιαδήποτε γυναίκα να συμμετάσχει σε τέτοιες τελετές.

 

Επίσης και ο φίλος και συνεργάτης και διορθωτής ορθογραφικώς και συντακτικώς μεγάλου μέρους του βιβλίου «τα (προ)μηνύματα των Δελφών», πρώην δικηγόρος και νύν Αστρολόγος και συγραφέας βιβλίων και άρθρων αποκρυφισμού και αριθμολεξίας και αστρολογίας, και τελικά απατεών υπό την καθοδήγηση Ιωάννη Φουράκη, Παύλος Κυράγγελος, εξαπατήσας εμένα και την σύζυγόν μου για θέμα που δεν θα αναπτύξω εδώ, του έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου, φυσικά ορμώμενος από την θέση του Εσωτερικού Χριστιανισμού που πρέσβευε και πρεσβεύει σε πολλές συνεντεύξεις του (Τρίτο Μάτι κλπ. περιοδικά, όπως ο Χριστός ήταν Έλληνας και άλλα τέτοια). «Φουράκη αυτά που πάτε και κάνετε στην Ελευσίνα είναι καθαρός Σατανισμός», και άλλα τέτοια, ενώ ο Φουράκης του έκανε νοήματα να μην ακούω εγώ.

 

Τμήμα των παραπάνω έχω καταθέσει στην ασφάλεια Αθηνών όταν διεξάγετο έρευνα για την δράση των παραθρησκευτικών ομάδων και κυρίως εναντίων του Παναγιώτη Τουλάτου, ύστερα από αίτηση αστυνομικής έρευνας που ζήτησε η Ιερά Σύνοδος με επικεφαλής τον Αντώνιο Αλεβιζόπουλο, οι οποίοι όμως δεν έκαναν απολύτως τίποτα αυτεπάγγελτα, ίσως παγιδευμένοι από την λάθος τακτική που πρότεινε ο Αλεβιζόπουλος να διωχθούν για λάθος αδικήματα ο Τουλάτος και άλλοι, με αποτέλεσμα μόνο τον διασυρμό εκατοντάδων θυμάτων των παραθρησκευτικών οργανώσεων, σε τηλεοράσεις και δικαστήρια ως μάρτυρες, και έτσι την καταγραφή τους στην ασφάλεια σαν συμμετέχοντες σε παραθρησκευτικές οργανώσεις, δίνοντάς τους μόνο την λύση να μπούν στο Ορθόδοξο πλήρωμα για να συνέλθουν υπό την παρακολούθηση και καθοδήγηση πνευματικού, ενώ όλοι οι αρχηγοί των Αιρέσεων και Παραθρησκειών στην Ελλάδα παραμένουν απείραχτοι και μάλλον προστατευόμενοι. Ένα πρόσωπο αρκετά “σκληρό” σε αυτή την προσπάθεια της εκκλησίας να απορροφήσει το σύνολο των εξαπατηθέντων και να τεθεί υπό πνευματικό έλεγχο ήταν και η Βικτωρία Ντακγουνάκη.

 

Στον Παναγιώτη Τουλάτο ο Ιωάννης Φουράκης το 1992 έντεχνα μας προώθησε διαφημίζοντάς τον ως Μύστη εξ Ανδρομέδας προερχόμενο, ο δε Τουλάτος εκμεταλλευόμενος τα παλιά έντυπα της Ο.Ε.Α. μας παρουσιάστηκε ώς άγιος και ώς μύστης και ώς γνώστης αυτών των τόσο σοβαρών πληροφοριών σε σημείο που να λέει ότι αυτός έδωσε τις πληροφορίες στην Ο.Ε.Α., μέχρι που τελικά αυτοπαγιδεύτηκε διότι άρχισε να διδάσκει δημόσια σε εμφανίσεις του σε κοινό, κείμενα Χριστιανικών αποκλίσεων της Ο.Ε.Α. τα οποία τυχαίως εγώ του τα παρείχα σε τμήματα. Εκεί έγινε αντιληπτός ότι ψεύδεται ασύστολα διότι από την μία ζήτησε σε εμένα να μην λέω σε κανέναν τίποτα για τα έντυπα, και από την άλλη στις ομιλίες-διδασκαλίες του αναφωνούσε ότι ο Θεός του δίνει αυτές τις πληροφορίες, ενώ του τις έδινα εγώ ώς απλός μεταφορέας.

 

Το παρόν παραδίδω στον Ιωάννη Καραγεωργίου ως αρχικό κείμενο ελαχίστης προσφοράς και ανταπόδοσης των όσων έχει προσφέρει ο ίδιος και η Ο.Ε.Α. με αγώνα άνω των 20 ετών, στους Έλληνες, αλλά και σε εμένα προσωπικά, ώστε να το διαχειριστεί όπως αυτός νομίζει ότι είναι καλύτερο για την πατρίδα μας, υιοθετώντας την άποψη ότι “η καλύτερη θέση πολέμου είναι αυτή που κάνει την μεγαλύτερη ζημιά στον εχθρό”, και στον Ωρίωνα Δημητρακόπουλο κυρίως για λόγους προσωπικής του αυτοάμυνας εις περίπτωση δεχθεί βρώμικη επίθεση με ψεύτικες κατηγορίες και μηνύσεις.


Είθε να επικρατήσει η Αλήθεια και οι Άριστοι.Σπυρόπουλος Σπύρος


Αναλυτής/Προγραμματιστής Η/Υ.

 

 

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο.1. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 11-10-2008

 

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ (ΩΡΙΩΝΑ) ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 01/01/2004 ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ http://www.e-e-e.gr.

 

ΟΜΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΩΡΙΩΝ) ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΟΙΝΟ

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο.2. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 30-11-2012

 

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 01-01-2004 ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. http://www.e-e-e.gr.

 

ΟΜΩΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - Ο.Ε.Α. ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

 

ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2008"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "10"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "11"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "12:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00830]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "12:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00830]

   

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2008/10/11]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2017/04/01]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"