| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2009/03/03/03-00/pa-sy-a_enhmerwths_2009-03-03_03-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2009 >> ΜΑΡΤΙΟΣ >> 03 >> 03:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 00995 ]

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) Η ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΣΟΣΙΑΛΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2009 - 03 - 03 - 03:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00995 ] [ 2009.03.03 03:00 ]

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) Η ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΣΟΣΙΑΛΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

 

 

 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!)

 

ΔΕΙΤΕ (ΚΑΤΩΘΙ) ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ (!!!)

 

 

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" [Πα.Συ.Α.] ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ:

 

ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΣΟΣΙΑΛΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ (!)

 

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ "ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ" ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (!!)

 

ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΠΡΑΓΜΑ ΑΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΦΟΥ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΧΘΗ (!!!)

 

ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (!)

 

ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ (!!!!!)

 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΙΣΟΤΗΤΑ - ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ" ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

Δευτέρα, 2 Μάρτιος 2009

Απεγνωσμένη κραυγή πολίτη στην Ελληνική Δημοκρατία του 2009

 

Από Γιάννη Σταύρου, Ζωγράφο, Παιανία

 

Προς Υπουργό Δημόσιας Τάξης

 

Προς Υπουργό Εσωτερικών

 

Προς Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

 

Κοινοποίηση:

 

Πρόεδρο Δημοκρατίας

 

Πρωθυπουργό

 

Υπουργούς

 

Βουλευτές

 

Πολιτικά Κόμματα

 

Οργανώσεις & Σωματεία

 

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

 

Έλληνες πολίτες και φίλους

 

Θέμα: ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΑΣ.

 

Απειλείται άμεσα η ζωή της οικογένειας μου μετά από απόπειρα ανθρωποκτονίας-ληστείας εναντίον μου.

 

Βρίσκομαι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου στη χειρότερη θέση που μπορεί να βρεθεί άνθρωπος. Απειλείται άμεσα η ζωή μας και είμαστε εντελώς απροστάτευτοι, στο έλεος αδίστακτων κακοποιών Μετά από δολοφονική απόπειρα εναντίον μου, με πρόθεση προφανώς τη ληστεία (που απετράπη), η διάθεση των κακοποιών κλιμακώνεται με συνεχείς τηλεφωνικές απειλές και χρηματικό εκβιασμό εναντίον μου και εναντίον των μελών της οικογενείας μου.

 

Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009, και ώρα 6.15 πμ, δεχτηκα δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό στο κεφάλι, μέσα στον κήπο του σπιτιού μου, με αποτέλεσμα βαρεία κάκωση του κρανίου και του δεξιού μου αυτιού που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση του κρανίου και πλαστική επέμβαση στο αυτί (καθώς αποκόπηκε το ήμισυ). Στη συνέχεια, κι επειδή, όπως ανέφερα παραπάνω, η ληστεία απετράπη λόγω εγρήγορσης των μελών της οικογενείας μου, η μανία των δολοφόνων-ληστών κλιμακώνεται με συνεχή απειλητικά τηλεφωνήματα σε σταθερά και κινητά
τηλέφωνα, για καταβολή χρηματικού ποσού ειδάλλως θα προβούν στη σφαγή μας.
Όλα αυτά απέναντι σε μια πολιτεία που είναι ανίκανη να προσφέρει και την ελάχιστη ασφάλεια στον πολίτη, σε μια αστυνομία που απαιτεί γραφειοκρατικές διαδικασίες από το θύμα κι όλη της η προσφορά σταματά μέχρι εκεί. Όλα αυτά συνεχίζονται επί πέντε ημέρες κι οι εκκλήσεις μας για βοήθεια δεν βρίσκουν καμμία ανταπόκριση.

 

Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία δηλώνει παντελώς ανίκανη να δράσει απέναντι σ’ αυτή την έκκληση απόγνωσης. Χαρακτηριστικά, την ίδια την ημέρα της δολοφονικής απόπειρας, αφού ήρθε μετά την παρέλευση μιας ώρας, δεν μπήκε καν στον χώρο που διαπράχτηκε η δολοφονική απόπειρα, δεν διερεύνησε τον περιβάλλοντα χώρο, κι απλά μόνο κράτησε το όνομα μας (ούτε καν το τηλέφωνο μας) και αποχώρησε. Έχω ήδη επισκεφτεί δύο φορές το αστυνομικό τμήμα της Παιανίας, ζητώντας απεγνωσμένα προστασία και διερεύνηση, κι έχω προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά. Το μόνο που
μου είπαν ήταν να αναμένω να πάει η υπόθεση μου στον εισαγγελέα, να περιμένω την αξιολόγηση της και θα δούμε…Μέχρι τότε, οι εγκληματίες θα μας έχουν σφάξει, αφού η αστυνομία είναι ανίκανη τόσο στην καταστολή ενός εγκλήματος που έχει ήδη διαπραχθεί (η απόπειρα ανθρωποκτονίας και ο εκβιασμός) όσο και στην πρόληψη ενός εγκλήματος ακόμα πιο άγριου που μέλλεται να τελεστεί αφού δεν θα υποκύψουμε στον χρηματικό εκβιασμό των επίδοξων δολοφόνων μας για τον απλούστατο λόγο ότι δεν διαθέτουμε ούτε εμείς ούτε οι φίλοι μας χρήματα.

 

Ζητάμε από την Ελληνική Αστυνομία, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, την Ελληνική Κυβέρνηση και την Ελληνική Πολιτεία γενικότερα την άμεση προστασία μας, γιατί κινδυνεύουμε άμεσα να δολοφονηθούμε άγρια από αδίστακτους κακοποιούς. Επιτέλους προστατέψτε τη ζωή του Έλληνα πολίτη που δεν είναι επώνυμος και πλούσιος για να βάλει προσωπική φρουρά και να καταθέσει λεφτά στους εκβιαστές. Που δεν είναι πολιτικός για να του διαθέτετε αστυνομική φύλαξη. Εκπληρώνουμε τις ίδιες υποχρεώσεις προς το κράτος και είστε υποχρεωμένοι να προστατέψετε τη ζωή μας.

 

Θέλουμε απλά να ζήσουμε. Θέλουμε να πηγαίνουμε στη δουλειά μας γιατί από αυτή και μόνο επιβιώνουμε. Θέλουμε να φύγουμε από την κόλαση του τρόμου, ταμπουρωμένοι μέσα στο σπίτι σαν τα ποντίκια στη φάκα.

 

Θέλουμε να σταματήσουμε να φοβόμαστε ότι θα μας σφάξουν.

 

Ζητάμε απεγνωσμένα ΒΟΗΘΕΙΑ.

 

Ζητάμε απο όλους τους πολιτικούς, τα πολιτικά κόμματα, τις οργανώσεις και τα σωματεία, ανεξάρτητα από ιδεολογικές διαφορές, να πιέσουν την αστυνομία και την πολιτεία να μας προστατέψει και να μας σώσει. Σας ζητάμε να βρείτε τρόπους να μας ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.

 

Ζητάμε από τους δημοσιογράφους και όλα τα μέσα ενημέρωσης να δημοσιοποιήσουν την θανατηφόρα απειλή που δεχόμαστε, να πιέσουν ασφυκτικά την πολιτεία να μας προστατέψει. Δεν έχουμε άλλο τρόπο να αμυνθούμε πέρα από την δημοσιοποίηση της κραυγής μας. Δημοσιογράφοι έχετε ένα μεγάλο όπλο για την προστασία του πολίτη. Η πολιτεία μόνο εσάς υπολογίζει τελικά.

 

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

 

Τέλος και πάνω απ’ όλα ζητάμε την συμπαράσταση των απλών πολιτών και των φίλων μας. Εσείς που γνωρίζετε από δικές σας εμπειρίες τον φόβο και την φριχτή ανασφάλεια, εσείς που νιώθετε το ίδιο αδύναμοι οικονομικά και ανώνυμοι όπως εμείς, εσείς μπορείτε περισσότερο από όλους να μας βοηθήσετε.

 

Διαδώστε παντού την κραυγή μας για βοήθεια. Πιέστε με όσους τρόπους έχετε να μας προστατέψουν. Σκεφθείτε, πρώτα απ’όλα πως θα μπορέσουμε τώρα και στο μέλλον να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, πως θα μπορούμε εμείς οι οι ίδιοι να αντιμετωπίζουμε τις απειλές, πως η αλληλεγγύη μας θα βάλει φραγμό στον ΦΟΒΟ και θα ανυψώσει την αξία της ίδιας της ΖΩΗΣ.

 

Ας γίνει η δική μας περίπτωση αφορμή να δυναμώσει ο πληγωμένος κοινωνικός μας ιστός.

 

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

 

Γιάννης Σταύρου, ζωγράφος

(Προσυπογράφεται και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου, την σύζυγο μου Μαργαρίτα Πατσιλίβα και την κόρη μου Μαρία Σταύρου.)

Κυριακή Μαρτίου 1, 2009 2:35 μμ

 

 

ΠΗΓΕΣ:

http://olympia.gr

http://makelio.blogspot.com/2009/03/2009.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2009/03/03]

έκδοση:

[06.25]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2017/04/02]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"