| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2009/06/02/17-00/pa-sy-a_enhmerwths_2009-06-02_17-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2009 >> ΙΟΥΝΙΟΣ >> 02 >> 17:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 01125 ]

ΓΡΑΜΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ... ΠΡΟΣ 30ΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΣ 30ΦΕΥΓΑ!

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2009 - 06 - 02 - 17:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01125 ] [ 2009.06.02 17:00 ]

ΓΡΑΜΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ... ΠΡΟΣ 30ΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΣ 30ΦΕΥΓΑ!

 

 

Γράμμα αγανακτισμένου Νεοέλληνα... προς 30άρες Ελληνίδες Γεροντοκόρες 30φευγα!

Όλες ψάχνονται να βρουν άντρα. Όλοι οι άντρες ψάχνουν να βρουν καμία της προκοπής και όμως δεν γίνεται τίποτα. Γιατί; Τι άλλαξε;

 

Γεμίσαμε γεροντοκόρες. Βγαίνεις να πιείς ένα ποτό και τις βλέπεις όλες λυσσασμένες να ψάχνουν να βρουν - κατά πρώτη φάση - χαρά στα σκέλια τους, και στην συνέχεια γαμπρό να παντρευτούν!!!

 

Πας στα μπουζούκια και δεν βλέπεις πια αντροπαρέες αλλά γυναίκες που ψάχνονται απεγνωσμένα. Οι γυναίκες σήμερα δεν έχουν ανάγκη τους άντρες. Έχουν το σπίτι τους, το αμάξι τους, την δουλειά τους, δεν είναι κοινωνική κατακραυγή πια να βγούνε γυναίκες έξω για καφέ - ποτό - μπουζούκια και ίσως - δεν είναι και κατακραυγή πια να αλλάζουν τους γκόμενους κάθε βδομάδα.

 

Την πέφτουν στεγνά στους άντρες με πρώτο πράγμα στο μυαλό τους το sex, και δεύτερο τον γάμο γιατί το μόνο που δεν έχετε καταφέρει να αντικαταστήσετε - και ούτε πρόκειται ποτέ - είναι το σπέρμα μας για να κάνετε παιδιά. Οι άντρες ξενερώνουν, πουτάνες τις ανεβάζουν... πουτάνες τις κατεβάζουν! Όσο τις βλέπουν να λυσσάνε και να είναι έτοιμες για τα πάντα με ένα ποτό άξιας 10 ευρώ, τόσο ξενερώνουν ακόμα περισσότερο. Όσο τις βλέπουν λόγο ανταγωνισμού να ξεβρακώνονται και πιο εύκολα, έρχεται και λίγη ακόμα ξενέρα...Τελικά μπλέκουν, γιατί το sex είναι γλυκό!

 

Αν τύχει και σας έρθει κάποιος που είναι ΟΚ, που θα σας προσέχει και θα νοιάζεται για σας, όπως σίγουρα θα έχει γίνει ήδη στην ζωή σας, θα τον βαρεθείτε, θα τον πηδήξετε ψυχολογικά, και μετά θα τον χωρίσετε με την δικαιολογία ότι είναι καλό παιδί και δεν σας κάνει κλικ!!! Αυτό είναι σχεδόν δικαιολογημένο σε ηλικίες μικρές. Όχι όμως στην δικιά σας!!!

 

Αντίστοιχα θα κολλήσετε με τον επόμενο που θα είναι καμένος από το είδος σας, θα σας τρέξει ανελέητα όχι φυσικά επειδή το θέλει, απλά δεν θα θέλει να ασχοληθεί πια με γυναίκες, και θα έρθει κάποια στιγμή που θα είστε πάνω από 30, το σίτεμα θα έχει εμφανιστεί, η κυτταρίτιδα θα κάνει πάρτι και ο γυναικολόγος σας θα φωνάζει ότι πρέπει να γίνετε μάνες καθότι οι σημερινές γυναίκες στο μεγαλύτερο ποσοστό έχετε και γυναικολογικά προβλήματα, και τότε όλοι όσοι θα σας κοιτάνε και θα κοιτάτε θα είναι καμένοι και με κανένα ενδιαφέρον να ασχοληθούν πια, όχι με σας αποκλειστικά αλλά γενικά με τις γυναίκες. Αντί όμως τότε να ρίξετε τις απαιτήσεις σας, να πατήσετε στην γη και να καταλάβετε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα στην ζωή σου, τότε εντελώς παράλογα ζητάτε τα πάντα!
Θέλετε τον άνδρα και καλό, και κακό, και μαλακάκο για να τον τσιτώνεις λιγάκι, και καλό εραστή και πλούσιο και όμορφο και με καλή δουλειά και να είναι πάντα και μόνο όταν θέλεις εκεί, γιατί αλλιώς γίνεται πιεστικός και σε πνίγει, και να σε πηδάει ΜΟΝΟ και ΟΤΑΝ το θέλεις εσύ, γιατί αλλιώς είναι ή σεξομανής ή gay, με αποτέλεσμα να έχεις μπει σε ένα φαύλο κύκλο που δεν βγάζει πουθενά.

 

Αντίθετα οι αντίστοιχοι άντρες έχουν ωριμάσει και έχουν καταλάβει ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε μια γυναίκα, και καλό πήδημα, και έρωτα, και να είναι έξυπνη και σπιρτόζα και παράλληλα να είναι και καλός χαρακτήρας, και καλή νοικοκυρά, και να έχει και προίκα, και να είναι σωστή μάνα για τα παιδιά και να είναι προσγειωμένη, να σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και να ξέρεις ότι όσο είναι δυνατόν θα είναι πιστή και θα βρίσκεται εκεί, ανά πάσα στιγμή!!!

 

Και επειδή για να ανοίξεις σπίτι χρειάζονται τα τελευταία μετά το "παράλληλα" και όχι τα πρώτα που είναι πολύ καλά για την Γκόμενα που θα έχεις δίπλα σου και όχι την Γυναίκα σου, διαλέγεις αυτά και απλά βρίσκεις και μια γκόμενα για να έχεις και το καλό το πήδημα, και τις ζαρτιέρες σου, και τα ξεβρακώματα σου.

 

Αυτό γίνεται στο 99% από τα σημερινά ζευγάρια. Όποια μου πει ότι ψάχνει να βρει το υπόλοιπο 1%, έχω να της πω ότι είναι μόνο λόγια, και το ράφι να κοιτάξει να το κάνει γερό για να αντέχει!!!

 

Ελπίδα για αμοιβαίους έρωτες, υπάρχει μόνο σε σχέσεις που έχουν ξεκινήσει σε μικρές ηλικίες που τότε είσαι πιο αθώος και άκαυτος ακόμα. Όταν έχουν περάσει 10 τουλάχιστον σχέσεις από την ζωή σου, που δεν άξιζαν, δεν ασχολείσαι άλλο....Είναι πια θέμα επιβίωσης λες ή αυτές ή εγώ!

 

Αν Υπάρχει Λύση; Υπάρχει...! Προσγειωθείτε!!!!!!!!!!!!!!!

 

Κόψτε το Fame Story! Μάθετε ποιες είστε, τι αξίζετε και τι μπορείτε να έχετε σε αυτή την ζωή, και μάθετε πάνω απ' όλα να συμβιβάζεστε!!! Όλες οι σχέσεις σε αυτή την ζωή, είτε ερωτικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικές είναι ένας συμβιβασμός.

 

Μην νομίζετε ότι η κάθε μια που κυκλοφορεί στον δρόμο, με το παντελόνι των 200 ευρώ και την διαστημική τεχνολογία που σου φτιάχνει τον τέλειο κώλο, σε κάνει Σκλεναρίκοβα σε έκδοση Δούλα στην Κουζίνα, Κυρία στο Σαλόνι, Πουτάνα στο Κρεβάτι και Πύργο στο Λονδίνο! Μια γυναίκα νορμάλ είσαι, που συνήθως δεν έχεις στον ήλιο μοίρα και ψάχνεις τα πάντα, από αυτόν που έχεις δίπλα σου. Λυπάμαι... δεν γίνεται. Ατύχησες!

 

Εξάλλου είστε περισσότερες από μας, και αν βγάλεις και τους gay, θα μείνετε ΠΟΛΛΕΣ στο ράφι. Χειραφέτηση, φεμινισμός...Βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας. Οι άντρες αν εξαιρέσεις ότι έχουν γίνει λίγο πιο φλώροι δεν έχουν αλλάξει πολύ. Οι γυναίκες αλλάξατε...

 

Και αλλάξατε προς το πολύ χειρότερο και για τους δυο μας.

 

 


 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

"ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] [ 2008.08.20 22:30 ]

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ

 

"ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00010 ] [ 2011.05.21 00:00 ]

ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ: "ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΞΥΡΙΣΜΑ" - "ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ" - "ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΗΞΕ ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΝΟ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΜΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΠΑΛΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΓΜΑΤΩΝ"

 

"ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00012 ] [ 2012.01.15 00:00 ]

ΟΤΑΝ "Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΡΗΜΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ" ΕΧΟΥΜΕ... "ΣΚΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑ" : ΤΙΤΛΟΣ: «Μαζί» και μετά το διαζύγιο ~ ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ: Νέα ρύθμιση δίνει την επιμέλεια των παιδιών και στους δύο διαζευγμένους γονείς ~ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: «TA NEA online» ~ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: «ΣΙΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ» αρθρογράφος ~ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: «ΜΑΡΙΕΤΑ ΡΗΓΑ ΠΕΠΕΛΑΣΗ» ψυχολόγος ~ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΑΖΟΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: «ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ» βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

 

"ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00015 ] [ 2012.06.20 00:00 ]

ΠΡΟΣ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ - ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΕΝΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2009"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "06"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "02"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "17:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [01125]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "17:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [01125]

   

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2009/06/02]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2017/04/05]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"