| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/02/27/19-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-02-27_19-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2010 >> ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ >> 27 >> 19:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 01420 ]

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΑΗΘΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2010 - 02 - 27 - 19:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01420 ] [ 2010.02.27 19:00 ]

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΑΗΘΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 

 

ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ  ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΗΘΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟ:

 

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ «ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ) ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ, ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΣΤΟ  ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 

ΕΤΣΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ Ή ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ Ή ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΑΤΡΙΔΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

 

ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010 ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΙΣ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟΧΟΣ

 

 

 

 

 

 

http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/02/26/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-02-26_00-00.htm#plohgos_03

 

 

 

 

 

 

 

 

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ " ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

 

http://www.stoxos.gr/2010/02/blog-post_27.html

 

 

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ…ΣΤΟ "ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ" ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ;

 

 

 


Πριν αναφερθούμε στα γεγονότα της 24ης Φεβρουαρίου εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στο συναγωνιστή - εκδότη της εφημερίδας "Στόχος" -Σάββα Χατζηπαρασκευά που παραμένει ως πολιτικός κρατούμενος διωκόμενος για τις ιδέες του στη ΓΑΔΑ. Αυτή είναι η αλήθεια κι ας μην προσπαθούν κάποιοι να βρουν δικαιολογίες.

 

Ο Νόμος εφαρμόζεται επιλεκτικά και κατά περίπτωση όταν εκατοντάδες κακοποιοί και εγκληματίες οι οποίοι δεν χωρούν στις φυλακές αφήνονται ελεύθεροι, ενώ όταν πρόκειται για άτομα που οι Ιδέες του ενοχλούν το σύστημα πάντα υπάρχει χώρος.

 

Για να αποσαφηνιστεί λοιπόν η αλήθεια για το ποιοι ήταν οι παράνομα προσαχθέντες από τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα, σας γνωρίζουμε ότι πλην των δημοσιοποιημένων ήδη ονομάτων: της κ. Χριστίνας Σιδέρη, Νομαρχιακής Συμβούλου Αθηνών, Τομεάρχη Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ , το κ. Ηλία Λέντζο, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, κ. Tάσσο Χατζηπαράσχου καθώς και 5 κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα οι υπόλοιποι ήταν ηγετικά στελέχη των ''Ανένταχτων Πατριωτών'', οι οποίοι στεκόμενοι στο πλευρό κάθε Έλληνα που βιώνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας στη γειτονιά του, ήταν έτοιμοι να δώσουν, μαζί με πλήθος συναγωνιστών που κατέφθαναν στο σημείο, βροντερό παρών στη νόμιμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της πλατείας Αμερικής.

 

Σε μια επιχείρηση βγαλμένη από ταινία τρείς διμοιρίες ΜΑΤ κατέφθασαν στο σημείο και παρανόμως προσήγαγαν τους ανωτέρω, ενώ όλοι είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα.

 

Οι προσαγωγές αυτές παραβίασαν κατάφορα τα Συνταγματικά και Ανθρώπινα δικαιώματά μας και θύμισαν άλλες εποχές που απαγορευόταν το δικαίωμα του Συναθροίζεσθε.

 

Κατόπιν όλων αυτών οι πολιτικά διωκόμενοι θα χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο μέσο που έχουν στη διάθεσή τους απαιτώντας τη παραίτηση των εντολέων που δεν είναι άλλοι από τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρη Οικονόμου.

 

Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' δηλώνουν πως δεν τους κάμπτουν και δεν τους φοβίζουν οι σταλινικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι δυνάστες της κυβέρνησης και συνεργάτες της Νέας Κατοχής και θα συνεχίσουν τον Αγώνα ενάντια σε όλους όσους επιχειρούν την εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους μέσω του λαθρονομοσχεδίου και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του έγκλειστου στη ΓΑΔΑ Συναγωνιστή Σάββα Χατζηπαρασκευά θα δώσουμε το παρών στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα και καλούμε με τη σειρά μας τους Έλληνες πατριώτες να πράξουν το ίδιο.

 

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

 

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

 

 

 

 

 

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ

 

http://www.stoxos.gr/2010/02/blog-post_7474.html

 

"ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΘ΄ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΟΥ..."


Παραμένω για 3η ημέρα κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, συνέπεια της ομαδικής προσαγωγής Συναγωνιστών μου, που εκτελέστηκε με διαταγή πολιτικών προϊσταμένων της Κατεχάκη, όμηρος στα χέρια του νομικού συστήματος που αποφυλάκισε με Υπουργική εντολή -για να την κοπανίσει- τον Χιλιανό επίδοξο δολοφόνο, που προφυλάκισε τον Ειδικό Φρουρό που προσπάθησε να αποτρέψει την επίθεσή του. Του ίδιου νομικού συστήματος που αποφυλακίζει με ευκολία ή δεν προφυλακίζει εγκληματίες και σκληρούς κακοποιούς που συλλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία.

 

Παραμένω για 3η ημέρα όμηρος του νομικού συστήματος, αρνούμενος την επί πληρωμή ατιμωτική αποφυλάκισή μου, για πρωτόδικες αποφάσεις που αφορούν δημοσιεύματα της εφημερίδας μας για ατιμωτικές πράξεις κρατικών υπαλλήλων και για δημοσιεύματα για τα οποία έχουμε ουσιαστικά δικαιωθεί στα αστικά δικαστήρια.

 

Παραμένω κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σήμερα και ίσως αλλού αύριο, αρνούμενος καθ' οιονδήποτε τρόπο να συμβάλω στην πληρωμή των μισθών της Αφρά Αλ Σαλέχ και κάθε άλλου επίδοξου νεοδυνάστη σαν και αυτούς που αποφασίζουν να επιβάλλουν Διοικητικά πρόστιμα σε Αστυνομικούς που φέρουν την Ελληνική Σημαία στα υπηρεσιακά τους ενδύματα.

 

Απο αυτή τη θέση καλώ Συμμαχητές, Συνεργάτες και φίλους να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και να πλαισιώσουν κάθε δραστηριότητα του Κοινού Αγώνα, ξεκινώντας απο την εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα.

 

Πάντα όρθιος και περήφανος Έλληνας

Σάββας Χατζηπαρασκευάς

Εκδότης εφημερίδας "Στόχος"

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01418 ] [ 2010.02.26 00:00 ]

ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΚΑΤΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΙΑ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΣ» ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2010"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "02"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "27"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "19:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [01420]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "19:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [01420]

   

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2010/02/27]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2020/10/03]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"