| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/11/09/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-11-09_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2010 >> ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ >> 09 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 01705 ]

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ @ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΑ-ΑΔΕΛΦΗ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ" ΩΣ "ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ" ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΔΙΔΥΜΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ @ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» @ «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ»

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2010 - 11 - 09 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01705 ] [ 2010.11.09 00:00 ]

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ @ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΑ-ΑΔΕΛΦΗ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ" ΩΣ "ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ" ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΔΙΔΥΜΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ @ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» @ «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ»

 

 

 

 

"ANTI METATRON II"

 

 

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

 

 

ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΤΟΤΕ ΩΣ anti-metatron.blogspot.com ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑ.Δ.Α. ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Α-138, 139,140,141,142 ΤΟΥ Π.Κ. ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΣΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑ.Δ.Α. ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΝΑ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 12 - 4 - 2010 ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΜΟΜΦΗ ENANTION TOY ΙΣΤΟΛΟΓΙΟY ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΚΥΠ ΕΥΠ ΠΡΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΡΡΙΚΟ ΡΑΛΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η «Ο.Ε.Α.» ΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΗΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΡΕΦΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

 

ΟΘΕΝ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝ ΩΣ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Κ.Υ.Π. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ [ANTI-METATRON-PLEGMA] ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ PA-SY-A.GR ΕΙΣ ΤΟΝ «ΤΟΜΕΑ ΘΗΣΕΥΣ» ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ «ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.» ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA KAI MOSSAD ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΕΙΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ «ΚΕΝΩΝ» ΔΕΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ «ΔΙΟΡΘΩΣΗ» ΜΕΣΩ ΠΙΟ «ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΟΥ ΜΠΑΛΩΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ 2, 3 ΚΑΙ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

 

ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΑ.Δ.Α. ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ C.I.A ΚΑΙ MOSSAD ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, «ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ» ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ PA-SY-A.GR ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΠΟΛΛΑΠΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ «ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ» ΜΕΛΗ «ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ Ο.Ε.Α» ΚΤΛ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΟΡΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΔΡΑΣΗΣ ΕΠΙ ΠΑΜΠΟΛΛΩΝ ΟΜΟΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΟΠΩΣ Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ, Ε.Α. KAI ΟΙ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΝ ΣΩΡΕΙΑ ΔΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΦΑΚΕΛΩΝ ΜΕΣΩ CURRIER ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ» ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΝ ΜΕΣΩ «ΚΡΙΣΗΣ» ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΗΣ «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ» ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ «ΘΥΤΗ» ΚΑΙ «ΘΥΜΑΤΟΣ» Η ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ Ή ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΙΩΔΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΑΣΦΥΞΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΚΠΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΜΑΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΜΑ ΝΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΕΡΡΙΚΟΥ ΡΑΛΛΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΗΛΑΚΑ ΕΝΤΟΣ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΚΥΠ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ CIA - MOSSAD, ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΘΕΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΗΞΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΟΙΠΩΝ ΤΩΡΑ ΤΟ 120-4 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΘΕΣΤΕ ΥΠΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΒΟΛΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΕΝΤΟΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΘΕΝΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΠΡΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΩΣ [.....] ΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ»

 

 

ΥΓ. ΕΧΕΙ ΑΝΙΧΝΕΥΘΕΙ ΟΤΙ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ «ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΡΕΚΤΙΚΑ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΥΘΥΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ Ή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΙΑ ΤΟΥ "ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.» ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ CIA KAI MOSSAD.

 

 

ΠΗΓΗ:

http://anti-metatron-plegma.blogspot.com/2010/11/blog-post.html


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

[ ΠΑ.ΣΥ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

 

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2010/11/09]

έκδοση:

[06.10]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2010/11/10]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"