| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/03/21/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-03-21_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2016 >> ΜΑΡΤΙΟΣ >> 21 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 03829 ]

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2016 - 03 - 21 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03829 ] [ 2016.03.21 00:00 ]

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΗ επόμενη πολιτική φάση στην Ελλάδα να είναι και κάτι περισσότερο σοβαρό από τη συγκρότηση οικουμενικής, αλλά σίγουρα η μεθόδευση όπως και αν εκτυλιχθεί απαιτεί μια εξασφαλισμένη δεδομένη γεωπολιτική μεταβολή, το γκριζάρισμα του Αιγαίου, την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία και την αλλοίωση των δημογραφικών δεδομένων με προσχεδιασμένο εγκλωβισμό πολυάριθμων λαθρομεταναστών και με προϋποθέσεις ένταξης τους ή κάποιας αποσταθεροποίησης.

Ο Σχεδιασμός για να διευκολυνθούν τα Σκόπια αποκτώντας την εικόνα συνεργάσιμου κράτους με ευρωπαϊκά κράτη της Ε.Ε., απαιτούσε και τη συσσώρευση λαθρομεταναστών και προσφύγων διεσπαρμένα στην επικράτεια της χώρας σε ευαίσθητα σημεία και ιδίως στο Κιλκίς και γενικά στα βόρεια σύνορα που αφορά την ίδρυση ενός διαμοιρασμού ενιαίας πολιτικής μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων πάνω σε κοινή υποτίθεται ενεργοποίηση κάποιων συνθηκών Ε.Ε. για τράνσιτ που ισχυρίστηκε αυτόκλητα το ΣΥΡΙΖΑ.

Ήταν ολοφάνερα στημένο εδώ και μερικά χρόνια πάνω στη θεωρία ταύτισης προσφύγων και λάθρομεταναστών και του "δώστε αβέρτα χαρτιά να πάνε όπου θέλουν" τοποθετώντας βάσει σχεδίου και τα Σκόπια ως θεσμοποιημένη εδαφική παράμετρο ενιαίας συνεργασίας σε κάποιες συνθήκες σαν να ήταν μέλος της Ε.Ε. γιατί τα θέλουν στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ και το φιλοσκοπιανό ΣΥΡΙΖΑ θα εξυπηρετούσε άμεσα με την αναγνώριση της ονομασίας ή με έμμεσους τρόπους όπως εξελίσσεται αυτή τη στιγμή με το προσφυγικό.

Ο ρόλος όλων των παρατάξεων στην Ελλάδα είναι να συνταχθούν επί της ουσίας με την πολιτική ανοιχτών συνόρων και με στερεότυπα συνθήματα όπως το "αφήστε τους να πάνε στην Ευρώπη" "δώστε τους χαρτιά να φύγουν" μεταξύ άλλων στερεοτύπων περισσότερο εσωτερικής κατανάλωσης και βαλβίδας εκτόνωσης που είχαν επινοήσει πολύ πριν το συριακό για τη δήθεν επίλυση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα και χωρίς καμία βάση, όπως οι "απειλές" Καμμένου που είχε δηλώσει πως θα στείλει τζιχαντιστές στην Ευρώπη. Η Χρυσή Αυγή έγειρε ακόμα και θέμα εμπάργκο στα Σκόπια επειδή δεν ανοίγει τα σύνορα.

Τα 'ανοιχτά σύνορα' ή 'πολιτική ανοιχτών συνόρων' δεν σημαίνει τίποτα απολύτως για το διεθνές δίκαιο. Η πολιτική ανοιχτών συνόρων είναι ένας νεολογισμός που έχει παραχθεί από ακροαριστερές τάσεις, μκο του Σόρος για να εγκαθιδρύσει απλώς την κατάργηση του κράτους αφού αυτό φέρνει η εφαρμογή. Διαδίδεται μαζί με γενικά αόριστα ανθρωπιστικά προπαγανδιστικά θεωρήματα παγκοσμιοποίησης και αφομοιωτικής πολιτικής πέριξ του νοήματος της ίδρυσης της Ε.Ε., σποραδικών δηλώσεων ριζοσπαστικών αριστερών, σοσιαλδημοκρατών και των παρατάξεων και τάσεων εντός της Ευρωπαϊκής ένωσης που θέλουν να φέρουν στην Ευρώπη τον μισό πληθυσμό της Αφρικής και της Ασίας. Τη 'θεωρεία' ανοιχτών συνόρων με τα Σκόπια, ακόμα και την Αλβανία για το τράνσιτ των προσφύγων με γενική αναφορά στη σένγκεν (που δεν υποστηρίζει ούτε εξαναγκάζει για κάτι τέτοιο) πήγε να στήσει αυτόκλητα το ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τις μκο και γι' αυτό το λόγο οι αλλοδαποί υιοθέτησαν το σύνθημα των 'ανοιχτών συνόρων', επειδή το μάθανε από τις μκο. Σε ισλαμικές χώρες επειδή ως φράση δεν νοείται από κανέναν, δεν θα τολμούσαν καν να την αναφέρουν ως απορία για το τι σημαίνει.

Το μακροκοσμικό αληθές σενάριο είναι για τα επόμενα μερικά χρόνια η είσοδος τουλάχιστον 250.000.000 εποίκων σε ευρωπαϊκές χώρες με την Ελλάδα να μετατρέπεται σε χώρα αθρόας εισόδου, εσαεί παραμονής και γέφυρα λαθροεποικισμού ολόκληρης της Ευρώπης για τα επόμενα χρόνια.

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ενώ είναι νομικό και εθνικής ασφαλείας το μετατρέπουν σε μονοδιάστατο δημοσιογραφικό μονοπώλιο παρουσίασης συμφωνιών που δεν καθορίζουν τίποτα ουσιαστικό μέσω ανεύρεσης υποστηρικτών πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ ανοικτών συνόρων σε ευρωπαϊκά κόμματα που έχουν την ίδια ατζέντα με το ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά οι σοσιαλδημοκράτες ο Μάρτιν Σουλτς και η ριζοσπαστική αριστερά εξυπηρετούν ίδια ατζέντα αφομοιωτικής πολιτικής και ένταξης η οποία είναι μια ακραία και επικίνδυνη τάση της Ε.Ε.. Αυτοί διαχειρίζονται το μονοπώλιο της υποτιθέμενης λύσης και της προπαγανδιστικής παρουσίασης προτάσεων ισομερούς εποικισμού της Ευρώπης εσαεί.

Το πόσο γελοίος είναι στημένος είναι ο τρόπος δημοσιογραφικής και διπλωματικής μονοδιάστατης παρουσίασης του προβλήματος από την ριζοσπαστική αριστερή κυβέρνηση που δημιούργησαν οι ίδιοι φαίνεται και από την ανάκληση της Πρέσβη στην Αυστρία, ενώ ήδη αυτή η χώρα έχει φιλοξενήσει αρκετούς χιλιάδες με ήδη επιβαρυμένο πρόβλημα μετανάστευσης και δεν υποχρεούται μάλιστα από καμία συνθήκη και γενικολογία ανθρωπισμού και πολιτικής ανοιχτών συνόρων.

Η αλλαγή της Γερμανικής στάσης μπορεί να οφείλεται απλώς στο ότι έχει εξασφαλίσει το 1.000.000 περίπου μετανάστες εργάτες που χρειάζονταν κάποιοι όμιλοι βιομηχανιών και τα funds.

Η δήθεν συμφωνία που έγινε στη σύνοδο για το προσφυγικό δεν θα ήταν αβάσιμο εάν θεωρηθεί πως είναι ένα γραφειοκρατικό επιστέγασμα για την διαχείριση και αχανή μονιμοποιημένη κατανομή πολυάριθμων αλλοδαπών που έχουν εισέλθει προ πολλού εντός Ελλάδος και αυτών που θα εισέρχονται χωρίς ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της παράνομης εισόδου ή επαναπροώθησης.

Η συγκυβέρνηση δημιούργησε μια γέφυρα μεταφοράς λαθρομεταναστών και προσφύγων από το Αιγαίο προς τα βόρεια σύνορα Ελλάδος - Σκοπίων δήθεν βασισμένα στη σένγκεν παρότι καμία συνθήκη στο διεθνές δίκαιο δεν κάνει υποχρεωτική την υποδοχή λαθρομεταναστών ή προσφύγων. Γνώριζαν πως θα έκλειναν τα σύνορα οι χώρες βισεγκραντ και πως θα εγκλωβίζονταν στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες.

Η σένγκεν παρότι συμπεριλαμβάνει κοινές πολιτικές ασύλου μεταξύ κρατών που υπάγονται στη σένγκεν αν και τα Σκόπια είναι εκτός αυτής της συνθήκης και Ε.Ε., δεν παρέχει καμία εξαναγκαστική βάση για την κατάσταση που έχει δημιουργήσει το ΣΥΡΙΖΑ με τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες τους οποίους στο κάτω κάτω αν θέλουν άλλες χώρες τους χαρακτηρίζουν και ως παράνομους μετανάστες διότι η Ελλάδα δεν είναι ούτε καν δεύτερη αλλά η τρίτη χώρα μετάβασης. Το ίδιο θα μπορούσε να ισχυριστεί και να πράξει και η Ελλάδα προς την Τουρκία ώστε να μη δέχεται μέσω ενεργοποίησης αυστηρότερων μέτρων τις ροές.

Η ουσιαστική ταυτόχρονη κατάργηση των συνόρων μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων και Τουρκίας και Ελλάδος για να περνάνε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες έστω και με τη γενικολογία του ανθρωπισμού έχει χαρακτηριστικά παρουσίασης κάποιας εν δυνάμει ενιαίας χώρας ή σαν να είναι ήδη τα Σκόπια ενταγμένο μέλος της Ε.Ε. και η τουρκία ως χώρα με αρμοδιότητες και αξιώσεις προνομιακής συγκυριαρχίας στο Αιγαίο. Η θεσμοποίηση ανοικτών συνόρων και η συγκέντρωση αλλοδαπών στην Ειδομένη που ζητάνε 'ανοικτά σύνορα' σαφέστατα προσομοιάζει εμμέσως μια 'ενιαία μακεδονία' όπως αναλόγως προπαρασκευάζεται ένα 'γκριζαρισμένο' Αιγαίο.

Αφού τα Σκόπια δεν είναι στην Ε.Ε. δεν θα υπήρχε και καμία εγγύηση ότι θα άφηναν ανοιχτά τα σύνορα λόγω κάποιας συνθήκης σένγκεν καθιστώντας υποκριτική τη διαμαρτυρία για μονομερείς ενέργειες, για κακομεταχειρίσεις από τα Σκόπια και την αλλαγή στάσης από χώρες της κεντρικής Ευρώπης και τη Γερμανία πάνω σε τετελεσμένες καταστάσεις που δημιούργησαν οι αποφάσεις της συγκυβέρνησης.

Η εδαφική παράμετρο ενιαίας συνεργασίας λόγω τεχνητών συνθηκών διαμορφώνει την εικόνα ενός ενιαίου κρατιδίου με το Ελληνικό γεωγραφικό διαμέρισμα της Μακεδονίας όπως θέλουν οι φιλοσκοπιανές κλίκες, δηλαδή οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι και ουδέτερη ζώνη επινόησαν οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων για να ενισχυθεί αυτός ο σχεδιασμός.

Από μία πλευρά λόγω του ότι κλείσανε οι σκοπιανοί τα σύνορα θαμπώνει το συλλογικό ασυνείδητο κάποιων που αντιλαμβάνεται τα Σκόπια και την Ελληνική Μακεδονία ένα ενιαίο κρατίδιο και τονίζεται πως υπάρχουν σύνορα μεταξύ του Ελληνικού εδάφους της Μακεδονίας και της βαρδάσκα (Σκόπια)

Φυσικά είναι γνωστό πως για τα Σκόπια το ζητούμενο είναι να αναγνωριστούν από την Ελλάδα ως Μακεδονία. Ακόμα και αν έχουν αναγνωρίσει από αρκετούς φορείς του εξωτερικού και πολλές χώρες τα Σκόπια ως Μακεδονία δεν σημαίνει κάτι εάν δεν αναγνωριστούν και από την Ελλάδα.

Ο προδοτικός ρόλος της συμπαιγνιακής κυβέρνησης στην Ελλάδα ΣΥΡΙΖΑ - ανελ είναι να αποδιοργανώσει και να απαξιώνει τη χώρα ώστε να φαίνονται τα Σκόπια, οι γλύφτες του νάτο και της Γερμανίας, ως σοβαρότερο κράτος για να παρακαμφθούν εν μέσω παρακμιακής απαξίωσης στο μέλλον τα δικαιώματα βέτο που έχουμε στο θέμα ονομασίας.

Το ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί τετελεσμένες καταστάσεις για να φαίνονται τα Σκόπια στην Ευρώπη περισσότερο σοβαρό και κατά το δοκούν συνεργάσιμο κράτος και συνομιλητής με άλλα κράτη δίνοντας και στην Τουρκία το άλλοθι να διαπραγματεύεται προνομιακά για την είσοδο της στην Ευρωπαϊκή ένωση και διεκδικήσεις στο Αιγαίο.ΠΗΓΗ:
"FACEBOOK"

https://www.facebook.com/groups/741531195966568/permalink/922622864524066/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00032 ] [ 2011.03.06 00:00 ]

ΟΙ 300 ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΤΗΣ «ΝΟΜΙΚΗΣ» ΚΑΙ ΝΥΝ «ΥΠΑΤΙΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΓΕΩΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ "ΤΡΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΓΕΩΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ" ΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΡΩΝΤΕΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΟΡΕΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΒΕΡΒΕΡΟΥΣ - ΑΜΑΖΙΝΟΥΣ ~ BERBERS - AMAZIGHS ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ 300 ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

 

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00037 ] [ 2012.08.05 00:00 ]

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ABC ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΤΜΙΤΡΙ ΑΝΑΤΟΛΙΕΒΙΤΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ~ DMITRY ANATOLYEVICH MEDVEDEV ~ ДМИТРИЙ АНАТОЛЬЕВИЧ МЕДВЕДЕВ: "ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ"

 

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00038 ] [ 2012.08.07 00:00 ]

ΜΕΣΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ Ο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΧΗΜΙΚΟ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ «ΜΙΝΙ» ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟ AMIR ESHEL ~ "ISRAELI AIR FORCE" ~ "IAF" COMMANDER Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΦΕΜΙΝΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ (ΥΠΟ)ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΦΕΜΙΝΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ-Ε» ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ

 

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00042 ] [ 2013.08.17 00:00 ]

ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΒΑΡΔΑΡΗΔΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΚΑΥΚΑΣΙΩΝ ΤΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΟΥΝΝΩΝ ΣΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Ή «ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Ή «UNITED MACEDONIA» Ή «ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНИЈА» ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΩΣ SOLUN

 

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00045 ] [ 2014.01.02 00:00 ]

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΓΑΙΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ GOOGLE EARTH ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ~ FAKE STATE ~ VIRTUAL STATE ~ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ~ COMPANY STATE ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ~ ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ~ F.Y.R.O.M. ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ~ ΤΕΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΟΥ «ΜΟΥΣΕΙΟΥ» ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ~ BLACK PROPAGANDA - ЦРНА ПРОПАГАНДА ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ PSEUDO-«MACEDONIA» ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΠΟΛΕΩΣ СКОПЈЕ ~ СКОПЉЕ ~ СКОПИЕ ~ SHKUPI ~ ÜSKÜP ~ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΥ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ (22) ΜΕΤΡΩΝ ΥΨΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΦΙΠΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2016/03/21]

έκδοση:

[06.25]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2017/03/28]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"