| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/07/15/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-07-15_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2016 >> ΙΟΥΛΙΟΣ >> 15 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 03945 ]

ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ «E-MAIL GATE» - ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ HILLARY CLINTON ~ ΧΙΛΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ STATE DEPARTMENT ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ EMAIL ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΚ ΜΕΖΒΙΝΣΚΙ

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2016 - 07 - 15 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03945 ] [ 2016.07.15 00:00 ]

ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ «E-MAIL GATE» - ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ HILLARY CLINTON ~ ΧΙΛΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ STATE DEPARTMENT ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ EMAIL ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΚ ΜΕΖΒΙΝΣΚΙΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Δεν κλείνει ο φάκελος του «e-mail gate»: Νέα έρευνα για την Χ.Κλίντον από το State Department

08/07/2016 11:02

 


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Nέο σοκ για τους Δημοκρατικούς και την προεδρική τους υποψήφια Χίλαρι Κλίντον εν μέσω προεκλογικής περιόδου καθώς μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δημοσίευση της χρήσης του προσωπικού της e-mail προς διακίνηση απορρήτων πληροφοριών του State Department και την προσπάθεια του FBI να περάσει το θέμα στα «χαμηλά» το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι θα ανοίξει εκ νέου την εσωτερική του έρευνα σχετικά με τη χρήση ιδιωτικού εξυπηρετητή για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Χίλαρι Κλίντον, ενόσω εκείνη ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Άλλωστε έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση στην αμερικανική κοινή γνώμη ο τρόπος με τον οποίο επιχειρήθηκε να κλείσει το σκάνδαλο αυτό με συνοπτικές διαδικασίες.

"Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο γρήγοροι γίνεται, αλλά δεν θα επιβάλουμε μια τεχνητή λήξη της προθεσμίας στη διαδικασία", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κίρμπι, διευκρινίζοντας ότι η εσωτερική αυτή έρευνα μπορεί τώρα να ολοκληρωθεί από τη στιγμή που το υπουργείο Δικαιοσύνης τελείωσε τις δικές του έρευνες χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες στην Χίλαρι Κλίντον.

Ο Κίρμπι αρνήθηκε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες όσον αφορά την εσωτερική αυτή διαδικασία, ιδιαίτερα να εξηγήσει ποια στοιχεία θα εξεταστούν.

"Ο στόχος μας είναι να επιτύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια όσον αφορά τα συμπεράσματά μας, σεβόμενοι παράλληλα τις διάφορες νομικές μας υποχρεώσεις"

Η υπουργός Δικαιοσύνης Λορέτα Λιντς ανακοίνωσε χθες ότι η Κλίντον δεν θα διωχθεί ποινικά επειδή χρησιμοποίησε ιδιωτικό εξυπηρετητή για την αποστολή e-mail όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Με την απόφαση αυτή, η υπουργός Δικαιοσύνης ακολούθησε, όπως είχε δεσμευτεί στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, τις συστάσεις του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη.

Το σκάνδαλο ταλανίζει την προεδρική υποψηφιότητα της πρώην Αμερικανίδας ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον, η οποία κατέθεσε στο FBI στο πλαίσιο της έρευνας για τη χρήση του προσωπικού της email κατά τη διάρκεια της θητείας της μέσω του οποίου διαχειρίστηκε παράνομα απόρρητες πληροφορίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως προς το ελληνικό χρέος προς όφελος του γαμπρού της, Μαρκ Μεζβίνσκι.

Εν ολίγοις η οικογένεια Κλίντον «τζογάριζε» με την ελληνική δυστυχία.

Από την δημοσιοποίηση ηλεκτρονικών της μηνυμάτων αποκαλύφθηκε ότι χρησιμοποίησε απόρρητες πληροφορίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις κινήσεις Μέρκελ-Σόιμπλε το 2012 ώστε να παράσχει προνομιακή πληροφόρηση στον γιο της ο οποίος συγκέντρωσε κεφάλαια για να στοιχηματίσει μέσω hedge fund που δημιούργησε ο ίδος στην ελληνική «διάσωση» του 2011 από τους δανιεστές.

Η δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Χ.Κλίντον την εξέθεσε στα μάτια της αμερικανικής κοινής γνώμης.

Χρησιμοποιούσε από το 2009 έως το 2012 τον προσωπικό της λογαριασμό e-mail μέσω server που ήταν εγκατεστημένος στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

Αυτό από μόνο του ήταν εξόχως παράνομο καθώς όλα τα μηνύματά της όφειλαν να διεκπεραιώνονται μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για ευνόητους λόγους εθνικής ασφάλειας.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών παραβίασε όλους τους κανονισμούς ασφάλειας και καταπάτησε όλες τις διατάξεις περί διαφάνειας και ευθύνης υπουργών.

Όμως η ασφάλεια ήταν το ένα σκέλος της υπόθεσης, καθώς αποκαλύφθηκε ότι έκανε χρήση της θέσεώς της για να ωφεληθεί στενό συγγενικό της πρόσωπο οικονομικά.

Το FBI εισηγήθηκε μετά τη σχετική έρευνά του στο υπουργείο Δικαιοσύνης να μην ασκηθεί ποινική δίωξη στην υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, μολονότι, όπως επισήμανε, επέδειξε "ακραία αμέλεια".

Φυσικά επείδή η κυβέρνηση αυτή την στιγμή βρίσκεται στα χέρια των Δημοκρατικών η πλειοψηφία του αμερικανικού λαού δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις του FBI.

Εδώ τίθεται ένα ζήτημα. Είτε η κυρία Κλίντον το έπραξε επίτηδες άρα διώκεται ποινικά, είτε όπως είπε το FBI υπήρξε «ακραία αμελής» που όμως αυτόματα σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλη για Πρόεδρος των ΗΠΑ.ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
"PRONEWS"

http://www.pronews.gr/portal/20160708/world/diethnis-politiki/39/amerikaniko-ypex..... 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03934 ] [ 2016.07.04 00:00 ]

SHOCKING WIKILEAKS JULIAN ASSANGE HILLARY WILL BE IN PRISON SOON!

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03460 ] [ 2015.06.16 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ": Η HILLARY CLINTON ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03461 ] [ 2015.06.17 00:00 ]

HILLARY CLINTON DELATA LA AGENDA OCULTA DEL NUEVO ORDEN MUNDIAL - ¿QUE EL PODER POLITICO REFORME LA RELIGION?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2016/07/15]

έκδοση:

[06.25]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2016/07/20]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"