| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/07/20/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-07-20_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2016 >> ΙΟΥΛΙΟΣ >> 20 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 03950 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ" ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ"... ...ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..."

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2016 - 07 - 20 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03950 ] [ 2016.07.20 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ" ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ"... ...ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..."

 

 

 

Ανώνυμος 17 Ιουλίου 2016 - 1:20 π.μ.

ΦΟΒΑΣΤΕ. Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΑΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΤΊΠΟΤΑ, ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΜΩΣ ΈΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΤΙ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΦΟΒΙΣΜΈΝΟΣ ΝΙΚΑΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.

 


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] 17 Ιουλίου 2016 - 8:19 π.μ.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ «ΩΡΑΙΑ» ΤΑ ΛΕΣ...

«ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΑΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ»

...Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΩΣΕ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ...

...ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΤΑΙΝ ΑΜΕΡΙΚΑ...

...ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ Ο «ΛΑΟΣ» ΕΡΙΞΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ...

...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...

...ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΝΚΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ "ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΝΕΒΑ" ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ...

...ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

...ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΑΝ ΦΕΡΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ «ΦΟΒΑΣΤΕ» ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ «ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ TRANS ΠΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΤΗΣ...

...ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ "ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ" ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ "ΙΣΛΑΜ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ" ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ" ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΝΕΒΑ" ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ" ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ" ” ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗ” ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ" ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ" "ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ" ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΛ" ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ" ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΑΣΟΚ" (ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΤΗΝ "ΑΝΑΡΧΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ" ΤΗΝ "ΑΝΑΡΧΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ" ΤΗΝ "ΣΙΩΝΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ" ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ"….

…ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

...ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

…ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο
@Ανώνυμος 17 Ιουλίου 2016 - 1:20 π.μ.

...ΣΙΓΟΥΡΑ... ΦΟΒΑΣΤΕ!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ" ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ"
ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ "ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΔΩ: www.pa-sy-a.gr
ΠΗΓΗ ΣΧΟΛΙΩΝ:
"ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ"

http://www.ksipnistere.com/2016/07/mail.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03946 ] [ 2016.07.16 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - ΣΧΟΛΙΟ: "ΑΜΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΡΚΕΝΕΚΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ...."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03947 ] [ 2016.07.17 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΜΠΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ? Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΧΒΕ?..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03948 ] [ 2016.07.18 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ - ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΚΑΙΝΑ ΑΣΕΝΑ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03949 ] [ 2016.07.19 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - ΣΧΟΛΙΑ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! - Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ... ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ... ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00093 ] [ 2016.03.08 03:30 ]

ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΛΑΓΙΑ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΛΥΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - ΥΑΙΝΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΕΝΟΣ ΜΙΝΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ - ΚΟΡΑΚΙΑ ΒΑΛΚΑΝΟ-ΑΣΙΑΤΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΛΕΩΝ - ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2016/07/20]

έκδοση:

[06.25]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2016/08/06]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"