| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2018/06/30/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2018-06-30_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2018 >> ΙΟΥΝΙΟΣ >> 30 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 04693 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": "FACEBOOK" - ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ - ΚΕΙΜΕΝΟ: Giorgos Ierodiakonos - "Δημοψηφισμάτων και λοιπών «ξωτικών» συνέχεια..."

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2018 - 06 - 30 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04693 ] [ 2018.06.30 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": "FACEBOOK" - ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ - ΚΕΙΜΕΝΟ: Giorgos Ierodiakonos - "Δημοψηφισμάτων και λοιπών «ξωτικών» συνέχεια..."

 

 

 

"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

"FACEBOOK" - ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ - ΚΕΙΜΕΝΟ: Giorgos Ierodiakonos - "Δημοψηφισμάτων και λοιπών «ξωτικών» συνέχεια..."Giorgos Ierodiakonos

 

Δημοψηφισμάτων και λοιπών «ξωτικών» συνέχεια...

 

Πρώτον: η Μακεδονία ΕΙΝΑΙ ελληνική, όπως και η Κρήτη, η Ήπειρος, η Πελοπόννησος, το Αιγαίο και κάθε ελληνική γωνιά. Δεν την θέτεις εν αμφιβόλω θέτοντάς την σε δημοψήφισμα.

Δεύτερον: η Ελλάδα –και εν προκειμένω, η Μακεδονία- ανήκει στο ελληνικό Έθνος. Όχι στον λαό! Αντιλαμβάνεστε την διάκριση; Λαός είναι η συγκυριακή σύνθεση των κατοίκων μιας χώρας σε μια δοσμένη χρονική περίοδο. Έθνος όμως, είναι ο ίδιος ο λαός στην ιστορική διαχρονία του. Είναι οι παππούδες μας, οι μακρινοί μας πρόγονοι, οι γενεές που δεν έχουν γεννηθεί ακόμα... Η Μακεδονία λοιπόν, δεν ανήκει μόνο σε εμάς τους ζωντανούς για να την παζαρεύουμε με δημοψηφίσματα. Ανήκει και στους νεκρούς και στους αγέννητους!

Τρίτον: η Δημοκρατία, και πολύ περισσότερο, η υπέρτατη μορφή άσκησή της, υπάρχει για να διασφαλίζει κατ’ αρχήν το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα, και κυρίως για να υπερασπίζεται τα θεμελιώδη και αδιαπραγμάτευτα κυριαρχικά δικαιώματα, και όχι για να επιτρέπει τη μετατροπή τους σε φτηνό όχημα εξυπηρέτησης φτηνών σκοπιμοτήτων και καιροσκοπικών αντιλήψεων του κάθε κακομοίρη.

Τέταρτον: όταν μια κυβέρνηση απεργάζεται την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων σε ξένες Δυνάμεις, την ανατρέπεις εδώ και τώρα. Με κάθε μέσον! Οργανώνεις τον λαό σε παράταξη μάχης. Δεν τον εφησυχάζεις με συλλογή υπογραφών.

Πέμπτον: Άντε και μάζεψες έναν κάποιον αριθμό υπογραφών. Μετά; Τι τις κάνεις; Σε ποιον απευθύνεις το αίτημα για δημοψήφισμα; Σ’ αυτούς που καταγγέλλεις ως προδότες; Πώς είναι δυνατόν, από την μια να επικαλείσαι το Άρθρο 120 περί σφετερισμού εξουσίας, και την ίδια στιγμή να αναγνωρίζες τον θεσμικό τους ρόλο απευθύνοντάς τους τα όποια αιτήματα; Οποία αντίφασις!

Έκτον: κι αν αύριο μας ζητήσουν την παραχώρηση της Θεσσαλονίκης, με αντάλλαγμα το κούρεμα του δημοσίου χρέους; Τι κάνεις τότε; Μαζεύεις πάλι υπογραφές για διενέργεια δημοψηφίσματος; Είναι ποτέ δυνατόν να τίθενται τέτοια διλήμματα στον λαό;

Ας δούμε λοιπόν πού βρισκόμαστε. Έχουμε μια κυβέρνηση –ή σωστότερα, ένα συμπαγές πολιτικό Σύστημα (ένα καθεστώς)- που έχει βαλθεί να ξεπουλήσει τα πάντα προς όφελος ξένων δυνάμεων. Κι εμείς τι κάνουμε; Απευθύνουμε έκκληση συνετισμού; Ή οργανώνουμε τον λαό σε αγώνα μέχρι εσχάτων;

Όχι! Δεν καταλογίζω κακές προθέσεις σε κανέναν συναγωνιστή (αν και ορισμένοι κινούνται από πολύ ταπεινά κριτήρια). Υπάρχει όμως τεράστιο θέμα πολιτικής ρηχότητας και ανεπάρκειας οργανωτικής. Βαλτώσαμε στα τετριμμένα! Επιτροπές και παραεπιτροπές (φυσικά, με την αφεντομουτσουνάρα μας στην κορυφή), δελτία τύπου και πύρινες ανακοινώσεις που διαβάζουμε μόνο εμείς, άντε και καμιά εκδήλωση με «ειδήμονες» ομιλητές, και δώστου ξανά στα ίδια και τα ίδια –χρόνια τώρα- με τα ίδια ανακυκλώσιμα, φθαρμένα υλικά. Αλλά, δεν τρέχει τίποτα! Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Ο λαός φταίει, που δεν κουνιέται από τον καναπέ του. Τί λέτε μωρέ;

Η κρισιμότητα της κατάστασης και οι προκλήσεις των καιρών, δεν μας επιτρέπουν άλλες αναβολές. Αλλά ούτε και ξεπλήμματα ξεθωριασμένων φορέων, αντιλήψεων και πρακτικών, που μόνο κακό κάνουν στον αγώνα. Η Ιστορία απαιτεί σύνεση, πολιτική ωριμότητα και αγώνα μέχρι εσχάτων. Αγώνα οργανωμένο όμως! Όχι στον γάμο του Καραγκιόζη. Ούτε ότι του φανεί του κάθε ...λολοστεφανή.

Πάμε τώρα στο μακεδονικό. Ή μάλλον, όχι μόνο εκεί. Δείτε την ολοκληρωτική κατοχή της χώρας. Και ανασκουμπωθείτε λίγο. Αφήστε κατά μέρους τις παλιές λογικές. Ξεχάστε και τα οφίτσια σας, που έτσι κι αλλιώς πρόκειται για απατηλούς θώκους στο επίπεδο μιας παρέας. Δείτε λίγο πιο μακριά από το κάδρο. Η ιστορία θα γραφτεί έτσι κι αλλιώς, Με ή χωρίς τις «αυθεντίες» σας....

 

 

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
"FACEBOOK"

https://www.facebook.com/giorgos.ierodiakonos/posts/1801150063261248

 


ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"
http://anti-kentauron.blogspot.com/2018/06/facebook-giorgos-ierodiakonos.html


 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04577 ] [ 2018.03.09 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ - ΚΕΙΜΕΝΟ: "...Οι Σκοπιανοί μας ζητούν το όνομά μας... Οι Αλβανοί θέτουν θέμα Τσαμουριάς... Οι Τούρκοι εμβολίζουν πλοία μας... Περικυκλώνουν με τα πολεμικά τους καράβια την Κύπρο μας... Δεσμεύουν το Καστελόριζο σε υποτιθέμενες ασκήσεις... κι εμείς... συνεχίζουμε να ξύνουμε αμέριμνοι τα αχαμνά μας... και γιορτάζουμε περιχαρείς την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, λες και έχουμε όλοι μαγαζιά με κιλότες!..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04336 ] [ 2017.07.16 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ (τὸ κωδικοποιημένο πρόγραμμα καθυπόταξης τοῦ πλανήτη)»

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04583 ] [ 2018.03.14 20:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ - ΚΕΙΜΕΝΟ: Τα κοιτάσματα της Κύπρου και η Τουρκία, πίσω από την αποπομπή του Ρεχ Τίλερσον από ΥΠΕΞ των ΗΠΑ;

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04693 ] [ 2018.06.30 00:00 ]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00041 ] [ 2018.06.05 00:00 ]

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΜΜΕ) ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΧΩΡΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ : ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ~ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ BMPO ~ ДПМНЕ * ВНАТРЕШНА МАКЕДОНСКА РЕВОЛУЦИОНЕРНА ОРГАНИЗАЦИЈА * ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА * ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ~ НИКОЛА ГРУЕВСКИ ~ NIKOLA GRUEVSKI ~ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΟΥΙΟΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ~ ΑΣΤΡΟ ~ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ Ή ΑΣΤΕΡΙ ~ ΑΣΤΡΟ ~ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «UNITED MACEDONIA» ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» ή «SOLUN»

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00015 ] [ 2015.04.21 00:00 ]

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΜΜΕ) ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΧΩΡΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ : ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ~ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ BMPO ~ ДПМНЕ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ~ НИКОЛА ГРУЕВСКИ ~ NIKOLA GRUEVSKI ~ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΟΥΙΟΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ~ ΑΣΤΡΟ ~ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ Ή ΑΣΤΕΡΙ ~ ΑΣΤΡΟ ~ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «UNITED MACEDONIA» ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» ή «SOLUN»

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00016 ] [ 2015.04.23 00:00 ]

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΒΑΡΝΤΑΣΚΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΛΛΙΝΤΕΝ "UNITED MACEDONIA ILINDEN ORGANIZATION" ΠΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΝΟΠΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ «ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Ή «ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Ή «UNITED MACEDONIA» Ή «ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНИЈА» - ПОДАТОТЕКА UNITED MACEDONIA ILINDEN ORGANIZATION

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00017 ] [ 2015.04.28 00:00 ]

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΠΟΡΦΥΡΟΥΝ ΥΦΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΒΑΡΝΤΑΣΚΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΛΛΙΝΤΕΝ "UNITED MACEDONIA ILINDEN ORGANIZATION" ΠΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΝΟΠΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ «ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Ή «ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Ή «UNITED MACEDONIA» Ή «ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНИЈА» - ПОДАТОТЕКА UNITED MACEDONIA ILINDEN ORGANIZATION

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": "FACEBOOK" - ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ - ΚΕΙΜΕΝΟ: Giorgos Ierodiakonos - "Δημοψηφισμάτων και λοιπών «ξωτικών» συνέχεια..."

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2018/06/30]

έκδοση:

[06.30]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2018/06/30]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"