| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2018/09/27/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2018-09-27_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2018 >> ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ >> 27 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 04788 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" - ΑΝΩΝΥΜΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Ερωτώ λοιπόν τους «ειδικούς» που μας διαβεβαιώνουν ότι τέτοια όπλα έδρασαν στο Μάτι. Τι όγκο έχουν τα συγκεκριμένα όπλα; Τι βάρος; Απαιτούν μόνιμη εγκατάσταση ή είναι μεταφερόμενα; Πόσο χρόνο απαιτεί η εγκατάστασή τους και η αποσυναρμολόγησή τους; Ποιο είναι το δραστικό βεληνεκές τους;..."

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2018 - 09 - 27 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04788 ] [ 2018.09.27 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" - ΑΝΩΝΥΜΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Ερωτώ λοιπόν τους «ειδικούς» που μας διαβεβαιώνουν ότι τέτοια όπλα έδρασαν στο Μάτι. Τι όγκο έχουν τα συγκεκριμένα όπλα; Τι βάρος; Απαιτούν μόνιμη εγκατάσταση ή είναι μεταφερόμενα; Πόσο χρόνο απαιτεί η εγκατάστασή τους και η αποσυναρμολόγησή τους; Ποιο είναι το δραστικό βεληνεκές τους;..."

 

 

Ανώνυμος - 26 Σεπτεμβρίου 2018 - 8:16 π.μ.

 

ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΔΕΝΔΡΑ, ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΡΥΠΕΣ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ;;;

(Παρατίθεται σχόλιο αγνώστου, που έχει ήδη αναρτηθεί και παραμένει αναπάντητο):

«Αυτό το φαινόμενο μπορεί να το εξηγήσει ο οποιοσδήποτε έχει τις απειροελάχιστες γνώσεις σχετικά με τα δέντρα. Σε μερικά γέρικα δένδρα λοιπόν (εξαρτάται από το είδος π.χ. πεύκο, ελιά κ.λ.π.), ενώ εξωτερικά φαίνονται υγιέστατα, αρχίζει να ξεραίνεται σε πρώτη φάση το εσωτερικό του κορμού τους, που αποτελεί άλλωστε και το γηραιότερο τμήμα τους. Σε δεύτερη φάση αυτό σαπίζει και κονιορτοποιείται, οπότε δημιουργούνται οι κουφάλες, ενώ το δέντρο εξακολουθεί να παραμένει ζωντανό, επιτελώντας όλες τις βασικές του λειτουργίες. Εάν κατά την φάση, κατά την οποία έχει ξεραθεί το εσωτερικό του, δεχθεί θερμικό φορτίο και φλόγες από παρακείμενο καιόμενο δέντρο, ή άλλη πηγή θερμότητας, ενώ το ζωντανό του τμήμα (λόγω των υγρών του) αντιστέκεται στη φωτιά και απαιτεί ορισμένη ώρα για να αναφλεγεί, το εσωτερικό ξερό τμήμα αναφλέγεται πρώτο. Έτσι προκύπτει το θέαμα της φωτογραφίας. Στην οποία εάν κοιτάξετε κάτω από την τελευταία καιόμενη τρύπα, θα διαπιστώσετε την ύπαρξη του ξερού τμήματος στο εσωτερικό του δέντρου, που στο συγκεκριμένο σημείο είναι ορατό διότι δεν υπάρχει χλωρό τμήμα για να το επικαλύπτει, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα υπερκείμενα καιόμενα «φινιστρίνια», που αποτέλεσαν άλλωστε και τις κερκόπορτες εισόδου της φωτιάς στο εσωτερικό ξερό τμήμα του δέντρου, ενώ το εξωτερικό προς το παρόν τουλάχιστον, παραμένει απείραχτο.»
Απευθυνόμενος σε όλους αυτούς που επικαλούνται τη δράση «κατευθυνομένων ενεργειακών όπλων», αποδεικνύοντας το λευκό γάμο τους με τη γνώση επί του συγκεκριμένου θέματος, με το ότι ούτε κάν μπορούν να τα ονομάσουν ή έστω να τα «βαφτίσουν» αξιοποιώντας τις γνώσεις που προκύπτουν από τη δράση τους, τους πληροφορώ, αποκαθιστώντας τη σωστή ονομασία, ότι πρόκειται για «Συσκευές συγκέντρωσης ή παραγωγής ενεργειακών φορτίων, δυνάμενες να τα μεταφέρουν εις απόσταση, τοποθετώντας τα επί συγκεκριμένων σημείων». Προφανώς, δύνανται να χρησιμοποιηθούν και ως «όπλα βολής ενεργειακών φορτίων». Υπάρχουν τέτοια; Δεν ξέρω. Αλλά ενεργώντας καλόπιστα, δέχομαι ότι υπάρχουν. Ερωτώ λοιπόν τους «ειδικούς» που μας διαβεβαιώνουν ότι τέτοια όπλα έδρασαν στο Μάτι. Τι όγκο έχουν τα συγκεκριμένα όπλα; Τι βάρος; Απαιτούν μόνιμη εγκατάσταση ή είναι μεταφερόμενα; Πόσο χρόνο απαιτεί η εγκατάστασή τους και η αποσυναρμολόγησή τους; Ποιο είναι το δραστικό βεληνεκές τους; Όταν μας απαντήσουν σε αυτά τα ερωτήματα, αποδεικνύοντας ότι έχουν γνώση επί του θέματος και δεν πρόκειται για απλούς σεναριογράφους φτηνών ταινιών επιστημονικής φαντασίας, θα επανέλθουμε για τη διεξαγωγή ενδελεχούς διερεύνησης των καταγγελιών τους. Μέχρι τότε όμως, τουμπεκί ψιλοκομμένο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: "ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ"! Αυτό που τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αποκαλύπτουν από την πρώτη σχεδόν στιγμή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ στο Μάτι, βγαίνει επιτέλους στην δημοσιότητα και από την εκπομπή του Ανδρέα Μαζαράκη.

 

 

 

ΠΗΓΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ"

https://attikanea.blogspot.com/2018/09/blog-post_286.html?showComment=1537939002178#c8015768354225683146

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04786 ] [ 2018.09.25 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗΣ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04741 ] [ 2018.08.14 04:00 ]

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - ΜΗΝΥΜΑ 4: ΤΟΥ ΠΟΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ & ΤΗΣ ΟΕΑ

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00056 ] [ 2011.06.03 02:00 ]

ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ-Ε - ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ-Ε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2018/09/27]

έκδοση:

[06.30]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2018/09/27]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"