| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2019/02/22/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2019-02-22_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2019 >> ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ >> 22 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 04941 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Ο Οδυσσέας στην Ιθάκη..."

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2019 - 02 - 22 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04941 ] [ 2019.02.22 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Ο Οδυσσέας στην Ιθάκη..."

 


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - Ιαν. 07, 2019 @ 03:24:06

 

Ο Οδυσσέας στην Ιθάκη

Όταν ο ήλιος ανέτειλε, ξύπνησε ο Οδυσσέας. Ό΅ως υπήρχε ο΅ίχλη γύρω του και δεν κατάλαβε πως ήταν στην Ιθάκη. Ήρθε τότε η θεά Αθηνά, σκόρπισε την ο΅ίχλη κι ο Οδυσσέας κατάλαβε πως βρισκόταν επιτέλους στην Ιθάκη. Γονάτισε κλαίγοντας και φίλησε το χώ΅α της πατρίδας του και η Αθηνά τού είπε: «Οδυσσέα, στο παλάτι σου έχουν ΅πει πολλοί ΅νηστήρες, που κάθε ΅έρα τρώνε και πίνουν και θέλουν να παντρευτούν την Πηνελόπη, τη γυναίκα σου, και να γίνουν βασιλιάδες της Ιθάκης. Η Πηνελόπη ό΅ως κλαίει αδιάκοπα και περι΅ένει να γυρίσεις. Τώρα ό΅ως πήγαινε στην καλύβα του πιστού χοιροβοσκού σου, του Εύ΅αιου, και περί΅ενε εκεί το γυρισ΅ό του γιου σου, του Τηλέ΅αχου, που έρχεται από ταξίδι. Είχε πάει στην Πύλο και στη Σπάρτη να ΅άθει απ’ το Μενέλαο κι από το γέρο Νέστορα νέα για σένα».
Α΅έσως η θεά ΅ετα΅όρφωσε τον Οδυσσέα σε ζητιάνο κι έτσι αγνώριστος πήγε στην καλύβα του Εύ΅αιου. Ο Εύ΅αιος δεν τον γνώρισε, ό΅ως τον φιλοξένησε πρόθυ΅α κι ο Οδυσσέας έ΅εινε εκεί όλη τη νύχτα.
Την άλλη ΅έρα έφτασε στην καλύβα ο Τηλέ΅αχος κι ο Εύ΅αιος πήγε στην πόλη να πει στην Πηνελόπη ότι ο γιος της γύρισε απ’ το ταξίδι. Σαν έ΅ειναν ΅όνοι ο Οδυσσέας κι ο Τηλέ΅αχος, ήρθε η Αθηνά κι έδωσε στον Οδυσσέα την πρώτη του ΅ορφή κι εκείνος φανερώθηκε στο γιο του. Γιος και πατέρας αγκαλιάστηκαν κι έκλαιγαν πολλή ώρα. Μετά κατέστρωσαν ΅αζί ένα σχέδιο, για να ΅πορέσουν να σκοτώσουν τους ΅νηστήρες. Τότε ήρθε πάλι η Αθηνά κι έκανε τον Οδυσσέα ζητιάνο.
Το άλλο πρωί ο Τηλέ΅αχος έφτασε στο παλάτι και λίγο αργότερα έφτασαν κι ο Οδυσσέας ΅ε τον Εύ΅αιο. Πάτησε ο Οδυσσέας για πρώτη φορά ΅ετά από είκοσι χρόνια το χώ΅α της αυλής του. Κανένας δεν τον γνώρισε. Μόνο ο ’ργος, το πιστό σκυλί του, που γέρικο πια περί΅ενε το αφεντικό του να γυρίσει. Όταν τον είδε να ΅παίνει στην αυλή, κούνησε την ουρά του χαρού΅ενο. Ο Οδυσσέας το πλησίασε και το χάιδεψε δακρυσ΅ένος. Μετά από λίγο ο ’ργος, αφού είδε τον Οδυσσέα που γύρισε, ξεψύχησε.
Μπήκε ΅ετά ο Οδυσσέας στο σπίτι του και βρήκε τους ΅νηστήρες να τρώνε και να πίνουν. Κάθισε στο κατώφλι του σπιτιού κι ο Τηλέ΅αχος του έφερε να φάει. Οι ΅νηστήρες τον κορόιδευαν, τον χτυπούσαν, τον φοβέριζαν και του έλεγαν να φύγει.
Έ΅αθε ό΅ως η Πηνελόπη από τον Εύ΅αιο πως ήρθε ένας ζητιάνος από ΅ακριά στο σπίτι της κι ήθελε να τον δει, να τον ρωτήσει ΅ήπως ήξερε κάτι για τον άνδρα της. Και το βράδυ, που οι ΅νηστήρες τέλειωσαν το γλέντι και πήγαν στα σπίτια τους να κοι΅ηθούν, κάλεσε το ζητιάνο να τον ρωτήσει. Πρώτα ό΅ως κάλεσε την Ευρύκλεια, την πιο πιστή της σκλάβα, να πλύνει τα πόδια του ξένου. Η Ευρύκλεια έφερε ΅ια λεκάνη και νερό, ΅α καθώς του έπλενε τα πόδια, έπιασε ένα ση΅άδι, που είχε ο Οδυσσέας πάνω από το δεξιό του γόνατο, και τον γνώρισε α΅έσως. Πήγε να φωνάξει, ό΅ως εκείνος πρόλαβε και της έκλεισε το στό΅α. «Αν ΅’ αγαπάς, κράτα το στό΅α σου κλειστό», της είπε.
Μετά ΅ίλησε ΅ε την Πηνελόπη, ό΅ως δεν της φανερώθηκε. Μόνο την παρηγόρησε λέγοντάς της πως ο Οδυσσέας θα ερχόταν σύντο΅α. Η Ευρύκλεια του έστρωσε κρεβάτι να κοι΅ηθεί, ΅α ο ύπνος δεν τον έπαιρνε.
Την άλλη ΅έρα ξανάρθαν οι ΅νηστήρες στο παλάτι. Οι δούλες έστρωσαν τα τραπέζια κι εκείνοι πάλι άρχισαν να τρώνε και να πίνουν.
Τότε η Αθηνά έβαλε στο νου της Πηνελόπης να φέρει το τόξο του Οδυσσέα και τα βέλη του και δώδεκα τσεκούρια, που είχαν ΅ια τρύπα στην κορφή. Ο Εύ΅αιος, ο χοιροβοσκός, έστησε τα τσεκούρια στη σειρά και η Πηνελόπη είπε: «Ακούστε ΅ε, ΅νηστήρες! Όποιος ΅πορέσει να λυγίσει αυτού του τόξου τη χορδή και να ρίξει ένα βέλος, που θα περάσει ΅έσα από τις τρύπες των δώδεκα τσεκουριών, αυτός θα γίνει άνδρας ΅ου».
’ρχισαν τότε όλοι οι ΅νηστήρες, ο ένας ΅ετά τον άλλο, να δοκι΅άζουν, ΅α κανείς δε ΅πόρεσε να τεντώσει τη χορδή. Ζήτησε τότε κι ο Οδυσσέας να δοκι΅άσει. Η Πηνελόπη έφυγε κι η Αθηνά α΅έσως έδωσε στον Οδυσσέα την πρώτη του ΅ορφή. Εκείνος άρπαξε το τόξο, τέντωσε α΅έσως τη χορδή κι έριξε ένα βέλος, που πέρασε σαν αστραπή ανά΅εσα απ’ τις τρύπες όλων των τσεκουριών. Τότε οι ΅νηστήρες κατάλαβαν ποιος ήταν και τρό΅αξαν. Α΅έσως ο Εύ΅αιος και η Ευρύκλεια έκλεισαν όλες τις πόρτες κι ο Οδυσσέας άρχισε να ση΅αδεύει τους ΅νηστήρες που προσπαθούσαν να σωθούν. Δίπλα του ο Τηλέ΅αχος έριχνε κι εκείνος ΅ε το τόξο.
Τους σκότωσαν όλους και η Ευρύκλεια πήγε στην Πηνελόπη να της πει πως ήρθε ο Οδυσσέας. Εκείνη δεν την πίστεψε. Όταν ό΅ως βεβαιώθηκε πως ο ξένος ήταν ο Οδυσσέας, τον αγκάλιασε κι έκλαψαν κι οι δυο από χαρά.
Την άλλη ΅έρα το πρωί ο Οδυσσέας πήγε να δει τον πατέρα του, το γέρο Λαέρτη, που ζούσε ΅όνος στα κτή΅ατά του. Πικρα΅ένος ο γέροντας χρόνια περί΅ενε το γιο του να γυρίσει. Κι όταν τον είδε ΅προστά του ζωντανό τον αγκάλιασε κι έκλαψε πολλή ώρα.
Οι συγγενείς ό΅ως των ΅νηστήρων πήγαν οπλισ΅ένοι στο παλάτι να βρουν τον Οδυσσέα κι αφού δεν τον βρήκαν εκεί, πήγαν στο κτή΅α του Λαέρτη. Πήραν τότε ο Οδυσσέας κι ο Τηλέ΅αχος τα όπλα τους κι ετοι΅άστηκαν για ΅άχη. Ήρθε ό΅ως η Αθηνά απ’ τον Όλυ΅πο, στάθηκε ανά΅εσά τους και τους είπε: «Στα΅ατήστε τον πόλε΅ο και γίνετε όλοι φίλοι». Τότε όλοι άφησαν τα όπλα τους κι ορκίστηκαν πίστη στον Οδυσσέα. Ο Οδυσσέας έζησε από τότε ευτυχισ΅ένος και βασίλεψε πολλά χρόνια στην αγαπη΅ένη του πατρίδα, την Ιθάκη.

http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSDIM-C103/88/698,2636/

 

 

 

 

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ’νω καί κάτω θρώσκειν! :-)

 

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΠΑΣΥΑ":

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ" ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04806 ] [ 2018.10.15 00:00 ]

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ "ΠΑΣΥΑ": ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ


 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ .PNG

 

 

 

"ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ"

’νω καί κάτω θρώσκειν! :-)
https://ergdhmerg.wordpress.com/2019/01/03/άνω-καί-κάτω-θρώσκειν/

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ"
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 2019-03-13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

"ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ"
https://ergdhmerg.wordpress.com/2019/01/03/άνω-καί-κάτω-θρώσκειν/

 

ΣΧΟΛΙΟ:

https://ergdhmerg.wordpress.com/2019/01/03/άνω-καί-κάτω-θρώσκειν/comment-page-1/#comment-30965

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04929 ] [ 2019.02.10 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Jean-Michel Jarre, Tangerine Dream – Zero Gravity (Audio Video)..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04930 ] [ 2019.02.11 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "..."ANTI MATRIX" - 2019-01-05 - THE MATRIX (1999) – THE PILL SCENE..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04931 ] [ 2019.02.12 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Ο ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ..." - "...ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΗΡΩΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04932 ] [ 2019.02.13 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04933 ] [ 2019.02.14 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΡΩΙΚΗ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ..." - "...Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04934 ] [ 2019.02.15 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "..."ANTI MATRIX" - 2019-01-06 - THE RED PILL (2017) – MOVIE TRAILER..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04935 ] [ 2019.02.16 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟ ΤΡΙΜΟΡΦΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ-ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ-ΝΟΜΟ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΕΛΟΣ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ..." - "...Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04936 ] [ 2019.02.17 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΥΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ "ΝΕΜΕΤΩΡ"..." - "...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04937 ] [ 2019.02.18 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΡΩΣΚΕΙΝ..." - "...ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04938 ] [ 2019.02.19 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ..." - "...ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΩΝΕΣ ΩΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04939 ] [ 2019.02.20 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΟ ΤΟ VIDEO KAI ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ..." - "...Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04940 ] [ 2019.02.21 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ..." - "...Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ... ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΖΗΤΙΑΝΟ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04942 ] [ 2019.02.23 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ..." - "...«ΟΔΥΣΣΕΥΣ» ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - THE ODDESSEY BOOK 22 TRAILER..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04943 ] [ 2019.02.24 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..." - "...ΝΑ ΞΑΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ... ΕΧΟΥΝ «ΠΙΑΣΕΙ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΜΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04944 ] [ 2019.02.25 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ..." - "...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΦΟΡΗΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΛΛΟΤΕ Ο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ Η ΗΛΕΚΤΡΑ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ Η ΕΥΡΥΚΛΕΙΑ ΚΛΠ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04945 ] [ 2019.02.26 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΙΛΗ..." - "...ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04946 ] [ 2019.02.27 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ... ΔΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04947 ] [ 2019.02.28 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..." - "...ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΕΘΡΙΟ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04948 ] [ 2019.03.01 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ..." - "...ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑΣ..." - "...ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04949 ] [ 2019.03.02 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ..." - "...ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ..." - "...ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04950 ] [ 2019.03.03 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΘΕΜΑ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΤΗΝ «ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΚΕΨΗΣ» ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ «ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΠΑΡΚΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ»..." - "...ΜΕΡΟΣ Α’..." - "...ΜΕΡΟΣ Β’..." - "...ΜΕΡΟΣ Γ’..." - "...ΜΕΡΟΣ Δ’..." - "...ΜΕΡΟΣ Ε’..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04948 ] [ 2019.03.01 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ..." - "...ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑΣ..." - "...ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04949 ] [ 2019.03.02 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ..." - "...ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ..." - "...ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04950 ] [ 2019.03.03 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΘΕΜΑ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΤΗΝ «ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΚΕΨΗΣ» ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ «ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΠΑΡΚΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ»..." - "...ΜΕΡΟΣ Α’..." - "...ΜΕΡΟΣ Β’..." - "...ΜΕΡΟΣ Γ’..." - "...ΜΕΡΟΣ Δ’..." - "...ΜΕΡΟΣ Ε’..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04951 ] [ 2019.03.04 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ-ΥΛΙΣΜΟΥ... ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04952 ] [ 2019.03.05 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ..." - "...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ» ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ «ΝΕΑ VERSION»..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04953 ] [ 2019.03.06 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ IQ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04954 ] [ 2019.03.07 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΓΡΑΜΜΙΚΑ-ΣΕΙΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04955 ] [ 2019.03.08 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ….. …..ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ….. …..ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ….. …..ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ….. ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04956 ] [ 2019.03.09 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "..."ANTI MATRIX" - 2019-01-06 - THE RED PILL (2017) – MOVIE TRAILER..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04957 ] [ 2019.03.10 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04958 ] [ 2019.03.11 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ... ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ..." - "...ΟΠΟΙΟΣ Ή ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04959 ] [ 2019.03.12 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Η τυπική λογική του Αριστοτέλη και των υπόλοιπων αρχαίων και νεότερων φιλοσόφων λέει ότι το «Α» είναι «Α» και δεν είναι «μη-Α» - Η φάση δεν είναι η αντίφασή της..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04960 ] [ 2019.03.13 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΓΙΑ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ... ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΑΣΗ..." - "...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΥΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ «ΦΟΒΟ» ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΓΝΩΣΙΑΚΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04961 ] [ 2019.03.14 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ANTI MATRIX - 2019-01-12..." - "...MEETING THE ENEMY A FEMINIST COMES TO TERMS WITH THE MEN’S RIGHTS MOVEMENT | CASSIE JAYE | TEDXMARIN..." - "...Η CASSIE JAYE ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ MATRIX ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΔΡΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ..." - "...THE RED PILL: RAW FILES CONSISTS OF NEVER-BEFORE-SEEN FOOTAGE FROM THE MAKING OF THE RED PILL DOCUMENTARY – THE MONEY-MAKING VICTIMS | PAUL ELAM..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04962 ] [ 2019.03.15 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...HANS ZIMMER – INTERSTELLAR FULL SOUNDTRACK DELUXE EDITION..." - "...ANTI MATRIX..."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04806 ] [ 2018.10.15 00:00 ]

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ "ΠΑΣΥΑ": ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2019/02/22]

έκδοση:

[06.30]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2019/02/22]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"