| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2021/07/02/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2021-07-02_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2021 >> ΙΟΥΛΙΟΣ >> 02 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 05804 ]

"RT": ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5.000 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Η ΜΥΣΤΙΚΗ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" ΤΟΥ QANON ΕΡΙΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ;

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2021 - 07 - 02 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05804 ] [ 2021.07.02 00:00 ]

"RT": ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5.000 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Η ΜΥΣΤΙΚΗ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" ΤΟΥ QANON ΕΡΙΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ;

 

 

Σε μόλις 5.000 δημοσιεύσεις, η μυστική "καταιγίδα" του QAnon έριξε σχεδόν έναν πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ τώρα έχει σκοτεινιάσει, τι ακολουθεί;

 

 

Ντάμιαν Γουίλσον

είναι Βρετανός δημοσιογράφος, πρώην συντάκτης της Fleet Street, σύμβουλος χρηματοοικονομικής βιομηχανίας και ειδικός σύμβουλος πολιτικών επικοινωνιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ.
27 Ιουν, 2021 12:04

 

 

Η καταιγίδα είναι επάνω μας: Πώς το QAnon έγινε μια θεωρία κίνησης, λατρείας και συνωμοσίας για τα πάντα Kindle Edition από τον Mike Rothschild © Melville House

 

 

 

Ένα νέο συναρπαστικό βιβλίο ακολουθεί τον QAnon από την εσφαλμένη πρόβλεψη της σύλληψης της Χίλαρι Κλίντον ως βασικού ρόλου στην ταραχή του Καπιτωλίου που άφησε πέντε νεκρούς, χρησιμοποιώντας ένα hotchpotch θεωριών συνωμοσίας και μια πειστική αφήγηση "το μέλλον αποδεικνύει το παρελθόν".

 

Ήταν όταν η μικρότερη κόρη μου, ένας λατρευτής του TikTok, συνεχίζει να ρωτάει αν είδα το βίντεο των μικρών παιδιών να διασώζονται από τη δουλεία χάρη στον Donald Trump που συνειδητοποίησα ότι η καταιγίδα των κοινωνικών μέσων που δημιουργήθηκε από την QAnon είχε προσγειωθεί στο κατώφλι μας.

 

Τα βίντεο που είχε συναντήσει ήταν μαρτυρίες "μάρτυρα" που επικεντρώνονταν σε μία από τις λατρευτικές πεποιθήσεις του QAnon που διατήρησαν τις πλούσιες παγκόσμιες ελίτ εμπορεύονταν παιδιά για να χρησιμοποιηθούν ως σεξουαλικοί σκλάβοι και συγκομίστηκαν για την αδρενοχρωμία τους, η οποία προσδίδει θεϊκές δυνάμεις σε αυτούς που το πίνουν.

 

Ήταν ξεκάθαρα η ώρα να ελέγξω τους γονικούς ελέγχους που νόμιζω ότι βρίσκονται σε εφαρμογή.

 

Αυτή η καταιγίδα, ωστόσο, φαίνεται να έχει εκραγεί προς το παρόν, σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Mike Rothschild στο πρόσφατα δημοσιευμένο " The Storm Is Upon Us: How QAnon Became a Movement, Cult, and Conspiracy Theory of Everything". Μετά από δύο χρόνια ώθησης προπαγάνδας, συνωμοσιών, μισών αληθειών και άγριων ισχυρισμών, ενώ διαπερνά τον ήρωά τους Ντόναλντ Τραμπ, ο QAnon δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα από τις 8 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους.

 

Τίποτα πιο πέρα ​​από το ανώνυμο "Q" - που θεωρείται από τους πιστούς ως ομάδα "λιγότερων από δέκα" υψηλών αξιωματικών στρατιωτικών πληροφοριών στον αγκώνα του προέδρου - στην πλούσια, λατρεία του Σατανά, παιδόφιλος, που έτρεχε κρυφά τον κόσμο και ήταν μεταξύ των κατατάσσεται στη Χίλαρι Κλίντον, τον Μπαράκ "Χουσεΐν" Ομπάμα, τον Τζορτζ Σόρος και τον Μπιλ Γκέιτς. Τίποτα πιο πέρα ​​για τον Τραμπ, ο οποίος φέρεται να του είχε κλέψει την επανεκλογή του, αλλά ήταν έτοιμος να επιστρέψει στο Οβάλ Γραφείο μόλις συνελήφθησαν ή εκτελέστηκαν ορδές από τους βαθύς εχθρούς του. Δεν. A. Πουλί Ντίκι.

 

Αυτό, όπως επισημαίνει ο Rothschild, είναι περίεργο. Επειδή η στρατιωτική νοημοσύνη είναι μια επιδίωξη 24/7 και εάν πρόκειται να διαλύσετε έναν διεθνή δακτύλιο παιδεραστών, δεν μπορείτε απλά να σταματήσετε τα μέσα του παιχνιδιού, να ρίξετε την μπάλα και να επιστρέψετε στο σπίτι. Απορρίπτει κατηγορηματικά την υπερηφάνεια της εμπιστευτικής πληροφορίας, λέγοντας: "Κανένα πράγμα που δημοσίευσε η Q δεν απαιτεί ειδική πρόσβαση, μόνο μια ενεργή φαντασία και ένας ακόλουθος πρόθυμος να συγχωρήσει τις απώλειές τους. Και σε αυτό, οι πιστοί του Q διακρίθηκαν".

 

8 Δεκεμβρίου, ωστόσο, δεν ήταν η τελευταία φορά που κάποιος άκουσε το QAnon καθαυτό, γιατί μόλις ένα μήνα αργότερα, στις 6 Ιανουαρίου, είχαμε την εικόνα του αιώνα να φωτίζεται στις τηλεοπτικές οθόνες μας ως αυτοδιορισμένος σαμάνος QAnon Jacob Chansley, γυμνός- σεντούκι και γεμάτο με κερασφόρα γούνα, ένα δόρυ 6 πόδια και ένα σημάδι που δηλώνει ότι "Q Sent Me" απεικονίστηκε μεταξύ του όχλου που εισέβαλε στο κτίριο του Καπιτωλίου της Ουάσιγκτον πιστεύοντας ότι ο Τραμπ επρόκειτο να εγκατασταθεί ως πρόεδρος για τη ζωή, ενώ οι αντίπαλοί του θα ήταν κρεμασμένοι στην αγχόνη βρισκόταν βιαστικά έξω.

 

Ακόμα δεν υπάρχει νέα πτώση του πίνακα μηνυμάτων από το Q.

 

Όταν η σκόνη εγκαταστάθηκε, προέκυψε ότι πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της ταραχής ή αμέσως μετά, συμπεριλαμβανομένου του Ashli ​​Babbitt, ο οποίος πυροβολήθηκε από ένα αστυνομικό, καθώς σκαρφάλωσε μέσα από ένα σπασμένο παράθυρο στο λόμπι του ομιλητή του Καπιτωλίου. Σίγουρα, ο θάνατος ενός από τους "ψηφιακούς στρατιώτες" της QAnon άξιζε κάποια απάντηση;

 

Τίποτα εκτός από τη σιωπή από το Q.

 

Το QAnon είχε φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Οι συνωμοτιστές είχαν δηλώσει τον άντρα τους ότι ο Τραμπ είχε εξαπατηθεί από την εξουσία από ισχυρούς εχθρούς χρησιμοποιώντας πλαστά μηχανήματα ψηφοφορίας και μυστικά ψηφοδέλτια που παρασχέθηκαν από τους Κινέζους και ότι ο νεοεκλεγέντος Τζο Μπάιντεν ήταν ένας φτωχός στοά που στάθηκε ως ένας υποτιθέμενος υποψήφιος για μια κακή καμπίνα που θα τον πετάξει την τελευταία ώρα και θα εγκαταστήσει την αληθινή επιλογή τους - τη Χίλαρι Κλίντον - στη θέση του. Κανένα από αυτά δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο και ενώ χρειάστηκε περισσότερο από όσο θα περίμενε κανείς, η πλειοψηφία των Αμερικανών αποδέχτηκε την πραγματικότητα. Ο Τραμπ έχασε. Ο Μπάιντεν κέρδισε.

 

Στο παρελθόν, εάν μια προφητεία δεν πραγματοποιήθηκε, το QAnon θα προσπαθούσε είτε να λυγίσει την πραγματικότητα για να ανταποκριθεί στην αφήγησή του είτε να αναπροσαρμόσει αναδρομικά τις προβλέψεις του. Κατά κάποιο τρόπο κατάφερε να πείσει τους οπαδούς της ότι τα πράγματα δεν πήγαν καλά όπως έλεγαν ότι θα έκαναν, επειδή οι δυνάμεις του "βαθιού κράτους" που ήταν εναντίον τους ήταν τόσο ισχυρές. Το γεγονός ότι έκαναν λάθος ήταν αρκετά απόδειξη ότι ήταν πραγματικά σωστοί.

 

Εάν χρειάζονταν περαιτέρω αποδείξεις, ο Q θα στραφεί στην αρχή κάμψης του μυαλού ότι "το μέλλον αποδεικνύεται παρελθόν". Ο Rothschild εξηγεί, "Αυτό σημαίνει ότι τα γεγονότα που θα ξεδιπλωθούν αργότερα θα χρησιμεύσουν ως απόδειξη ότι το Q ήταν σωστό εκ των προτέρων. Είναι μια μορφή ή αναδρομική πρόβλεψη που μπορεί να μετατρέψει το πιο αβλαβές κομμάτι κειμένου σε αναμφισβήτητη απόδειξη μόλις έρθει κάτι που ταιριάζει με αυτό".

 

Το τέχνασμα του Q ήταν να γράψουμε τόμους ασαφούς μετάδοσης κίνησης που "πάντα τελικά θα ήταν κάτι", λέει ο συγγραφέας. Μια απάτη σαν αυτή που χρησιμοποιείται από αυτούς τους ψυχικούς στο τέλος της προβλήτας.

 

Οι σχολιαστές τώρα κλωτσούν τις στάχτες του QAnon, βρίσκοντας την περίεργη σπίθα εδώ και εκεί, αλλά τίποτα σαν τις φλόγες που έκαναν πέρυσι, ενώ ο Rothschild αμφισβητεί τη φύση του και διαπιστώνει ότι παρόλο που το QAnon έχει χαρακτηριστικά λατρείας, - επιδεικνύοντας "μια προσπάθεια απασχόλησης σκέψη μεταρρύθμισης ή εξαναγκασμού πειθώ" παράλληλα με μια τάση προς την καταστροφή - δεν διαθέτει ένα βασικό συστατικό, έναν μοναδικά αναγνωρίσιμο και χαρισματικό ηγέτη.

 

Ωστόσο, ο συγγραφέας σκάβει βαθιά, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ενώ ο Q είχε πολλές επαναλήψεις σε ανθρώπινη μορφή, η πιο πρόσφατη και ίσως η τελική ήταν μια κοινή επιχείρηση μεταξύ του Jim Watkins και του γιου του Ron που δεν ήταν ποτέ μακριά από τη φιλοξενία ή τη διαχείριση του φόρουμ 8kun που η QAnon καλεί σπίτι.

 

Τελικά, ποιος τρέχει το QAnon δεν είναι σημαντικός, λέει ο Rothschild. Δεν είναι μια οικονομική απάτη που αποσκοπούσε να εξαπατήσει τους ανθρώπους, ούτε ενθάρρυνε ποτέ τη βία μεταξύ των οπαδών της. Είναι μια ιδέα που ξεπήδησε από το τίποτα και έγινε το παν. Το Q απλώς γέννησε μια αφηγηματική συνωμοσία, την απελευθέρωσε στην άγρια ​​φύση και με την περιοδική φροντίδα την παρακολουθούσε σε ένα φαινόμενο που κατέστρεψε φιλίες, κατέστρεψε οικογένειες και κόστισε ακόμη και ζωές. Δεν έχει φύγει για πάντα και εξακολουθεί να υπάρχει σε ομάδες Facebook, κανάλια Telegram και κρυφές γωνίες στο διαδίκτυο, αλλά η "καταιγίδα" που προφήτευσε φαίνεται να έχει περάσει.

 

Το μόνο που χρειάστηκε ήταν 4.953 "σταγόνες" σε μια πλακέτα μηνυμάτων για να προκαλέσει ένα σύγχρονο ισοδύναμο με την πανούκλα χορού του 1518 στο Στρασβούργο . Όπως λέει ο Rothschild, ενώ μπορεί να έχει περάσει και η σιωπή του πίνακα μηνυμάτων QAnon συνεχίζεται, ξέρουμε ότι θα υπάρξει άλλο. "Πώς φαίνεται και πώς να το αντιμετωπίσουμε θα είναι άγνωστο - αλλά έρχεται", προειδοποιεί. "Τουλάχιστον αυτή τη φορά ίσως να μπορέσουμε να το αναγνωρίσουμε όταν το δούμε".

 

 

ΠΗΓΗ:

"RT"
https://www.rt.com/op-ed/527634-qanon-president-storm-dark/

 


 

 

 

 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΣΥΑ: Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ GOOGLE Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ LINK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05803 ] [ 2021.07.01 00:00 ]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"RT": IN JUST 5,000 POSTS THE SECRETIVE QANON’S ‘STORM’ NEARLY BROUGHT DOWN A US PRESIDENT WHILE IT’S GONE DARK FOR NOW WHAT’S NEXT?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

2021-01-09

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ Qanon / Antifa ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ

 

"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

2020-04-04

ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ «Q»-anon» ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ - ΟΠΟΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ Ή/ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - Συνέντευξη με εκπρόσωπο των Q!

 

"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

2020-05-11

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ" http://bostopel.blogspot.com/ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ Q-ANON ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

 

"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

2020-05-11

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: ΒΡΗΤΕ ΚΑΙ «ΓΑΜΙΣΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ» ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ VIKINGS ΠΕΡΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΜΑΡΞΙΣΤΗ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ" http://bostopel.blogspot.com/ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ Q-ANON ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΖΗΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ

 

"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

2020-05-26

Η Korina Lymnioudi ΑΠΕΣΥΡΕ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ «Q»-anon» ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "Συνέντευξη με εκπρόσωπο των Q!" ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ COVID-19

 

"ANTIVIRUS"

2020-09-03

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" - https://diodotos-k-t.blogspot.com = ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ "VIRUS" ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ COVID-19 - ΓΡΑΦΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

 

"ANTIVIRUS"

2020-09-04

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΔΙΣΤΗΣ ΑΓΚΙΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ "ΚΟΡΑΞ" = ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ "VIRUS" ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ COVID-19 - ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΤΕΚΤΟΝΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙΣΑ ΔΟΛΙΩΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05805 ] [ 2021.07.03 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ Μ.Ι.Τ. - ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ

 

"ANTIVIRUS"

2021-01-14

ΤΟ PROJECT MAJESTIC-12 ~ MJ-12 ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ~ JOHN FITZGERALD KENNEDY JUNIOR ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-CoV-2 - COVID-19 - ΑΝΑΚΟΨΤΕ ΤΟΝ - ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00100 ] [ 2017.10.13 23:00 ]

"ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ" - ΤΟΥ «ΠΟΠΟΥ» & "ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ" - ΤΗΣ «ΠΟΠΗΣ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2021"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "07"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "02"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05804]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05804]

   

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2021/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2021/07/02]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2021/07/07]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"