| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2021/09/27/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2021-09-27_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2021 >> ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ >> 27 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 05891 ]

"CNN.GREECE": ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ COVID :: "THEPRESSPROJECT": ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ - 18 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» :: "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ": ΣΤΟ "ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ" 18 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ - ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗ "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΑΠΑΤΗΣ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2021 - 09 - 27 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05891 ] [ 2021.09.27 00:00 ]

"CNN.GREECE": ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ COVID :: "THEPRESSPROJECT": ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ - 18 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» :: "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ": ΣΤΟ "ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ" 18 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ - ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗ "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΑΠΑΤΗΣ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

 

 

 

"CNN.GREECE"

 

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 18:42

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Την Τρίτη πόρισμα για υποκινητές κατά των μέτρων προστασίας από CovidΦωτογραφία αρχείου
- PixabayΜε γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι έρευνες που πραγματοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης ατόμων που υποκινούν τους πολίτες σε μη συμμόρφωση με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, «ακολουθώντας την εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, η υπηρεσία μας εργάζεται εντατικά για τη διερεύνηση περιπτώσεων στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες παραβιάζουν τη νομοθεσία σχετικά με τη δημόσια ασφάλεια και τη δημόσια υγεία».

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, «τα πορίσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021.»

Για τις έρευνες που πραγματοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε νωρίτερα δηλώσεις ο διευθυντής της υπηρεσίας, Βασίλης Παπακώστας. Μάλιστα, σημείωσε ότι πέρα από το ποινικό κομμάτι, γίνεται και φορολογικός έλεγχος και μπορεί να επιβληθούν βαρύτατα πρόστιμα.

«Από χθες με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου ξεκινήσαμε μια έρευνα να εντοπίσουμε κάποιους, οι οποίοι χρησιμοποιώντας ιστολόγια και λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προβαίνουν σε αναρτήσεις και δημοσιεύσεις, επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι υπάρχουν αρκετές ελληνικές, οι οποίες ερευνώνται.

Εξηγώντας τις διαδικασίες που ακολουθούνται μετά τον εντοπισμό των συγκεκριμένων λογαριασμών, ο κ. Παπακώστας ανέφερε ότι το «take down» (κατέβασμα) των ιστοσελίδων δεν μπορεί να γίνει από την ελληνική αστυνομία και γίνεται μόνο για συγκεκριμένα αδικήματα.

«Αυτό που γίνεται είναι ότι σχηματίζεται δικογραφία, ενημερώνονται οι εισαγγελικές αρχές, αυτές με τη σειρά τους χαρακτηρίζουν τα αδικήματα και στη συνέχεια η δικογραφία υποβάλλεται προκειμένου να πάρει τη νόμιμη οδό της δικαιοσύνης».

Είπε δε ότι στο μικροσκόπιο των αρχών μπορεί να βρεθούν τόσο προσωπικά προφίλ όσο και σελίδες υποκινητών, καθώς «δεν έχει σημασία αν το αδίκημα και η διέγερση γίνεται από ένα πρόσωπο ή είναι συλλογικό».

Πρόσθεσε ότι «υπάρχουν καταγγελίες και από πολίτες, οι οποίοι εντοπίζουν τέτοιες αναρτήσεις, τις προωθούν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μετά αποτελούν μέρος της έρευνας μας».

Ενδεικτικό της προσπάθειας που καταβάλλεται είναι το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα σχηματίστηκαν δικογραφίες για τουλάχιστον 28 άτομα που ήταν αρνητές της μάσκας.

 

Έγγραφο ντοκουμέντο - Πώς εξαπατούν τους πολίτες

 

Στην εκπομπή «Πρωινοί τύποι» παρουσιάστηκε έγγραφο στο οποίο φαίνεται η προσπάθεια από κάποιους να εξαπατήσουν πολίτες ζητώντας τους χρήματα έτσι ώστε να τους εξασφαλίσουν ότι δεν θα έχουν καμία επίπτωση σε περίπτωση που δεν τηρήσουν τα μέτρα ή δεν θα εμβολιαστούν.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο, αντιεμβολιαστής προσπαθεί να πείσει πολίτη να δώσει χρήματα για να τύχει αυτής της «κάλυψης», προκειμένου να γίνει διαβίβαση εγγράφων προς διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου, στα οποία να αναφέρεται ότι ο πολίτης δεν αναγνωρίζει την «κυριαρχία» του Δημοσίου και τις αποφάσεις τους σε ζητήματα που αφορούν την δημόσια υγεία.

 

Στο ηχητικό ντοκουμέντο περιγράφεται η όλη διαδικασία:

 

- Απλώς οι άθλιοι εδώ άλλα μας λένε εμάς εδώ στις τηλεοράσεις, προσπαθούν με το ζόρι να μας βάλουν ας πούμε μέσα σε μια ζωή ηλίθια και στην Ευρώπη πήγαν και ψήφισαν πριν από τρεις μήνες ότι η ζωή είναι ωραία και ότι δεν θα μας υποχρεώσουν να κάνουμε, να βάλουμε μάσκα ή να κάνουμε το εμβόλιο υποχρεωτικά. Το καταλαβαίνεις; Είναι πολύ απλό.

- Ο δικαστικός επιμελητής για σένα, για το δικό σου όνομα θα πάει και θα κάνει 40 έως 60 επιδόσεις. Κάθε μία είναι περίπου 44 ευρώ. 44 ευρώ επί 40 έως 60 φορές κάνουν πόσο; Δεν ξέρω, 1.700 έως 3.000 ευρώ. Ένα ποσό το οποίο ο καθένας μεμονωμένα δεν μπορεί να το κάνει. Οπότε αυτό το πράγμα το μοιράζουν 100 άτομα, 120, 130…

- Βγαίνει μέσος όρος 30 ευρώ, 25 ευρώ, 20 ευρώ κ.ο.κ. Επιχείρημα αυτό ότι κοίταξε θα το κάνουν πολλοί μαζί ταυτόχρονα και θα μοιράζουν το κόστος και το κόστος για να βγει περίπου στα 20 ευρώ είναι αυτά τα 2.500, τα οποία μοιράζονται 150 άτομα και βγαίνει περίπου ένα 20αρικο. Κάπως έτσι το εννοούν οι άνθρωποι αυτοί που κάνουν αυτό το πράγμα. Είναι μια προσπάθεια να τους πούμε ότι αυτό που λένε είναι μια βλακεία και μισή. Δεν τους κάνουμε κάτι, λέμε απλά ότι είμαστε λίγοι και ότι αυτά που λέτε είναι ηλίθια.

- Εγώ μέσα στο κορμί μου βάζω ότι εγώ θέλω δεν υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλλει κάποιος άλλος να βάλω κάτι. Είναι δυνατόν; Τι συζητάμε τώρα τα αυτονόητα; Δόξα τω Θεώ πολλά ή λίγα δεν ξέρω αν είναι πάντως είναι πάνω από 2.000 με υπογραφή.

- Με την εξουσιοδότηση ανακαλείς τη νομοθετική κοινοβουλευτική και δικαστική εξουσία και θα πας και θα στείλεις έναν δικαστικό επιμελητή στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Ελλάδας, στο Κοινοβούλιο, στον Άρειο Πάγο, στον Εισαγγελέα, στον υπουργό Οικονομικών, στην Τράπεζα της Ελλάδας, στο νομικό συμβούλιο του κράτους.

- Έγκυρος και έγκριτος νομικός που γνωρίζει νομική θα σου πει ότι με αυτό εδώ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Ίσα ίσα που μπορείς και να τους κάνεις μήνυση.


"CNN.GREECE"
https://www.cnn.gr/ellada/story/283018/dioxi-hlektronikoy-egklimatos-tin-triti-porisma-gia-ypokinites-kata-ton-metron-prostasias-apo-covid

 

 


 

 

 

 

 

"ThePressProject"

 

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 - Αναρτήθηκε: 09:29:00

Στην Εισαγγελία το πόρισμα για το δίκτυο των αντιεμβολιαστών – 18 περιπτώσεις στο «στόχαστρο»

 

 

 

 

 


Τα αποτελέσματα της έρευνας για διασπορά ψευδών ειδήσεων από ιστοσελίδες και ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με τον κορονοϊό, θα παραδώσουν σήμερα Δευτέρα αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο οι διαχειριστές αυτών των ιστοσελίδων και των ομάδων να εμπλέκονται και σε «μαύρο» χρήμα, ενώ στο μικροσκόπιο της Δίωξης βρίσκονται και διάφοροι τυχοδιώκτες που υπόσχονται αυθεντικά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα παραδώσουν σήμερα Δευτέρα στην Εισαγγελία το πόρισμα της έρευνας για διασπορά ψευδών ειδήσεων από ιστοσελίδες και ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 18 περιπτώσεις βρίσκονται στον φάκελο, επτά εκ των οποίων αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες στον φάκελο υπάρχουν 18 περιπτώσεις.

Για τουλάχιστον 7 αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία με τη Δικαιοσύνη ν’ αποφασίζει αν αυτή θα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο οι διαχειριστές αυτών των ιστοσελίδων και των ομάδων να εμπλέκονται και σε «μαύρο» χρήμα, αποκομίζοντας διάφορα ποσά (σ.σ. από 20 έως 50 ευρώ κατά περίπτωση) από την επονομαζόμενη «φάμπρικα των εξωδίκων» προς την κυβέρνηση και κρατικούς λειτουργούς. Πρόκειται για έγγραφα όπου χρησιμοποιούν ορολογία περί «αυτοχθόνων Ελλήνων ιθαγενών», που «δικαιούνται να επιβάλλουν πρόστιμα» από 5.000 έως 5 εκατομμύρια ευρώ σε όσους επιχειρούν να… επιβάλλουν τα μέτρα ενάντια στη διασπορά του κορονοϊού.

Για την υπόθεση θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία την Τρίτη. Στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκονται και διάφοροι τυχοδιώκτες που υπόσχονται αυθεντικά πιστοποιητικά εμβολιασμού, χωρίς όμως να γίνει η ιατρική πράξη. Οι συγκεκριμένοι φαίνεται πως χρησιμοποιούν και αυτοί «κλειστές» ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να προσεγγίζουν υποψήφιους πελάτες, να παίρνουν χρήματα και να… εξαφανίζονται.

 

 

"ThePressProject"
https://thepressproject.gr/stin-eisangelia-to-porisma-gia-to-diktyo-ton-antiemvoliaston-18-periptoseis-sto-stochastro/


 

 

 

 

 

 

 

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

27/09/2021 07:05
Στο "μικροσκόπιο" 18 υποθέσεις ιστοσελίδων αρνητών - Σήμερα το πόρισμα στον εισαγγελέα για τη "βιομηχανία" απάτης αντιεμβολιαστών

 

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις της αστυνομίας

 

 

 


Με γρήγορους ρυθμούς εκτυλίσσεται η έρευνα της αστυνομίας σχετικά με τις ιστοσελίδες αρνητών και αντιεμβολιαστών που παροτρύνουν τους πολίτες σε ανυπακοή σχετικά με την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταλήξει σε 18 ύποπτες περιπτώσεις

Από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ξεκίνησε το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, μετά από εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, εντοπίστηκε η πλειοψηφία των ιστολογίων αρνητών και αντιεμβολιαστών που παροτρύνουν τους πολίτες είτε να μη φορούν μάσκα είτε να μην εμβολιάζονται, μεγάλο μέρος της βιομηχανίας εκμετάλλευσης με το τιμολόγιο των ψευδών νομικών συμβουλών.

Το πόρισμα στο οποίο έχει καταλήξει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναμένεται να διαβιβαστεί σήμερα, Δευτέρα, στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, έχουν εντοπιστεί 18 ιστοσελίδες με κλειστές ομάδες και προφίλ στα social media, εκ των οποίων επτά από αυτές τις υποθέσεις θα διαβιβαστούν στον εισαγγελέα, με το σχηματισμό της δικογραφίας και όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Οι επτά αυτές υποθέσεις αφορούν προτροπή σε ανυπακοή για τις μάσκες και τον εμβολιασμό και κάποιες «πωλήσεις» μηνύσεων και νομικών συμβουλών.

Το επόμενο βήμα είναι η ποινική αξιολόγηση από τον αρμόδιο εισαγγελέα και ενδέχεται να ασκηθούν και ποινικές διώξεις. Επίσης, εξετάζεται ποιες ποινικές διώξεις θα είναι σε βαθμό κακουργήματος. Κάποιες ιστοσελίδες από αυτές είναι και εταιρείες.

Την Τρίτη θα ανακοινωθούν τα πορίσματα από την ΕΛ.ΑΣ.

 

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

 

“Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται:

Ακολουθώντας την εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, η υπηρεσία μας εργάζεται εντατικά για τη διερεύνηση περιπτώσεων στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες παραβιάζουν τη νομοθεσία σχετικά με τη δημόσια ασφάλεια και τη δημόσια υγεία.

Τα πορίσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021″.

 

 

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

https://www.makthes.gr/sto-mikroskopio-18-ypotheseis-istoselidon-arniton-simera-to-porisma-ston-eisaggelea-gia-ti-viomichania-apatis-antiemvoliaston-vinteo-446839

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05385 ] [ 2020.05.09 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ TO ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣTΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ COVID-19

 

"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

2020-05-09

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ TO ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣTΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ COVID-19

 

"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

2020-05-11

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: ΒΡΗΤΕ ΚΑΙ «ΓΑΜΙΣΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ» ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ VIKINGS ΠΕΡΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΜΑΡΞΙΣΤΗ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ" http://bostopel.blogspot.com/ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ Q-ANON ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΖΗΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ

 

"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

2020-04-04

ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ «Q»-anon» ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ - ΟΠΟΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ Ή/ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - Συνέντευξη με εκπρόσωπο των Q!

 

"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

2020-05-26

Η Korina Lymnioudi ΑΠΕΣΥΡΕ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ «Q»-anon» ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "Συνέντευξη με εκπρόσωπο των Q!" ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ COVID-19

 

"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

2020-05-11

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ" http://bostopel.blogspot.com/ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ Q-ANON ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

 

"ANTIVIRUS"

2020-09-03

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" - https://diodotos-k-t.blogspot.com = ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ "VIRUS" ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ COVID-19 - ΓΡΑΦΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

 

"ANTIVIRUS"

2020-09-04

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΔΙΣΤΗΣ ΑΓΚΙΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ "ΚΟΡΑΞ" = ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ "VIRUS" ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ COVID-19 - ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΤΕΚΤΟΝΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙΣΑ ΔΟΛΙΩΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ

 

"ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ"

2021-07-30

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤHΣ ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" - ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-CoV-2 - COVID-19 ΕΝΩ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΦΙΛΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ

 

"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00010 ] [ 2021.08.28 00:00 ]

ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-CoV-2 - COVID-19 ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΝ ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-CoV-2 - COVID-19

 

"ΑΙΑΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00020 ] [ 2021.07.26 00:00 ]

ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ - ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ - ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ - ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ

 

"ΑΙΑΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00021 ] [ 2021.09.26 00:00 ]

IRON MAIDEN - "BEST OF THE BEAST" - VIRUS (WITH LYRICS)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2021"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "09"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "27"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05891]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05891]

   

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2021/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2021/09/27]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2021/09/27]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"