| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/09/01/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-09-01_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2016 >> ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ >> 01 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 03993 ]

ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ: "Πιστεύω ότι Χίλαρι Κλίντον σημαίνει πόλεμος, καταστροφή, αποσταθεροποίηση στον κόσμο, οικονομικές επιλογές που θα είναι ολέθριες για τον λαό μου, γεωστρατηγικές επιλογές που θα οδηγήσουν σε παγκόσμιες συγκρούσεις."

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2016 - 09 - 01 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03993 ] [ 2016.09.01 00:00 ]

ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ: "Πιστεύω ότι Χίλαρι Κλίντον σημαίνει πόλεμος, καταστροφή, αποσταθεροποίηση στον κόσμο, οικονομικές επιλογές που θα είναι ολέθριες για τον λαό μου, γεωστρατηγικές επιλογές που θα οδηγήσουν σε παγκόσμιες συγκρούσεις."

 

 

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Μαρίν Λεπέν κατά Χίλαρι Κλίντον: «Εκλογή της σημαίνει πόλεμος, καταστροφή και παγκόσμια αποσταθεροποίηση»

 

 

 

 

Η Μαρίν Λεπέν, πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία, του δεξιού κόμματος που συνεχώς κερδίζει έδαφος και “χτυπάει” την εξουσία, χαρακτήρισε την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ ως καταστροφική, συνώνυμο του πολέμου και υποστήριξε πώς μια ενδεχόμενη εκλογή της σημαίνει αποσταθεροποίηση σε όλον τον κόσμο.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN η Μαρίν Λεπέν ανέφερε πώς “σε ότι αφορά στο συμφέρον της Γαλλίας η θέση μας είναι οποιοσδήποτε εκτός από την Χίλαρι Κλίντον”. Σε ερώτηση απάντησε ότι “πιστεύω ότι Χίλαρι Κλίντον σημαίνει πόλεμος, καταστροφή, αποσταθεροποίηση στον κόσμο, οικονομικές επιλογές που θα είναι ολέθριες για τον λαό μου, γεωστρατηγικές επιλογές που θα οδηγήσουν σε παγκόσμιες συγκρούσεις".

Εξέφρασε την ίδια στιγμή τη στήριξη της στον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Ντόναλντ Τράμπ σημειώνοντας πώς η υποψηφιότητα του, όπως και η δική της είναι “αντισυστημικές”. "Αυτό που έχουμε κοινό είναι ότι δεν συμμετέχουμε στο σύστημα, δεν βασιζόμαστε σε κανέναν και δεν δεχόμαστε εντολές από κανένα χρηματοπιστωτικό οργανισμό", τόνισε στην συνέντευξη της η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου.

Η Μαρίν Λεπέν δεν είναι η μόνη ηγέτης κόμματος στην Ευρώπη που τάχθηκε κατά της υποψηφιότητας Κλίντον, καθώς η υποψήφια των Δημοκρατικών θεωρείται από αρκετούς ότι εξυπηρετεί “σκοτεινά” συμφέροντα που προάγουν τον πόλεμο ανά το κόσμο ως μέσο επίτευξης διαφόρων στόχων.

Στο μεταξύ, η δημοτικότητα της παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες καθίζηση με συνέπεια ο Ντ. Τράμπ να την πλησιάζει στις δημοσκοπήσεις.

Συγκεκριμένα, η Χίλαρι Κλίντον παρότι συνεχίζει να προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου, εν μέσω επικρίσεων για το σκάνδαλο με τα email και για τα πεπραγμένα του Ιδρύματος Κλίντον, εισέπραξε ένα 59% αρνητικών απόψεων για το πρόσωπό της μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, ενώ ο ρεπουμπλικάνος αντίπαλός της ένα 60%, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Washington Post και του τηλεοπτικού δικτύου ABC News.

Το ποσοστό των θετικών γνωμών για την Κλίντον περιορίζεται στο 38% και για τον Τραμπ στο 37%, με βάση την ίδια δημοσκόπηση. Στο σύνολο του ενήλικου πληθυσμού στις ΗΠΑ, οι αρνητικές γνώμες για την Κλίντον φθάνουν το 56% και οι θετικές ένα 41%. Πρόκειται για μια πτώση του ποσοστού της κατά έξι εκατοστιαίες μονάδες μέσα σε τρεις εβδομάδες, αλλά και για το χειρότερο ποσοστό που έχει καταγράψει ποτέ τα 25 χρόνια που συμμετέχει στον δημόσιο βίο.

Η Κλίντον και ο Τραμπ είναι οι λιγότερο δημοφιλείς υποψήφιοι για την προεδρία στην αμερικανική ιστορία: πριν από αυτούς, η τιμή αυτή ανήκε στον Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους, με τις αρνητικές γνώμες για το πρόσωπό του να φθάνουν το 53% το 1992, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση των Washington Post-ABC News.

Αμέσως μετά το συνέδριο των Δημοκρατικών, η Κλίντον είχε δει τις θετικές γνώμες να αυξάνονται στιγμιαία στο 48%, αλλά το ζήτημα που συνεχίζει να απασχολεί τη δημοσιότητα και αφορά τον τρόπο που χειριζόταν το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, όπως και το ζήτημα του Ιδρύματος Κλίντον, που ο Τραμπ επιμένει να χαρακτηρίζει μια εστία διαφθοράς, μετέστρεψαν αυτή την τάση.

Το πιο ανησυχητικό για την Κλίντον πιθανόν είναι ότι τα ποσοστά της πέφτουν και στις ομάδες όπου ήταν αξιοζήλευτα. Μεταξύ των γυναικών, οι θετικές γνώμες γι' αυτήν μειώθηκαν από το 54% στο 45%, ενώ μεταξύ των ισπανόφωνων από το 71% στο 55%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

 

 

 

ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
"ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ"

http://www.ksipnistere.com/2016/09/blog-post_82.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03945 ] [ 2016.07.15 00:00 ]

ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ «E-MAIL GATE» - ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ HILLARY CLINTON ~ ΧΙΛΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ STATE DEPARTMENT ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ EMAIL ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΚ ΜΕΖΒΙΝΣΚΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03460 ] [ 2015.06.16 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ": Η HILLARY CLINTON ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03461 ] [ 2015.06.17 00:00 ]

HILLARY CLINTON DELATA LA AGENDA OCULTA DEL NUEVO ORDEN MUNDIAL - ¿QUE EL PODER POLITICO REFORME LA RELIGION?

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03175 ] [ 2014.09.11 00:00 ]

Η ΧΙΛΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΚΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΝΤΠ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02945 ] [ 2014.01.26 00:00 ]

Η HILLARY KLINTON ~ ΧΙΛΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΑΖΟΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΑΖΟΝΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ YULIA TYMOSHENKO ~ ΓΙΟΥΛΙΑ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ - "NEWSBOMB.GR": Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02030 ] [ 2011.09.06 02:00 ]

HILLARY KLINTON & LAURA BUSH ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΣ - ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (;)

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02392 ] [ 2012.08.11 00:00 ]

HILLARY CLINTON AND SHIMON PERES

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02028 ] [ 2011.09.06 00:00 ]

Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ - ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01973 ] [ 2011.07.16 00:00 ]

HILLARY KLINTON ~ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01876 ] [ 2011.04.19 00:00 ]

Η ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΠΕΡΙ ΕΙΡΗΝΗΣ - Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΗΓΕ ΛΙΒΑΝΟ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΛΙΒΥΗ - ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ - ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ - ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2016/09/01]

έκδοση:

[06.25]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2016/09/18]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"