| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/11/03/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-11-03_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2016 >> ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ >> 03 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 04057 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ" - ΑΝΩΝΥΜΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Το χρονικό σημείο που ξεκινάει ο πολιτικός εκφυλισμός ή η "εκδημοκράτηση" εντοπίζεται στην ξαφνική ή σταδιακή υποχώρηση Ανδρείας πολιτικής πόλωσης και στην διανοητική αδυναμία ανάλυσης και αντιμετώπιση των καταστάσεων..."

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2016 - 11 - 03 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04057 ] [ 2016.11.03 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ" - ΑΝΩΝΥΜΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Το χρονικό σημείο που ξεκινάει ο πολιτικός εκφυλισμός ή η "εκδημοκράτηση" εντοπίζεται στην ξαφνική ή σταδιακή υποχώρηση Ανδρείας πολιτικής πόλωσης και στην διανοητική αδυναμία ανάλυσης και αντιμετώπιση των καταστάσεων..."

 

 

Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2016 - 3:46 μ.μ.

Στο προηγούμενο άρθρο (εδώ & εδώ) αναφερθήκατε σε εκφάνσεις της κρατικής "μεγάλης μητέρας" ή της φιγούρας της αρχέγονης Θεάς σε συνάρτηση με τον πόλεμο που δέχεται το Ανδρικό φύλο μέσω του φεμινιστικού κινήματος που χώρος δράσης των φεμινιστριών είναι εκτός από τη ροζ αριστερά και ο κοινοβουλευτικός φιλελεύθερος χώρος έχοντας πρόσβαση στους θεσμούς και στην πολιτική. Η δημοκρατία είναι εξίσου ένα πλαίσιο του φιλελευθερισμού και όσων εκπροσωπεί κατά την "πολυσυλλεκτικότητα" της. Σε αυτό το άρθρο για τον "ολικό φιλελευθερισμό" παρουσιάστηκε κάτι πολύ σημαντικό όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του φιλελεύθερου κινήματος. Εντοπίζεται μέσω της παραπομπής στον Καρλ Σμιτ, εκεί που αναφέρει πως οι αντιφάσεις και οι συμβιβασμοί του φιλελευθερισμού τον καθιστούν υπαρκτό. Πρόκειται δηλαδή για ένα παραπλανητικό κράμα οικονομολόγων, ελευθεριάζοντων και πολιτικών ορθών, τύποις συντηρητικών ή άθρησκων που παρουσιάζονται συνενωμένοι κάτω από ακαθόριστες και ασαφείς ή εντελώς αντιφατικές αρχές. Εάν κατανοηθεί αυτός ο τρόπος παραπλάνησης θα μπορούσε να συνοψιστεί περιγραφικά στην έλλειψη πολώσεως. Αυτή η διαλυτική μέθοδος πολιτικής η οποία εξυπηρετεί το "αόριστο" ή το συνεχώς μεταβαλλόμενο που δεν προλαβαίνει να επεξεργαστεί ούτε το πλήθος υποστήριξης αυτού του κινήματος αποδίδει όλη την εικόνα του πολιτικού και κοινωνικού εκφυλισμού, την πολιτικοποίηση και νομιμοποίηση με ιδεολογικό περίβλημα των διαλυτικών κοινωνικών φαινομένων.

Το χρονικό σημείο που ξεκινάει ο πολιτικός εκφυλισμός ή η "εκδημοκράτηση" εντοπίζεται στην ξαφνική ή σταδιακή υποχώρηση Ανδρείας πολιτικής πόλωσης και στην διανοητική αδυναμία ανάλυσης και αντιμετώπισης των καταστάσεων καθώς και απορύθμιση του γυναικείου ρόλου αντιγράφοντας εναλλάξ τον τρόπο και υιοθετώντας συμπεριφορές και την έκφραση ατόμων αντίθετου γένους. Αναγκαστικώς κατά την ανταλλαγή των ρόλων οι εκφυλιζόμενοι άρρενες θα τείνουν ως προς την πολιτική εικόνα στην συμπεριφορά ευνούχου και οι γυναίκες θα αποκτήσουν ψευδοανδρίζουσα συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα αυτή η μετάπτωση και διάβρωση των ηθών και συμπεριφοράς θα μεταφερθεί και θα επιβληθεί σε όλες τις εκφάνσεις και διαστρωματώσεις ως αυτοματιστικό ζητούμενο προώθησης και αναρρίχησης προσωπικού στις σύγχρονες δημοκρατίες οι οποίες αναβιώνουν κεκαλυμμένα μεταμοντέρνα γραφειοκρατικά συστήματα μητριαρχικών συστημάτων ευνούχων.

Η αριστερά για τους εξ΄ ανάγκης κυβερνητικού τεχνοκρατικού γραφειοκρατισμού υπηρέτες της επιβάλει τη σύγχρονη μορφή θηλυπρέπειας λεπτο"μαλθακο-ευγενικότητας" του ευνούχου και του γυναικωτού ελλείψει πολώσεως Ανδρειας πολιτικής συμπεριφοράς αλλά και ελλείψει εκδηλωτικής υπερβολικής διαχυτικής θηλυπρεπούς συμπεριφοράς για την έξωθεν επίσημη εικόνα (σύγχρονη φιλελεύθερη κοινοβουλευτική εικόνα) κατά την αντιγραφή των "συγκρατημένων" υψηλού επιπέδου μηχανορράφων ευνούχων Ασιατικών τουρκικών - οθωμανικών και κινεζικών φυλών οι οποίοι είναι οι δημιουργοί γραφειοκρατίας, (νυν νομικοί φανατικοί υποστηρικτές "σεξουαλικών" μειονοτήτων, φεμινιστές και χρηματιστηριακές γραφειοκρατικές φιγούρες, δηλαδή μια σύγχρονη τεχνοκρατική μορφή μεγάλης μητέρας ή σχηματισμό στελέχωσης κάποιας ερμαφρόδιτης συλλογικής οντότητας). Το αίτιον της ύπαρξης του φιλελεύθερου κράματος και κινήματος αποδίδει σε μια παράλληλη θρησκευτική σύνοψη το διονυσιακό στοιχείο συνένωσης αντιθέτων και μιας τεχνητά επιδιωκόμενης εκστατικής παράνοιας, όπου ο θεατρικός συναισθηματισμός και η ένταση αέναων προδιεγεγραμμένων διαλόγων και φαύλων "συγκρούσεων" μεταφέρεται εκτός των άλλων με την υποκριτική έννοια στην πολιτική.

Για να διαιωνισθεί αυτή η κατάσταση προφανώς δεν πρέπει να υπάρχει σωστή πόλωση ούτε πραγματική λύση για κάποιο μεγάλο θέμα, παρά μόνο ναρκισσιστική περιφερειακή ενασχόληση ώστε όλοι να παραμένουν διαιρεμένοι ιδεολογικά διαφωνώντας μεταξύ τους, δηλαδή όταν υπάρχει δημοκρατία και όταν αντανακλάται σε μια νοσηρή "συμπόνια" της μεγάλης μητέρας προς όλους με ιδιαίτερη συμπάθεια προς τα διονυσιακά μιγαδικά κράματα.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: Ο ΟΛΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ LNKS

 

 

 

ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
"ΘΕΟΔΟΤΟΣ"

http://theodotus.blogspot.gr/2016/10/blog-post_24.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04045 ] [ 2016.10.23 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ": ΠΑΡΣΙΦΑΛ: ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2016/11/03]

έκδοση:

[06.25]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2016/11/05]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"