| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2022/02/04/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2022-02-04_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2022 >> ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ >> 04 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 06021 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2022 - 02 - 04 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 06021 ] [ 2022.02.04 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

 

 

 

"ANTIVIRUS"

2022-02-04

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

 ΚΟΣΜΟΣ
Κορωνοϊός: Η χαλάρωση των μέτρων, το καμπανάκι του ΠΟΥ και οι δύο δρόμοι προς την κανονικότητα

02.02.2022 - 20:17


Οι πρόωρες αποφάσεις για χαλάρωση των περιορισμών αποτελούν μια νέα τροπή στα δύο χρόνια πανδημίας, τα οποία σημαδεύτηκαν από την επιβολή και την τήρησή τους.

 


Φωτ. REUTERS/ Kim Kyung-Hoon

 


Στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική αρχίζουν και πάλι τα ξενύχτια στα νυχτερινά κέντρα, τα θέατρα γεμίζουν και λαμβάνουν χώρα δημόσιες συναθροίσεις χωρίς μάσκα. Πολλές χώρες, οι οποίες δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα από τον κορωνοϊό αρχίζουν να χαλαρώνουν τα αυστηρά μέτρα που είχαν λάβει λόγω της παραλλαγής Όμικρον, τα οποία αποτέλεσαν πολλές φορές αντικείμενο επικρίσεων από τους πολίτες. Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα να «εκτοξευθεί» ο αριθμός των κρουσμάτων.

Οι πρόωρες αποφάσεις για χαλάρωση των εν λόγω περιορισμών αποτελούν μια νέα τροπή στα δύο χρόνια πανδημίας, τα οποία σημαδεύτηκαν από την επιβολή και την τήρησή τους.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η «Όμικρον» οδήγησε στο να καταγραφούν περισσότερα κρούσματα τις τελευταίες δέκα εβδομάδες (90 εκατομμύρια) από ό,τι καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020. Ο ΠΟΥ αναγνωρίζει ότι κάποιες χώρες μπορούν να εξετάσουν με σύνεση τη χαλάρωση των μέτρων εάν έχουν φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα ανοσίας, εάν διαθέτουν ένα ισχυρό σύστημα Υγείας καθώς και αν το επιτρέπουν οι επιδημιολογικοί δείκτες.

Η «Όμικρον» είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει βαριά νόσηση σε σχέση με τη «Δέλτα», σύμφωνα με μελέτες. Ο «Όμικρον» όμως μεταδίδεται πιο εύκολα συγκριτικά με άλλα στελέχη του ιού και έχει ήδη επικρατήσει σε πολλές χώρες. Επιπλέον, μολύνει ευκολότερα όσους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει από προηγούμενες εκδοχές του ιού.

 

 

Οι προειδοποιήσεις του ΠΟΥ

Ωστόσο, η υπηρεσία Υγείας των Ηνωμένων Εθνών, η οποία εξακολουθεί να ανησυχεί για το πώς μπορεί να εξελιχθεί ένας ιός που μεταδίδεται τόσο γρήγορα, προειδοποιεί ότι ο πλανήτης δεν πρέπει να υποτιμήσει την απειλή της «Όμικρον».

«Ανησυχούμε ότι, σε κάποιες χώρες, έχει επικρατήσει το αφήγημα ότι χάρη στη και την υψηλή μεταδοτικότητα και πιο ήπια φύση της Όμικρον, δεν είναι πια δυνατή η αποτροπή ούτε απαραίτητη η αποτροπή των μολύνσεων», αναφέρει ο επικεφαλής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγεσούς. «Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο αληθές», τονίζει.

Ο επικεφαλής Έκτακτων Αναγκών του Οργανισμού, Δρ. Μάικλ Ράιαν, είπε ότι κάποιες χώρες μπορούν δικαιολογημένα να αρχίσουν να χαλαρώνουν τους περιορισμούς, αλλά προειδοποίησε να μην βιαστούν να κατευθυνθούν προς την έξοδο από την πανδημία, συμβουλεύοντάς τις να εξετάσουν προσεκτικά τα δεδομένα.

Επισήμανε μάλιστα ότι «οι πολιτικές πιέσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν κάποιες χώρες σε πρόωρο άνοιγμα» και, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θα έχει ως συνέπεια επιπλέον κρούσματα, βαριές νοσήσεις και θανάτους, που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Ο ΠΟΥ έχει κάνει λόγο εδώ και καιρό για μια χρονική καθυστέρηση μεταξύ της καταγραφής των κρουσμάτων και του αντίκτυπού τους στον απολογισμό των θανάτων.

 

 

Φωτ. REUTERS/ Issei Kato

 


Αίρονται τα μέτρα στη Βόρεια Ευρώπη

 

Το βράδυ της Τρίτης, ανακοίνωσε ότι τα νέα κρούσματα παγκοσμίως από τις 24 έως τις 30 Ιανουαρίου βρίσκονταν σε παρόμοια επίπεδα με εκείνα της περασμένης εβδομάδας, αλλά ο αριθμός των νέων θανάτων αυξήθηκε κατά 9%. Πάνω από 370 εκατομμύρια κρούσματα και περισσότεροι από 5,6 εκατ. θάνατοι που συνδέονται με την Covid έχουν καταγραφεί σε όλο τον κόσμο.

Παρ’ όλα αυτά, πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Βρετανία, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ολλανδία και αρκετά κράτη του βορρά, έχουν κάνει βήματα προς την άρση ή τη χαλάρωση των περιορισμών κατά της Covid-19.

Την περασμένη εβδομάδα, η Αγγλία ήρθε σχεδόν όλα τα μέτρα: Οι μάσκες δεν είναι πλέον υποχρεωτικές και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού δεν είναι πια απαραίτητα για να έχουν πρόσβαση οι πολίτες σε εκδηλώσεις ή άλλους δημόσιους χώρους, ενώ η εντολή για τηλεργασία έχει πάψει να ισχύει. Το μόνο μέτρο που συνεχίζει να ισχύει είναι ότι όσοι εντοπίζονται θετικοί θα πρέπει να τίθενται σε αυτοαπομόνωση.

Επιπλέον, η Νορβηγία ήρε τα περισσότερα από τα εναπομείναντα περιοριστικά μέτρα, καθώς η συνεχιζόμενη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού κρίνεται απίθανο να πιέσει τις υπηρεσίες υγείας, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός της χώρας.

Τα εστιατόρια θα επιτρέπεται και πάλι να σερβίρουν αλκοόλ πέρα από τις 11 το βράδυ, η τηλεργασία δεν θα είναι πλέον υποχρεωτική και το ισχύον όριο των 10 επισκεπτών σε ιδιωτικά σπίτια καταργείται, δήλωσε ο Γιόνας Γκαρ Στέρε σε συνέντευξη Τύπου.

 

 

Διαφορετικές προσεγγίσεις

 

Παρ’ όλο όμως που η πανδημία αποτελεί πρόκληση για όλη την Ευρώπη, οι τρόποι διαχείρισής της ποικίλουν, με κάποιες χώρες να διατηρούν μια πιο αυστηρή προσέγγιση.

Για παράδειγμα, η Ιταλία αυστηροποίησε της απαιτήσεις της σε ό,τι αφορά το υγειονομικό πάσο, κατά τη διάρκεια της έξαρσης που προκάλεσε η «Όμικρον». Από τη Δευτέρα, η κυβέρνηση αποφάσισε ότι θα απαιτείται τουλάχιστον ένα αρνητικό τεστ που να έχει γίνει εντός των προηγούμενων 48 ωρών για την πρόσβαση σε τράπεζες και ταχυδρομεία, ενώ όλοι οι πολίτες άνω των 50 που δεν έχουν εμβολιαστεί κινδυνεύουν με πρόστιμο 100 ευρώ.

Παρόμοιο παράδειγμα, αποτελεί και η Ελλάδα, η οποία αποφάσισε την επιβολή προστίμου για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

Η Αυστρία, η οποία ήταν η πρώτη χώρα της Ευρώπης που πήρε την απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό, σχεδιάζει να χαλαρώσει τους περιορισμούς αυτό τον μήνα και να κάνει κάποιο βήματα προς την κανονικότητα, όπως το να επιτρέπει να κλείνουν αργότερα τα εστιατόρια.

Στη Γερμανία, όπου τα ημερήσια κρούσματα εξακολουθούν να αγγίζουν επίπεδα ρεκόρ και οι αξιωματούχοι ανησυχούν ακόμη για τον μεγάλο αριθμό ανεμβολίαστων, συνεχίζουν να ισχύουν περιορισμοί στις ιδιωτικές συναθροίσεις καθώς και απαιτήσεις προς τους πολίτες να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για να μπουν σε καταστήματα που δεν πωλούν είδη πρώτης ανάγκης. Η χώρα σχεδιάζει να επανεξετάσει τα δεδομένα στις 16 Φεβρουαρίου.

 

 

Αυστηρότερα τα μέτρα στην Ασία

 

Στις άλλες ηπείρους, υπάρχουν χώρες που είναι ακόμη πιο επιφυλακτικές. Η Ασία – η οποία στο παρελθόν είχε δεχθεί πλήγμα και από τους ιούς SARS και MERS – έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμών στον κόσμο, αλλά οι ηγέτες της συνεχίζουν να εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα lockdown και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τα ενισχύουν, τουλάχιστον προς το παρόν.

Ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, η Κίνα επιμένει στην πολιτική μηδενικών κρουσμάτων, παρ’ όλο που το 85% του πληθυσμού της είναι πλήρως εμβολιασμένο, σύμφωνα με στοιχεία του Our World in Data. Το Πεκίνο επιβάλλει γρήγορα αυστηρά lockdown και καραντίνες, όταν εντοπίζεται κάποιο κρούσματα, και εξακολουθεί να απαιτεί από τους πολίτες να φορούν μάσκες στα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και να δείχνουν ένα πράσινο πάσο μέσω εφαρμογής στα κινητά τους προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε εστιατόρια και καταστήματα.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι τοπικοί ηγέτες έχουν προβεί σε ένα συνονθύλευμα από αποφάσεις. Η πόλη του Ντένβερ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι πρόκειται να βάλει τέλος στην υποχρεωτική χρήση μάσκας σε επιχειρήσεις και δημόσιους χώρους, διατηρώντας όμως το εν λόγω μέτρα στα μέσα μεταφοράς και στα σχολεία που βρίσκονται εντός της πόλης. Σε ό,τι αφορά την Πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου υπήρξε έξαρση κρουσμάτων λόγω της Όμικρον και στη συνέχεια μείωση στο τέλος του Δεκεμβρίου, οι αποφάσεις έχουν παραμείνει σε δικαστικό στάδιο.

 

Πηγή: Associated Press

 

 

ΠΗΓΗ:
"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

https://www.kathimerini.gr/world/561699508/koronoios-i-chalarosi-ton-metron-to-kampanaki-toy-poy-kai-oi-dyo-dromoi-pros-tin-kanonikotita/


 

 

 

 

 


ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
"ANTI VIRUS"

https://anti-virus-s.blogspot.com/2022/02/sars-cov-2.html 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 06022 ] [ 2022.02.05 00:00 ]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΧΑΣΜΑ ΑΠΕΙΛΗ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 06023 ] [ 2022.02.06 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ – ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 06008 ] [ 2022.01.22 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ..." - "...ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΡΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΦΑΝΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΡΥΦΙΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ & ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΑΣΩΜΑΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 06002 ] [ 2022.01.16 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ..." - "...ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΕ... ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΤΡΑΤΑ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 06003 ] [ 2022.01.17 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΣΤΕΡΑΚΙ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ..." - "...ΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..."

 

"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00010 ] [ 2021.08.28 00:00 ]

ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-CoV-2 - COVID-19 ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΝ ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-CoV-2 - COVID-19

 

"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00011 ] [ 2022.01.30 00:00 ]

ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ "ΡΟΜΦΑΙΑ" - ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: "...Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ - Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ - Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ..."

 

"ΥΓΕΙΑ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] [ 2021.08.06 00:00 ]

"LIBERAL" - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΠΑ : ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ - ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

 

"ΥΓΕΙΑ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2021.08.08 00:00 ]

ΠΩΣ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ Ο SARS-CoV-2 - ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 332 ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ SARS-CoV-2 ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ - ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ Ο ΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΞΕΝΙΣΤΗ

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2022"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "02"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "04"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [06021]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [06021]

   

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2022/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2022/02/04]

έκδοση:

[07.02]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2022/02/06]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"