| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2022/02/05/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2022-02-05_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2022 >> ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ >> 05 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 06022 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΧΑΣΜΑ ΑΠΕΙΛΗ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2022 - 02 - 05 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 06022 ] [ 2022.02.05 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΧΑΣΜΑ ΑΠΕΙΛΗ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ

 

 

 

"ANTIVIRUS"

2022-02-05

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΧΑΣΜΑ ΑΠΕΙΛΗ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ

 

 

THE NEW YORK TIMES

Το εμβολιαστικό χάσμα, απειλή νέας μετάλλαξης - Πάνω από 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν λάβει ακόμη την πρώτη δόση

27.01.2022 - 08:23

CHRISTINE CHUNG

Παρότι οι ελλείψεις εμβολίων αρχίζουν να αντιμετωπίζονται, μόνο το 62% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει λάβει την πρώτη δόση. Στον αναπτυσσόμενο κόσμο έχει εμβολιαστεί μόλις το 10%, ενώ στις πλούσιες χώρες το 78%. (AP Photo/Manish Swarup)

Παρότι το κύμα της ιδιαίτερα μεταδοτικής μετάλλαξης «Ομικρον» του κορωνοϊού μοιάζει να έχει φθάσει στο απόγειό του σε τμήματα της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης, ο αριθμός νέων κρουσμάτων συνεχίζει να αυξάνεται σε μέρη του κόσμου με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Το φαινόμενο αυτό κάνει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να προειδοποιεί ότι η εξάπλωση της «Ομικρον» σε όλο τον κόσμο και το «εμβολιαστικό χάσμα» που χωρίζει τον δυτικό από τον αναπτυσσόμενο κόσμο μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την εμφάνιση νέας επικίνδυνης μετάλλαξης.

Η Μαρία φαν Κερκχόφ, ανώτατο επιστημονικό στέλεχος του ΠΟΥ, είπε την Τρίτη μιλώντας μέσω βίντεο ότι όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν προκλήσεις για τον εντοπισμό και τον εμβολιασμό πολιτών σε ευάλωτες κοινότητες. «Το γεγονός παραμένει ότι πάνω από 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν λάβει ακόμη την πρώτη δόση εμβολίου. Ο δρόμος μπροστά μας είναι ακόμη μακρύς. Πολλές χώρες βρίσκονται ακόμη στη μέση του κύματος της “Ομικρον”», λέει η δρ Φαν Κερκχόβ, επισημαίνοντας ότι περίπου 21 εκατομμύρια κρούσματα καταγράφηκαν την περασμένη εβδομάδα από τον οργανισμό.
3,3 εκατ. ημερησίως

Η διαφορά μεταξύ πλούσιων και φτωχών χωρών ενισχύει τις πιθανότητες εμφάνισης νέου επικίνδυνου στελέχους του κορωνοϊού.

Τα νέα ημερήσια κρούσματα παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα σε όλο τον πλανήτη, με ημερήσιο όρο τα 3,3 εκατομμύρια. Ο αριθμός αυτός αποκαλύπτει αύξηση της τάξεως του 25% σε σχέση με δύο εβδομάδες νωρίτερα, ενώ τα ημερήσια κρούσματα στις αρχές Δεκεμβρίου κυμαίνονταν γύρω στις 600.000, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς. Τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται σε Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή και Ασία. Την ίδια στιγμή, η «Ομικρον» συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ανατολική και στην Κεντρική Ευρώπη, όπου τα ποσοστά εμβολιασμού παραμένουν χαμηλά.

Παρότι οι ελλείψεις εμβολίων αρχίζουν να αντιμετωπίζονται, μόνο το 62% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19. Το χάσμα διευρύνεται μάλιστα μεταξύ των πλούσιων και των φτωχών χωρών του κόσμου. Σε φτωχές χώρες, μόλις το 10% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί έστω και μία φορά. Στις πλούσιες χώρες, ποσοστό 78% του πληθυσμού έχει λάβει την πρώτη δόση.

Οι πιθανές επιπτώσεις του εμβολιαστικού χάσματος υπογραμμίζονται από τη μετάλλαξη «Ομικρον», η οποία εντοπίσθηκε αρχικά στη Νότια Αφρική. Η χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ανεξέλεγκτη εξάπλωση του ιού και εμφάνιση νέων μεταλλάξεων. Ο επικεφαλής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, τόνισε τη Δευτέρα ότι η φάση συναγερμού της πανδημίας δεν έχει παρέλθει. «Είναι επικίνδυνο να υποθέτουμε ότι η “Ομικρον” θα είναι η τελευταία μετάλλαξη ή ότι βρισκόμαστε κοντά στο τέλος της πανδημίας. Αντιθέτως, σε παγκόσμιο επίπεδο οι συνθήκες είναι κατάλληλες για την εμφάνιση νέων μεταλλάξεων», είπε ο επικεφαλής του οργανισμού.

Ο δρ Χανς Κλούγκε, επικεφαλής του ευρωπαϊκού γραφείου του ΠΟΥ, ανέφερε σε δηλώσεις του τη Δευτέρα ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για τις χώρες να μειώσουν τις άμυνές τους, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού ανεμβολίαστων ανθρώπων στον κόσμο. «Με εντατικότερους ρυθμούς εμβολιασμού και χάρη στη φυσική ανοσία έχουμε πιθανότητες σταθεροποίησης του κύματος της “Ομικρον”», είπε ο δρ Κλούγκε.


ΠΗΓΗ:
"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

https://www.kathimerini.gr/world/561688378/to-emvoliastiko-chasma-apeili-neas-metallaxis/


 

 

 

 

 

 


ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
"ANTI VIRUS"

https://anti-virus-s.blogspot.com/2022/02/blog-post.html 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 06021 ] [ 2022.02.04 00:00 ]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 06023 ] [ 2022.02.06 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ANTIVIRUS": ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ – ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 06008 ] [ 2022.01.22 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ..." - "...ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΡΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΦΑΝΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΡΥΦΙΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ & ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΑΣΩΜΑΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 06002 ] [ 2022.01.16 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ..." - "...ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΕ... ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΤΡΑΤΑ..."

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 06003 ] [ 2022.01.17 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΣΤΕΡΑΚΙ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ..." - "...ΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..."

 

"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00010 ] [ 2021.08.28 00:00 ]

ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-CoV-2 - COVID-19 ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΝ ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-CoV-2 - COVID-19

 

"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00011 ] [ 2022.01.30 00:00 ]

ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ "ΡΟΜΦΑΙΑ" - ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: "...Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ - Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ - Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ..."

 

"ΥΓΕΙΑ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] [ 2021.08.06 00:00 ]

"LIBERAL" - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΠΑ : ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ - ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

 

"ΥΓΕΙΑ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2021.08.08 00:00 ]

ΠΩΣ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ Ο SARS-CoV-2 - ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 332 ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ SARS-CoV-2 ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ - ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ Ο ΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΞΕΝΙΣΤΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2022"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "02"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "05"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [06022]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [06022]

   

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2022/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2022/02/05]

έκδοση:

[07.02]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2022/02/06]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"