| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2020/04/07/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2020-04-07_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2020 >> ΑΠΡΙΛΙΟΣ >> 07 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 05352 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΟΝΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ (ΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΝΕΙ Ο ΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ;) ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΠΕΡΙ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΕΡΙ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2020 - 04 - 07 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05352 ] [ 2020.04.07 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΟΝΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ (ΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΝΕΙ Ο ΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ;) ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΠΕΡΙ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΕΡΙ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

 

 

Giorgos Pappas - 4 Απριλίου

 

Ημερολόγιο κορωνοϊού, 4 Απριλίου 2020, περί πολιτισμικού ονείδους, περί νέων δοκιμών σε φάρμακα (αλλού τα κακαρίσματα...) , περί νέων μελετών (ιος και θερμοκρασίες αλλά και πόσο μένει ο ιος πάνω στην μάσκα; ) και αποδείξεων της χρησιμότητας της καραντίνας, περί Βελγίου και λίγη ακόμη Σουηδία, περί μαλλιοτραβηγμάτων στην επιστημονική κοινότητα, και περί του φίλου Jack:

1. Είναι κατ' αρχάς όνειδος του σύγχρονου Δυτικού πολιτισμού η είδηση πως προστέθηκαν στους αριθμούς των νεκρών της Γαλλίας, τουλάχιστον 1416 ηλικιωμένοι από γηροκομεία και ιδρύματα που πέθαναν εκτός νοσοκομείου. Είναι γεγονός αντίθετο του ό,τι πρεσβεύει ο πολιτισμός μας. Είναι ήττα.

2. Πειραματικό μοντέλο μεν επιβίωσης του ιου, αλλά από αξιόπιστη ομάδα του Χονγκ Κονγκ, και δημοσιευμένο ήδη στο Lancet Microbe: Στην θερμοκρασία, ο ιος μένει σταθερός στους 4 °C (άρα το ψυγείο δεν του κάνει κάτι), θέλει 5 λεπτά για να καταστραφεί στους 70 °C, και αντέχει 1-2 μέρες στους 37 °C (άρα ενδέχεται το καλοκαίρι να παρακαλάμε για καύσωνα), σε χαρτί εκτύπωσης/ χαρτί υγείας αντέχει 3 ώρες, σε ξύλο και ύφασμα 2 μέρες, σε γυαλί και χαρτονόμισμα 4 μέρες, 7 μέρες σε ανοξείδωτο και πλαστικό, αλλά και >7 μέρες στην έξω επιφάνεια μάσκας!!! Ξαναλέω, πειραματικό μοντέλο, αλλά προσανατολίζει.

3. Όλο για θεραπείες ακούμε, αναφέρθηκε χτες και ο Κύριος Τσιόδρας στο νέο πειραματικό από την Κίνα, τον αναστολέα σύντηξης ek1c4, δεν ξέρω γιατί βιάστηκε να μιλήσει άνευ λόγου, πρόκειται για στάδιο πρόδρομο, πιθανώς ελπιδοφόρο, αλλά σε καμιά περίπτωση άμεσο. Αντίθετα εξαιρετικά σημαντική θα χαρακτήριζα την χρήση του Leronlimab στη Νέα Υόρκη, δόθηκε σε 10 άτομα ως θεραπεία απελπισίας αλλά πήγε τόσο καλά διορθώνοντας σε 3 ημέρες εντυπωσιακά κάθε δείκτη βαρύτητας φλεγμονής, που αμεσότατα εγκρίθηκαν προχωρημένες μελέτες, μία φάσης ΙΙ (δουλεύει; είναι ασφαλές; ) σε 75 άτομα να τρέξει τώρα, και μια φάσης ΙΙΙ (θεραπεύει; ) να τρέξει σε 342 άτομα αμέσως μετά (228 θα πάρουν, 114 όχι, και να δούμε επιβίωση σε 14 ημέρες), θα υπάρξουν αποτελέσματα μέσα στον Μάιο (έγραφα 5 Μαρτίου στο άρθρο για εμβόλια και θεραπείες: "Το Leronlimab ή PRO 140 από την CytoDyn, για τους σχετικούς μονοκλωνικό αντίσωμα εναντίον των CCR5 υποδοχέων, το μελετάνε σε φάση 2 στο AIDS, και έχει fast-track έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων, οπότε το σκέφτονται και για τον κορωνοϊό", σωστά το σκέφτηκαν λοιπόν). Αντίθετα δεν πήγε καλά το siltuximab που δοκίμασαν οι Ιταλοί, η μελέτη δεν έχει περάσει από κρίση ακόμη, αλλά 7 στους 21 που το έλαβαν πήγαν καλά, 9 έμειναν σταθεροί, 5 επιδεινώθηκαν, δεν το λες ενθαρρυντικό. Κατά τα άλλα, συνεχίζουν να ψάχνουν ουσίες στο εργαστήριο, όλα τα αντιπαρασιτικά όπως ιβερμεκτίνη, εμετίνη (σε συνδυασμό με remdesivir μάλιστα κάνει και συνέργεια), όμως όλα αυτά στο εργαστήριο, in vitro (και σε συνθήκες που έπιανε και ο συνδυασμός lopinavir/ ritonavir που τον είδαμε στον άνθρωπο, δεν έπιανε). Στην Ολλανδία τέλος θα δοκιμαστεί σε 300 εθελοντές νέο μονοκλωνικό, Γερμανικό, το IFX-1 της InflaRx, εναντίον του παράγοντα του συμπληρώματος C5a που αποδεδειγμένα δυσλειτουργεί στην σήψη. Προσεγγίζεται από παντού η σήψη και η ανοσολογική διαταραχή, να δούμε ποια παρέμβαση θα αποδειχθεί καίρια.

4. Στατιστικά του Βελγίου, όχι μόνο επειδή εκεί είναι ο αδερφός, αλλά επειδή είναι παράξενες οι συσσωρεύσεις και μεταβαλλόμενα τα στοιχεία ημέρα με την ημέρα και προσθέτει ενδιαφέρουσα γνώση και απόδειξη: Ίδιος πληθυσμός με Ελλάδα, 18.500 κρούσματα, 1283 θάνατοι, με σημαντική επιτάχυνση τις τελευταίες ημέρες, 1245 νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ (12πλάσιοι και βάλε της Ελλάδας! ) . Ισοκατανομή στον χώρο (Φλάνδρα-Βαλλωνία-Βρυξέλλες) ανάλογα με τον πληθυσμό. Μεγαλύτερη επίπτωση στο βορειοανατολικό Limburg (στο 11.000 κατοίκων Alken έφταναν λέει 2 πάρτι για να κολλήσουν πολλοί, στο 40.000 κατοίκων St. Truiden είχαν καρναβάλι οι αδάμαστοι, στο Γκενκ οι μισοί νοσούντες είναι Τουρκικής καταγωγής και λέγεται, από εκπροσώπους της κοινότητάς τους, ότι μάλλον βλέπουν τον κατ' οίκον περιορισμό κάπως ευρύτερα, 50 άτομα μαζί). Σημαντική επίπτωση στα αντιδιαμετρικά στον χάρτη Quévy and Honnelles, στο τελευταίο βασικά είχαν συσσωρευμένα κρούσματα σε οίκο ευγηρίας, πολλά κρούσματα αναλογικά και στο Bouillon, αραιοκατοικημένη περιοχή προς Λουξεμβούργο μεριά. Αριθμητικά πάντως τα περισσότερα κρούσματα είναι στην Αμβέρσα, όπου μάλλον εισήχθη η νόσος από σκιέρ των Ιταλικών Άλπεων. Παίζει ρόλο ότι κι εδώ νοσούν πολύ οι ηλικιωμένοι (σχεδόν 32% πάνω από 70 ετών, ενώ στην Ελλάδα 14%) ; Παίζει ρόλο στο μη-ελεγχόμενο της επιδημίας η διαμερισματοποίηση των αποφάσεων (η πολυφωνία που μπορεί να γίνει κακοφωνία) και η παραδοσιακή Βελγική κυβερνησιμότητα μέσω ακυβερνησίας; Ίσως, αν κρίνουμε και από το αντίστοιχο της Ισπανίας. Άρα θες μέτρα (βλέπε ΗΠΑ, Ολλανδία, Βρετανία, Σουηδία), και θες συντονισμό κεντρικό, μια αρχή (βλέπε Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο).

5. Από νέες μελέτες επίσης, προς επίρρωση της σημασίας της καραντίνας, μια ενδιαφέρουσα μελέτη στο Lancet Infectious Diseases που συζητά πώς ελέγχθηκε η νόσος στην Κίνα εκτός της επαρχίας Hubei που ήταν το επίκεντρο, υπογράφουν Κινέζοι, Ιταλοί, Αμερικανοί, και αναδεικνύει η μελέτη την πιθανή βοήθεια των μέτρων αυστηρού περιορισμού, της ελάττωσης των μετακινήσεων, αλλά και της αύξησης της γνώσης του πληθυσμού περί της νόσου, στο να ελεγχθεί η επιδημία. Από νέες μελέτες που δεν έχουν περάσει από κρίση (αλλά είναι αξιοπρεπείς οπότε θα περάσουν), μια πρώτη επιτέλους επιδημιολογική αναφορά στο είδος των αντιυπερτασικών: στην Hubei, οι υπερτασικοί που λάμβαναν αγωγή με τα "ύποπτα" σκευάσματα (αναστολείς μετατρεπτικού ενζύμου αγγειοτενσίνης και ανταγωνιστές υποδοχέων αγγειοτενσίνης ΙΙ) πήγαν πολύ καλύτερα σε σχέση με υπερτασικούς που έπαιρναν άλλου είδους αγωγή! Προστατευτική η δράση τους εν τέλει; Ίδωμεν, 125 ήταν οι συνολικοί ασθενείς, μη στατιστικά σημαντικό το αποτέλεσμα, αλλά εντυπωσιακό.

6. Επιστημονικοί τραγέλαφοι, που δεν είναι της ώρας: είναι γνωστό ότι ο Ραούλ της Μασσαλίας άνοιξε πόλεμο με διάφορους σχετικά με τον συνδυασμό υδροξυχλωροκίνης- αζιθρομυκίνης (που χρησιμοποιούμε κι εδώ), τώρα η International Society of Antimicrobial Chemotherapy (σημαντικός παγκόσμιος οργανισμός στην μελέτη της αντιμικροβιακής θεραπείας) έβγαλε ανακοίνωση που αδειάζει το επίσημο περιοδικό της ! (το καλό International Journal of Antimicrobial Agents) γιατί δημοσίευσε την πρώτη μελέτη του Ραούλ (αυτή με τα 40 άτομα, που μια χαρά πρόδρομη ήταν), μετά από διαμαρτυρίες διαφόρων που πάτησαν στο ότι Editor-in-chief είναι ο Ρολέν, συνεργάτης του Ραούλ (αλλά αυτάρκης προσωπικότητα), και πώς εγκρίθηκε έτσι γρήγορα το άρθρο, και άλλα τέτοια (συχνά άσχετα), γενικά σχηματισμός φατριών πλέον που δεν περιποιούν τιμή στον επιστημονικό κόσμο και σε όλους τους εμπλεκόμενους, και δεν προσφέρουν υπηρεσία στην κοινότητα. Εν τω μεταξύ το ίδιο το περιοδικό βγάζει ειδικό τεύχος για τον SARS-CoV-2 με υπεύθυνους τον... Ραούλ και τον Po-Ren Hsueh της ΤαΪβάν, ο Ραούλ δηλώνει ότι έχει δώσει τον συνδυασμό σε 1800 τόσα κρούσματα, με 5 θανάτους, τα στοιχεία όμως να δούμε, αυτό περιμένουμε.

7. Ένα συμπλήρωμα στα όσα αναφέραμε για την Σουηδία προχτές, στο σύνολο των νοσηλευομένων σε ΜΕΘ, το 75% είναι κάτω των 70 ετών. Εξηγεί ίσως την χαμηλότερη άλλων άφρονων (ως προς τα μέτρα) χωρών θνησιμότητα, υπογραμμίζει όμως πως η νόσος δεν είναι μια απλή ίωση: Στην Ελλάδα άλλωστε, το 43.5% των νοσηλευόμενων σε ΜΕΘ είναι κάτω των 65 ετών.

8. Τον Jack Savoretti τον ακολουθώ και τον ακούω 10 χρόνια τώρα, απ' όταν έβγαλε το καλύτερό του τραγούδι, το Russian Roulette, όταν ήμαστε τρεις κι ο κούκος οι οπαδοί του. Από πέρυσι είναι κοσμαγάπητος ο Jack, και δικαίως, θα ερχόταν και στην Ελλάδα 22 Μαρτίου να τραγουδήσει, έως και μπορεί να πηγαίναμε οικογενειακώς. Ήρθε ο ιος όμως και ήρθε και βαρύτατα στην κατά το ήμισυ πατρίδα του, την Ιταλία. Ο Τζακ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τραγουδήσει, και να δίνει έτσι την δική του βοήθεια, την ελπίδα, για όλες τις συναυλίες που ΘΑ πάμε, και όλα τα νέα τραγούδια που ΘΑ γραφτούν. Το, αναπόφευκτα, "Andrà Tutto Bene" στον σύνδεσμο στα σχόλια.

 

 

ΠΗΓΗ:

"FACEBOOK"

https://www.facebook.com/giorgos.pappas.376/posts/10158377604362490

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ "FACEBOOK" ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ .PNG

 

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ "FACEBOOK"
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 2020-04-24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05280 ] [ 2020.01.27 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ: ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ - "LIBERAL" - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ - ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05322 ] [ 2020.03.08 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020: ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΡΘΟΤΑΤΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05323 ] [ 2020.03.09 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ; ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05324 ] [ 2020.03.10 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΙΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05325 ] [ 2020.03.11 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: Η ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΕ Ο ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΒΗΘΛΕΕΜ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΩΡΙΟ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05326 ] [ 2020.03.12 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05327 ] [ 2020.03.13 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - "AMAGI" - ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05328 ] [ 2020.03.14 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ Ή ΟΧΙ ΤΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05329 ] [ 2020.03.15 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΥΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΕΛΛΙΠΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΕΡΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΠΕΡΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05330 ] [ 2020.03.16 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: Ή ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ "ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ"

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05331 ] [ 2020.03.17 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ LOCKDOWN ΠΕΡΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05332 ] [ 2020.03.18 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΟΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΕΡΙ ΚΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05333 ] [ 2020.03.19 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05334 ] [ 2020.03.20 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΕΡΙ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΩΙΜΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΞΑΝΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05335 ] [ 2020.03.21 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ/ JOHN PA IOANNIDIS ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05337 ] [ 2020.03.23 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05343 ] [ 2020.03.29 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΙΤΑΛΙΑΣ/ ΙΣΠΑΝΙΑΣ/ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05344 ] [ 2020.03.30 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ MARDI GRAS ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΚΟΛΧΙΚΙΝΗΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05346 ] [ 2020.04.01 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΑΣΧΑ/ ΑΝΑΣΤΑΣΗ/ ΣΧΟΛΕΙΑ/ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΟΥΛ! ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕΦΛΟΚΙΝΗ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05350 ] [ 2020.04.05 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05351 ] [ 2020.04.06 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ BCG ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05354 ] [ 2020.04.09 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05355 ] [ 2020.04.10 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ (ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ) ΤΙ ΝΕΟ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ (ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΤΑΛΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ) ΣΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ LOCKDOWN ΑΠΟΔΙΔΕΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05356 ] [ 2020.04.11 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΛΕΜΕ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΦΘΟΝΩΝ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙ "ΕΠΑΝΑΜΟΛΥΝΣΕΩΝ" ΠΕΡΙ ΑΠΙΘΑΝΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΕΡΙ (ΜΗ-)ΣΙΝΟΦΟΒΙΑΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05371 ] [ 2020.04.26 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ (ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ ΚΑΝΑΤΕ;) ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05372 ] [ 2020.04.27 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΚΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΚΟΜΗ...) ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ (ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ)

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05373 ] [ 2020.04.28 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΕ 11 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05376 ] [ 2020.05.01 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ 1063 ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΚΑΙ ΑΖΙΘΡΟΜΥΚΙΝΗ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05377 ] [ 2020.05.02 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΛΟΜΒΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΚΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05378 ] [ 2020.05.03 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ: ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΗ : ΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05379 ] [ 2020.05.04 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ ΕΝΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ - "MEDIUM" - GEORGIOS PAPPAS - DIMITRIOS MATTHAIOU - GEORGIOS KARGIOLAKIS - NIKOLAOS PAPACHRISTOU : EXITING LOCK-DOWN: A MULTI-STEP LOCALIZED GREECE-BASED PROPOSAL

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05380 ] [ 2020.05.05 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ REMDESIVIR ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΣΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00111 ] [ 2020.03.27 01:30 ]

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 - ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05368 ] [ 2020.04.23 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": U.S.A. 2020-04-16 : CORONAVIRUS IN THE USA : CORONAVIRUS LATEST : - U.S. CASES: 658.962 - U.S. DEATHS: 33.524

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05357 ] [ 2020.04.12 00:00 ]

SITE "RUSSIA TODAY" - "RT": RUSSIA RECORDS OVER 2,000 NEW COVID-19 CASES IN A SINGLE DAY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2020"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "04"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "07"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05352]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05352]

   

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2020/04/07]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2020/09/22]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"