| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2020/04/09/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2020-04-09_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2020 >> ΑΠΡΙΛΙΟΣ >> 09 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 05354 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2020 - 04 - 09 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05354 ] [ 2020.04.09 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

 

 

Giorgos Pappas - 6 Απριλίου

 

Ημερολόγιο κορωνοϊού, 6 Απριλίου 2020: πού βρισκόμαστε, και ένα σχεδίασμα εξόδου για την επόμενη ημέρα

1. Μήπως είναι νωρίς για συζήτηση εξόδου; Όχι, στην Ελλάδα οι αριθμοί ισοοροπούν, οι νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ είναι σταθεροί εδώ και μέρες, και στο 1/3 των προβλεπόμενων κλινών ΜΕΘ για την πανδημία και 1/9 των συνολικών ΜΕΘ, τα κρούσματα αυξάνονται βραδέως, εκτεταμένες περιοχές της χώρας παραμένουν χωρίς μείζονα διασπορά στην κοινότητα. Δεν είναι ακόμη η ώρα να αρθούν περιορισμοί, ειδικά εν όψει εορτών και εξαιτίας πιθανού εφησυχασμού, αλλά φως προφανώς και υπάρχει, ακόμη κι αν υπάρχουν μικρο-απορρυθμίσεις στα στατιστικά τις επόμενες ημέρες, πχ από κρούσματα σε παλιννοστούντες ή δομές όλων των ειδών.

2. Τι δεν ξέρουμε για να σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα; το σημαντικότερο άγνωστο είναι η συμπεριφορά του ιου στις υψηλές θερμοκρασίες, οφείλουμε λοιπόν να προετοιμαζόμαστε σα να θεωρούμε δεδομένο ότι ο ιος θα μείνει.

3. Τι θέλουμε για να προχωρήσουμε σε προοδευτικές άρσεις απαγορεύσεων; Να ξέρουμε περισσότερα για τον ιο και την αντιμετώπισή του. Θα ξέρουμε σύντομα; Θεωρώ πως στα τέλη αυτού του μήνα θα γνωρίζουμε αν μπορεί να παίξει προληπτικό ρόλο η υδροξυχλωροκίνη και αν μπορεί να λειτουργήσει θετικά σε πρώιμα στάδια (όχι μόνο αυτή, αλλά και άλλες ουσίες όπως ίσως το Ιαπωνικό favipinavir- για πρώιμα στάδια πάντα). Θα γνωρίζουμε επίσης περισσότερα για το πότε να παρέμβουμε σε νοσηλευόμενους που κινδυνεύουν να εξελιχθούν άσχημα από αυτή την περιβόητη ανοσολογική απορρύθμιση, το cytokine storm (και πώς θα τους αναγνωρίζουμε πρώιμα). Και θεωρώ πως τουλάχιστον δυο μονοκλωνικά αντισώματα, το tocilizumab και ίσως το leronlimab, θα διορθώνουν αυτούς τους ασθενείς, αποσοβώντας την εξελιξη σε αναπνευστική δυσχέρεια. Σκεφτείτε πόσα ξέραμε πριν ένα μήνα (δείτε πόσο απαρχαιωμένο μοιάζει το άρθρο για τα Εμβόλια και τις Θεραπευτικές Προσεγγίσεις που είχα γράψει στο Amagi τις 9 Μαρτίου, αν και περιλαμβάνει τις ουσίες που μας απασχολούν όλες), σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή τρέχουν καλύτερες δοκιμές ανά τον κόσμο σε δεκάδες χιλιάδες ασθενείς, και ο ορίζοντάς τους είναι ουσιαστικά 14, άντε 21 ημέρες, εκεί σου δίνουν αποτέλεσμα.

4. Πώς λοιπόν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ασφαλή άρση των περιορισμών στην Ελλάδα; Η χώρα έχει ένα εγγενές γεωγραφικό πλεονέκτημα, και μια επίκτητη (επιτυχία πολιτείας και πολιτών) επιδημιολογική αρετή: Υπάρχουν άφθονα γεωγραφικά τμήματα που μπορούν να λειτουργήσουν απομονωμένα. Και υπάρχουν άφθονα γεωγραφικά τμήματα στα οποία έχουμε κανένα ή λιγότερα από 4-5 τεκμηριωμένα κρούσματα (παρένθεση εδώ: θα μου πεις, μπορεί να έχει όμως αδιάγνωστα κρούσματα στην κοινότητα, θα σου πω ότι νομοτελειακά αν έχεις τέτοια θα εμφανίσεις και σοβαρό περιστατικό που θα διαγνωστεί. Άρα το θεωρητικό "μηδέν κρούσματα" είναι και πρακτικό "μηδέν κρούσματα" ) . Αν λοιπόν σε ορισμένες από αυτές τις περιοχές (θέλετε στην Θάσο; την Θεσπρωτία; την Φωκίδα; την Ευρυτανία; ακόμη πχ και τα Ιωάννινα που έχουν μέρες να δηλώσουν νέο κρούσμα) το επόμενο 15ημερο συνεχιστεί η επιδημιολογική ησυχία, μπορούμε να ξεκινήσουμε από αυτά τα γεωγραφικά διαμερίσματα πειραματικά: Πότε; 25 Απριλίου πχ, να περάσει και ο δυνητικά απορρυθμιστικός σκόπελος των εορτών.

5. Έστω λοιπόν ότι ανοίγουμε, δοκιμαστικά, το Νομό Ιωαννίνων, κι άλλους 4-5 ανά την επικράτεια που πληρούν κριτήρια επιδημιολογικής σιγής. Τι ανοίγουμε; Όχι τα σχολεία (όπου γίνεται μέσω ολιγοσυμπτωματικών φορέων ώσμωση του επιδημιολογικού στάτους διαφόρων οικογενειών και ευνοείται η εξάπλωση), όχι χώρους συνάθροισης ηλικιωμένων (περιλαμβανομένων ξέρετε ποιων). Ανοίγεις όμως τα εμπορικά καταστήματα, με αυστηρούς όρους ως προς τον αριθμό ατόμων που εισέρχονται, και με υποχρεωτική μάσκα σε κλειστό χώρο. Το αν θα παρέχει την μάσκα ο καταστηματάρχης ή θα την έχει ο πελάτης είναι λογιστική λεπτομέρεια στο συγκεκριμένο πλάνο. Ανοίγεις εστίαση αλλά όχι καθημένων (μην γίνουμε Σουηδία), δεν ανοίγεις μπαρ/ καφετέριες, δεν ανοίγεις γυμναστήρια, δεν ανοίγεις αθλητικές εκδηλώσεις (παρεμπιπτόντως αυτό το ανέκδοτο της FIFA/ UEFA που θέλουν να τελειώσουν τις σεζόν πρέπει να λήξει κάποτε), δεν επιτρέπεις ακόμη συναθροίσεις πολλών, δεν χαλαρώνεις τα μέτρα σε γηροκομεία και αντίστοιχα, εφαρμόζεις μέτρα αυστηρά σε δομές όλων των ειδών. Χαλαρώνεις την δυνατότητα κυκλοφορίας, εξηγώντας στον κόσμο ότι αν θέλει να συνωστισθεί στον παραλίμνιο (στα Γιάννενα αντίστοιχο της παραλιακής Θεσσαλονίκης) θα το κάνει με μάσκα, ακόμη και σε ανοιχτό χώρο. Ειδικά για κάθε περιοχή υπάρχουν αρμόδιοι (η πολιτική προστασία, η περιφέρεια, ο δήμος) που μπορούν να κρίνουν ποιοι τόποι είναι επικίνδυνοι συνωστισμού. Τι δεν επιτρέπεις περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο; την είσοδο στο νομό. Προφανώς θα υπάρξουν επαγγελματίες που πρέπει να μετακινούνται, αλλά ακόμη και σε έναν μεγάλο νομό όπως των Ιωαννίνων, πέντε δρόμοι εισόδου είναι (αεροπορικές πτήσεις όχι φυσικά, και στη περίπτωση της Θεσπρωτίας ή νησιών, όχι ελλιμενισμοί ατόμων, μόνο αγαθών), αυστηρός αστυνομικός έλεγχος για το ποιος μπαίνει και πού ήταν (μην αρχίσουμε με τα προσωπικά δεδομένα τώρα, άμα έχεις παράνομη σχέση εκτός νομού, σύνερθε). Αδειοδότηση συγκεκριμένη για όσους μπαίνουν, προγραμματισμός τύπου 13033 αν θες, εδώ έχουμε πετύχει δυσκολότερα τον τελευταίο μήνα. Έχει προηγηθεί επιθετική καμπάνια το ερχόμενο 20ημερο που εξηγεί στους πολίτες τι να προσέχουν, στους ηλικιωμένους ότι δεν πρέπει να βγουν, σε όλους ότι η χαλάρωση δεν σημαίνει ξεσάλωμα, και ότι τα υγειονομικά μέτρα απολύμανσης δεν είναι κακό να συνεχίσουν να εφαρμόζονται, κι ας μοιάσουμε και λίγο του ντετέκτιβ Μονκ.

6. Τι πρέπει να κάνουμε με το που ανοίγει μια περιοχή; Να παρακολουθήσουμε εντατικά τη νόσο σε αυτή την περιοχή για 10-14 ημέρες. Πώς; Φτιάχνοντας οργανωμένο ειδικό αστικό κέντρο αναφοράς για άτομα με συμπτώματα, με εργαστηριακό έλεγχο σε όποιον εμφανίζει συμπτώματα αναπνευστικού, αλλά και με δειγματοληπτικό έλεγχο σε ασυμπτωματικούς. Εδώ χρειάζονται τα τεστ. Και με ταχεία ιχνηλάτηση ή και άρση της χαλάρωσης, με το παραμικρό σημάδι εμφάνισης της νόσου στην κοινότητα, οπότε χρειάζεσαι και επιδημιολογική ομάδα να αποσταλεί ή εκπαιδευθεί τοπικά. Αν σε 14 ημέρες δεν έχεις κρούσμα, έχεις πετύχει. Χαλαρώνεις κι άλλο; Εξαρτάται από τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας και του κόσμου εκείνη την στιγμή, φτάνουμε στις 10 Μαΐου έτσι. Τα σχολεία είπαμε, Σεπτέμβριο. Τις παραλίες ας τις δούμε τον Ιούνιο. Τι άλλο χρειάζεσαι στο ενδιάμεσο; Εγρήγορση και μάσκες και αντισηπτικά και γάντια σε διάχυση στην κοινότητα και προφανώς σε αγορανομικό έλεγχο. Θα δώσεις προληπτικά φάρμακα στον γενικό πληθυσμό προληπτικά; Όχι. Είναι εξαιρετικά απίθανο να αποδειχθεί ωφέλιμο. Για το αν πρέπει να πάρουν ευαίσθητες/ εκτεθειμένες ομάδες προληπτική αγωγή, θα έχει απαντηθεί μέχρι τέλη Απριλίου.

7. Θα υπάρξουν ατυχήματα; Προφανώς, άλλωστε φτάνει ένας ασυνείδητος (ή μια τρύπα στα όσα ανέφερα προηγουμένως, ένα ψευδώς αρνητικό τεστ, ένας ανεπαρκής δημόσιος λειτουργός, ένας ασυνείδητος ιδιώτης συνάδελφος) για να διασπείρει τοπικά νόσο, ενίοτε με απορρυθμιστικά αποτελέσματα. Το πείραμα μπορεί να πετύχει σε 4 από τις 5 περιοχές και να εμφανίσεις πολλά κρούσματα στην 5η. Φτάνεις όμως στις 10 Μαϊου να συζητάς το άνοιγμα κι άλλων περιοχών, όπου θα έχει στο επιπρόσθετο αυτό διάστημα μηδενίσει ο αριθμός κρουσμάτων, έχοντας κι άλλη γνώση από την εμπειρία στις πρώτες περιοχές, αλλά έχοντας κι ακόμη περισσότερη επιστημονική γνώση. Με απαραίτητη προϋπόθεση πάντα τον περιορισμό των μετακινήσεων για κάθε συγκεκριμένη περιοχή (κι αν Ιωάννινα και Θεσπρωτία πχ "καθαρίσουν" ταυτόχρονα, μπορούν να συγχωνευτούν ως περιοχές και να θεωρηθούν μία περιοχή όσον αφορά τις μετακινήσεις).

8. Υπάρχουν αγκάθια; Ναι, το συγκεκριμένο μοντέλο καταργεί τον τουρισμό. Αλλά αυτό είναι μια συζήτηση που θα γίνει τον Ιούνιο, και θα εξαρτηθεί κυρίως από τις διεθνείς τάσεις της πανδημίας. Δεύτερο αγκάθι: πότε αυτό το μοντέλο θα μπορέσει να επεκταθεί στα μεγάλα αστικά κέντρα και ιδιαίτερα στην Αθήνα; Θεωρώ ότι εδώ, υπό άριστες συνθήκες, πριν τις 25 Μαΐου, δεν θα το συζητήσουμε.

9. Το συγκεκριμένο προσχέδιο δεν σκοπεύει να αποκοιμήσει κανέναν, απαιτείται τουλάχιστον ένα 15ημερο ακόμη αυστηρής συμμόρφωσης, και απαιτείται υψηλή αίσθηση ατομικής ευθύνης ΟΤΑΝ ανοίξουμε. Είναι ελλιπέστατο και στην διάθεσή σας για προτάσεις και σχολιασμό (αλλά όχι σε πολιτικολογία). Έχει κατατεθεί σε αρμόδια όργανα και θα κατατεθεί σε αγγλόφωνη μορφή προς δημοσίευση αναλυτικότερο.

11. Για να μην θεωρηθώ απρόσκλητος και "παντογνώστης", ασχολούμαι με επιδημικά μοντέλα και την ετοιμότητα για αυτά από 15 ετίας, και μέρος του βιογραφικού μου βρίσκεται εδώ: https://scholar.google.com/citations…

12. Η εικόνα οφείλουμε να γνωρίζουμε από πού είναι, μας κάνει καλύτερους ανθρώπους

 

 

ΠΗΓΗ:

"FACEBOOK"

https://www.facebook.com/giorgos.pappas.376/posts/10158385016782490

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ "FACEBOOK" ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ .PNG

 

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ "FACEBOOK"
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 2020-04-24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05280 ] [ 2020.01.27 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ: ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ - "LIBERAL" - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ - ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05322 ] [ 2020.03.08 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020: ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΡΘΟΤΑΤΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05323 ] [ 2020.03.09 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ; ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05324 ] [ 2020.03.10 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΙΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05325 ] [ 2020.03.11 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: Η ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΕ Ο ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΒΗΘΛΕΕΜ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΩΡΙΟ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05326 ] [ 2020.03.12 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05327 ] [ 2020.03.13 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - "AMAGI" - ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05328 ] [ 2020.03.14 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ Ή ΟΧΙ ΤΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05329 ] [ 2020.03.15 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΥΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΕΛΛΙΠΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΕΡΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΠΕΡΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05330 ] [ 2020.03.16 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: Ή ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ "ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ"

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05331 ] [ 2020.03.17 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ LOCKDOWN ΠΕΡΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05332 ] [ 2020.03.18 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΟΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΕΡΙ ΚΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05333 ] [ 2020.03.19 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05334 ] [ 2020.03.20 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΕΡΙ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΩΙΜΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΞΑΝΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05335 ] [ 2020.03.21 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ/ JOHN PA IOANNIDIS ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05337 ] [ 2020.03.23 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05343 ] [ 2020.03.29 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΙΤΑΛΙΑΣ/ ΙΣΠΑΝΙΑΣ/ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05344 ] [ 2020.03.30 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ MARDI GRAS ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΚΟΛΧΙΚΙΝΗΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05346 ] [ 2020.04.01 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΑΣΧΑ/ ΑΝΑΣΤΑΣΗ/ ΣΧΟΛΕΙΑ/ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΟΥΛ! ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕΦΛΟΚΙΝΗ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05350 ] [ 2020.04.05 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05351 ] [ 2020.04.06 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ BCG ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05352 ] [ 2020.04.07 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΟΝΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ (ΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΝΕΙ Ο ΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ;) ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΠΕΡΙ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΕΡΙ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05355 ] [ 2020.04.10 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ (ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ) ΤΙ ΝΕΟ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ (ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΤΑΛΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ) ΣΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ LOCKDOWN ΑΠΟΔΙΔΕΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05356 ] [ 2020.04.11 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΛΕΜΕ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΦΘΟΝΩΝ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙ "ΕΠΑΝΑΜΟΛΥΝΣΕΩΝ" ΠΕΡΙ ΑΠΙΘΑΝΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΕΡΙ (ΜΗ-)ΣΙΝΟΦΟΒΙΑΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05371 ] [ 2020.04.26 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ (ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ ΚΑΝΑΤΕ;) ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05372 ] [ 2020.04.27 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΚΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΚΟΜΗ...) ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ (ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ)

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05373 ] [ 2020.04.28 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΕ 11 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05376 ] [ 2020.05.01 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ 1063 ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΚΑΙ ΑΖΙΘΡΟΜΥΚΙΝΗ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05377 ] [ 2020.05.02 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΛΟΜΒΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΚΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05378 ] [ 2020.05.03 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ: ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΗ : ΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05379 ] [ 2020.05.04 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ ΕΝΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ - "MEDIUM" - GEORGIOS PAPPAS - DIMITRIOS MATTHAIOU - GEORGIOS KARGIOLAKIS - NIKOLAOS PAPACHRISTOU : EXITING LOCK-DOWN: A MULTI-STEP LOCALIZED GREECE-BASED PROPOSAL

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05380 ] [ 2020.05.05 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ REMDESIVIR ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΣΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00111 ] [ 2020.03.27 01:30 ]

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 - ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05368 ] [ 2020.04.23 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": U.S.A. 2020-04-16 : CORONAVIRUS IN THE USA : CORONAVIRUS LATEST : - U.S. CASES: 658.962 - U.S. DEATHS: 33.524

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05357 ] [ 2020.04.12 00:00 ]

SITE "RUSSIA TODAY" - "RT": RUSSIA RECORDS OVER 2,000 NEW COVID-19 CASES IN A SINGLE DAY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2020"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "04"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "09"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05354]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05354]

   

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2020/04/09]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2020/09/22]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"