| http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2020/04/11/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2020-04-11_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ >> 2020 >> ΑΠΡΙΛΙΟΣ >> 11 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΚΑΝΑΛΙ - YOU TUBE

 

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 05356 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΛΕΜΕ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΦΘΟΝΩΝ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙ "ΕΠΑΝΑΜΟΛΥΝΣΕΩΝ" ΠΕΡΙ ΑΠΙΘΑΝΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΕΡΙ (ΜΗ-)ΣΙΝΟΦΟΒΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ - 2020 - 04 - 11 - 00:00

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

 

"ΙΕΡΕΥΣ"

 

"ΓΡΑΦΕΥΣ"

 

"ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ"

 

"ΑΡΧΕΙΟ"

 

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05356 ] [ 2020.04.11 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΛΕΜΕ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΦΘΟΝΩΝ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙ "ΕΠΑΝΑΜΟΛΥΝΣΕΩΝ" ΠΕΡΙ ΑΠΙΘΑΝΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΕΡΙ (ΜΗ-)ΣΙΝΟΦΟΒΙΑΣ

 

 

Giorgos Pappas - 11 Απριλίου

 

Ημερολόγιο κορωνοϊού, 11 Απριλίου 2020: Αδυνατίστε λέμε!, αλλά και περί νέων θεραπευτικών δεδομένων άφθονων, περί αποδείξεων για την αποδοτικότητα των περιοριστικών μέτρων, λίγα περί "επαναμολύνσεων", περί απίθανων θεραπευτικών προσεγγίσεων που σκέφτονται διάφοροι, και μια σύντομη διευκρίνιση περί (μη-)σινοφοβίας:

1. Αδυνατιστε λοιπόν: Στην Λιλ είδαν πολλούς παχύσαρκους στην ΜΕΘ με Covid-19, παραξενεύτηκαν (αθροιστικά το 76% σχεδόν των εισαχθέντων είχε Δείκτη Μάζας Σώματος πάνω από 30, ενώ αναλογικά πριν τον κορωνοϊό αποτελούσαν το 36% οι παχύσαρκοι), το μελέτησαν και το δημοσίευσαν στο περιοδικό Obesity: η παχυσαρκία είναι ανεξάρτητος παράγοντας κινδύνου (άσχετα με υπέρταση και διαβήτη), και 7πλασιάζεται πχ ο κίνδυνος για έναν άνδρα ύψους 1.80, αν είναι 115 κιλά σε σχέση με ισοϋψή 80 κιλών. Οπότε φρυγανιές ολικής και γιαούρτι 2%.

2. Την παχυσαρκία (αλλά κατ' αντιστοιχία να είσαι 130 κιλά) ανέδειξε ως έναν προδιαθεσικό παράγοντα ανάγκης νοσηλείας και μια εκπληκτική μελέτη (που δεν πέρασε ακόμη από peer review αλλά δεν τίθεται αμφιβολία ότι θα είναι απαραίτητο ανάγνωσμα για τον SARS-CoV-2 διαχρονικά και θα πάει σε κορυφαίο περιοδικό εντός των ημερών) από τη Νέα Υόρκη: σε 4103 ασθενείς είδαν τι προδιέθετε σε νοσηλεία και τι σε νόσο απειλητική για τη ζωή. Για το πρώτο, πλην της παχυσαρκίας, ήταν η ηλικία 75 και άνω (κίνδυνος Χ67, αλλά και με 65-74 ετών δεκαπλασιάζεται ο κίνδυνος) και η καρδιακή ανεπάρκεια. Για το δεύτερο, χαμηλός κορεσμός οξυγόνου, και πολλοί εργαστηριακοί δείκτες (που προβλέπουν τρικυμία κυτταροκινών ή πολυαγγειοπάθεια). Σωρεία στοιχείων για τους ειδικούς στο συγκεκριμένο.

3. Νέα θεραπευτικά: πολύς κόσμος, περιλαμβανομένων των επισήμων Ελλήνων, ενθουσιάστηκε με την μελέτη για το remdesivir που δημοσιεύτηκε στο (Νο 1) New England Journal of Medicine. Αδικαιολόγητα θα έλεγα: 53 ασθενείς πήραν το φάρμακο, ως θεραπεία απελπισίας, ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία, 68% βελτιώθηκαν, 57% αποσωληνώθηκαν, 47% βγήκαν, 13% πέθαναν, 8% διέκοψαν το φάρμακο λόγω ιδίων παρενεργειών/ αντενδείξεων. ΟΜΩΣ: δεν ήταν ελεγχόμενη μελέτη καθώς δεν συγκρίθηκαν με κάποιους άλλους οι συγκεκριμένοι, δεν μετρήθηκαν ιικά φορτία, και υπάρχουν σε προσεκτική ανάγνωση και κάποιες αβλεψίες που δεν συνάδουν με το επίπεδο του περιοδικού, για παράδειγμα ο ασθενής 43, ο οποίος ήταν καλά και έπαιρνε φάρμακο, αλλά μετά χειροτέρεψε και χρειάστηκε αναπνευστική υποστήριξη, και αμέσως μετά πήρε εξιτήριο! Πού πήγε; Με την αναπνευστική συσκευή τον έστειλαν σπίτι; Υπήρξε άλλος λόγος; Και γιατί δεν αποκλείστηκε από την μελέτη; Δεν θέλω να αμφισβητήσω την πιθανότητα του remdesivir, άλλωστε σύντομα θα έχουμε στοιχεία από μεγάλες σωστές παγκόσμιες δοκιμές, όμως αυτά που διάβασα, και το 68% το ίδιο, μόνο μισό χαμόγελο μου φέρνουν.

4. Και τι κάνει ο άνθρωπος από την Μασσαλία στο μεταξύ; Ανακοίνωσε, επιτέλους, μερικά στοιχεία από 1063 ασθενείς που πήραν τον συνδυασμό υδροξυχλωροκίνης και αζιθρομυκίνης (HCQ/AZI). Μεγάλος αριθμός, στην συντριπτική τους πλειοψηφία με ήπια νόσο (με χαμηλή βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης βαρύτητας NEWS Score για τους ειδικούς). Χωρίς παρενέργειες από την καρδιά ως αναφέρεται. Το 91,7% πήγε καλά, εντός 10ημέρου ελεύθερο συμπτωμάτων και με αρνητικό τεστ. Θάνατοι 5, (0, 47%), και από τους άλλους που δεν πήγαν καλά οι 25/41 απλά άργησαν να συνέλθουν. Τι σου λέει η μελέτη; Ότι μάλλον σε πρόδρομο στάδιο ο συνδυασμός βοηθά να ξεμπερδεύεις με τον ιο, και να είσαι και μη μεταδοτικός γρήγορα. Τι δεν έκανε η μελέτη; Ομάδα ελέγχου, δεν ξέρω γιατί επιμένει σε αυτό το λάθος ο Ραούλ, μπορεί οι ήπιοι ασθενείς να μην εξελίσσονται έτσι κι αλλιώς, και να γίνονται και χωρίς θεραπεία μη-μεταδοτικοί στο 10ήμερο (αναφέρεται βέβαια ότι ασθενείς που πήραν άλλες αγωγές εκεί πήγαν χειρότερα, και ότι τα άλλα νοσοκομεία της Μασσαλίας πήγαν χειρότερα). Αλλά 1063 ασθενείς! Αλλά δεν ενθουσιαζόμαστε, περιμένουμε το πλήρες άρθρο, και πού θα δημοσιευτεί, εμπεριέχει κάποια στοιχεία και για αντιυπερτασικά, αλλά με μικρό δείγμα. Στο θέμα της καρδιολογικής ασφάλειας του συνδυασμού HCQ/AZI, θα κυκλοφορήσει και τεράστια συλλογή στοιχείων από 950.000 ασθενείς ρευματολογικούς που έπαιρναν το πρώτο (και 300.000 που πήραν και τα δυο), που θα λέει ότι η σκέτη υδροξυχλωροκίνη για έναν μήνα είναι ασφαλέστατη, αλλά σε συνδυασμό αυξάνει κατά τι (1,2) τον κίνδυνο καρδιακών προβλημάτων.

5. Κι άλλες αποδείξεις για το τι καλά δουλεύουν τα περιοριστικά μέτρα: Ερευνητές από το Los Alamos είδαν στο Emerging Infectious Diseases (4o-5o κορυφαίο περιοδικό λοιμώξεων, το επίσημο Αμερικανικό) εξαντλητικά στοιχεία κάνοντας ουσαστικά αντίστροφη επιδημιολογία για την Wuhan, και υπολόγισαν πως χωρίς lockdown θα είχαν πάει από, εκτιμώμενα 18.000 κρούσματα τις 23/1 σε 233.000 κρούσματα τις 31/1. Υπολόγισαν επίσης μέσω του αριθμού των θανάτων ότι ο ρυθμός εκθετικής αύξησης της επιδημίας είναι σχεδόν διπλάσιος του θεωρούμενου (διπλασιασμός κάθε 2,3-3,3 ημέρες), και το περίφημο R0, κρίσιμος δείκτης μεταδοτικότητας, ήταν 5,7 και όχι 2 που νομίζαμε. Κοινώς κάθε κρούσμα κολλούσε περισσότερους από 5 και όχι σχεδόν 2. Και συμπεραναν ότι "αν δεν εφαρμόσεις περιοριστικά μέτρα ο ιος θα επεκταθεί μαζικά και θα καταρρεύσει το σύστημα υγείας". Στο JAMA δε (3ο γενικώς ιατρικό περιοδικό) βγήκε χτες νέα επιδημιολογική μελέτη για την Wuhan: με αρχεία από 32.583 ασθενείς μελέτησαν τον ρυθμό εξάπλωσης σε πέντε περιόδους, ανάλογα με τα μέτρα και τις μετακινησεις, και είδαν ότι κάτι αντίστοιχο του R0 (για τους ειδικούς το effective reproduction number, αλλά είναι ίδιο λόγω παρθένου πληθυσμού) κατέβηκε από 3,82 που είχε φτάσει την στιγμή της λήψης των πρώτων μέτρων, σε <0,3 αρχές Μαρτίου. Με περιοριστικά μέτρα. Που ίσως, λέει το συνοδευτικό άρθρο σύνταξης του JAMA, δεν έπρεπε να φτάσουν μέχρι την βίαιη προσαγωγή σε απομόνωση, αρκούσαν τα προηγούμενα που εξακολουθούν να είναι πολύ αυστηρότερα των τρεχόντων δικών μας και που σύσσωμοι τα έχουμε ξεχειλώσει τελευταία).

6. Τι γίνεται με αυτούς που "ξανακολλάνε"; Κλινικά δε νόσησε ξανά κανείς και πουθενά έως τώρα. Υποτροπή στο τεστ (θετικό μετά από 2 αρνητικά) βλέπουμε τακτικά και το μελετά και η WHO λέει. Αλλά μπορεί και απλά να βλέπουμε ιικά θραύσματα και όχι ζωντανό ιο (οπότε σε αυτούς με το τεστ πρέπει να καλλιεργήσεις για να δεις αν υπάρχει βιώσιμος ιος). Δυο ενδιαφέρουσες νέες μελέτες σχετικές βγήκαν χτες: Η πρώτη στο Journal of Clinical Virology μελέτησε 301 ασθενείς με όχι σοβαρή νόσο και είδε ότι οι άνω των 65 ετών ήθελαν 22 ημέρες να αρνητικοποιήσουν τεστ, έναντι 19 ημερών των κάτω των 65 ετών. Αλλά είδαν και ότι 21 από 70 ασθενείς με επαναληπτικό τεστ μετά από δυο αρνητικά, βγήκαν θετικοί!. Έδειξε η μελέτη επίσης ότι ίσως το ρινικό επίχρισμα είναι καλύτερο από το φαρυγγικό. Το αδιανόητο βέβαια είναι ότι οι ίδιοι συγγραφείς έστειλαν για δημοσίευση τα ίδια πάνω κάτω στοιχεία!!! στο Journal of Medical (αντί για Clinical) Virology, οπότε την βλέπω την καμπάνα να έρχεται. Μα καλά, τι σκέφτηκαν ακριβώς; Κρατάμε το ότι αργούσαν να αρνητικοποιήσουν- ήταν και μεταδοτικοί άραγε;, αν και ήταν ήπιας νόσου όλοι τους. Σε παρόμοιο κλίμα, μια μελέτη στο Clinical Infectious Diseases είδε σε 113 ασθενείς ποιοι καθυστερούσαν πάνω από 15 ημέρες να αρνητικοποιηθούν: οι άνδρες, αυτοί που νοσηλεύτηκαν καθυστερημένα στην εξέλιξη της νόσου, και όσοι μπήκαν ΜΕΘ (προφανώς). Κρατάμε το άνδρες.

7. Δευτερεύουσες θεραπευτικές προσεγγίσεις: ξεκινά μελέτες και το αντιιικο galidesivir της Biocryst, που το έχουμε δοκιμάσει σε όλους τους ιους, από ηπατίτιδα C μέχρι Ζika. Μελέτες στην Βραζιλία, γιατί εκεί το έψαχναν για χρήση σε κίτρινο πυρετό, οπότε έχουν έτοιμο το σύστημα, απλά αλλάζουν τη νόσο. Όμως θέλει παρακολούθηση 56 ημέρων, αργούμε δηλαδή. Μια ακόμη μελέτη βγήκε για το Uminefovir ή arbidol, στο καλό Journal of Infection, που λέει ότι κι αυτό αρνητικοποίησε γρήγορα και πλήρως ασθενείς (σε σχέση με το Kaletra), όμως κακό δείγμα ασθενών, μη ισορροπημένο (περισσότερες νέες γυναίκες στην ομάδα του arbidol), έπαιρναν και εισπνεόμενη ιντερφερόνη οι ασθενείς...πτωχά τα στοιχεία. Πάντως θέλει ψάξιμο η ουσία, καλύτερο.

8. Και ο καθένας με τον θεραπευτικό πόνο του: στο Pharmacotherapy, Καναδοί προτείνουν να δώσουμε τετρακυκλίνες (ούτε εγώ που λόγω μελιταίου την έχω την δοξυκυκλίνη καραμέλα δεν θα το πρότεινα), Ιρανοί ψάχνουν να βρουν τι γίνεται με τις στατίνες (τίποτε), ενώ σε άρθρα προσεχώς θα δούμε και τον μαϊντανό Βιταμίνη D με το εκπληκτικό σκεπτικό ότι πριν 12 χρόνια είχε χαμηλή βιταμίνη D η Ισπανία και η Ιταλία, άρα αυτό θα φταίει αφού η βιταμίνη σχετίζεται με την CRP που είναι δείκτης στην Covid-19!!!! Και όμως, αυτό το επιστημονικό παραλήρημα προέρχεται από το Northwestern University. I rest my case.

9.Διευκρίνιση-1: Λέω συχνά ότι οι Κινέζοι έπρεπε το ένα και έπρεπε το άλλο: Δεν είμαι σινοφοβικός, από την ερευνητική μου απόσυρση βγήκα για να δουλέψω με τους Κινέζους στον μελιταίο. Αλλά, άρθρο σαν αυτό της Νέας Υόρκης που λέω στην αρχή, σαν των Ιταλών για την ΜΕΘ, σαν τα επιδημιολογικά που κάνουν οι Αμερικανοί για την Κίνα, ΔΕΝ μας έδωσαν. Μας έδωσαν σωρεία κατακερματισμένων στοιχείων που κατηγορήθηκαν και για διπλή παρουσίαση (βλέπε και σημείο 6). Αυτή την πληροφορία για τον ιο και τις εκδηλώσεις του την χρειαζόμαστε όσο το δυνατό νωρίτερα για να τον εννοήσουμε και να σώσουμε ζωές. Και δεν ερχόταν. Αυτός είναι ο λόγος που το λέω και το ξαναλέω, γιατί υπάρχει και η επιστημονική ακεραιότητα και ευθύνη.

10. Διευκρίνιση-2: δεν έχω/ είχα εν γένει αμοιβόμενες σχέσεις με το κράτος ή φορείς του, και δεκάδες φαρμακευτικοί αντiπρόσωποι μπορούν να σας επιβεβαιώσουν ότι δεν έχω και με τις εταιρείες τους αμοιβόμενες σχέσεις. Δεν έχω επίσης οιαδήποτε βλέψη να φύγω από το ατομικό μου ιατρείο, συνεπώς ό,τι γράφω είναι ειλικρινής γνώμη. Αυτά. Ο Alain και η Romy στην Πισίνα τους παραμένουν σε γοητεία πιο θανατηφόροι κι από κορωνοϊό....

 

 

ΠΗΓΗ:

"FACEBOOK"

https://www.facebook.com/giorgos.pappas.376/posts/10158404494552490

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ "FACEBOOK" ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ .PNG

 

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ "FACEBOOK"
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 2020-04-24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05280 ] [ 2020.01.27 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ: ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ - "LIBERAL" - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ - ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05322 ] [ 2020.03.08 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020: ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΡΘΟΤΑΤΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05323 ] [ 2020.03.09 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ; ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05324 ] [ 2020.03.10 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΙΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05325 ] [ 2020.03.11 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: Η ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΕ Ο ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΒΗΘΛΕΕΜ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΩΡΙΟ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05326 ] [ 2020.03.12 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05327 ] [ 2020.03.13 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - "AMAGI" - ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05328 ] [ 2020.03.14 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ Ή ΟΧΙ ΤΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05329 ] [ 2020.03.15 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΥΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΕΛΛΙΠΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΕΡΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΠΕΡΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05330 ] [ 2020.03.16 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: Ή ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ "ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ"

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05331 ] [ 2020.03.17 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ LOCKDOWN ΠΕΡΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05332 ] [ 2020.03.18 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΟΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΕΡΙ ΚΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05333 ] [ 2020.03.19 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05334 ] [ 2020.03.20 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΕΡΙ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΩΙΜΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΞΑΝΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05335 ] [ 2020.03.21 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ/ JOHN PA IOANNIDIS ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05337 ] [ 2020.03.23 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05343 ] [ 2020.03.29 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΙΤΑΛΙΑΣ/ ΙΣΠΑΝΙΑΣ/ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05344 ] [ 2020.03.30 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ MARDI GRAS ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΚΟΛΧΙΚΙΝΗΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05346 ] [ 2020.04.01 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΑΣΧΑ/ ΑΝΑΣΤΑΣΗ/ ΣΧΟΛΕΙΑ/ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΟΥΛ! ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕΦΛΟΚΙΝΗ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05350 ] [ 2020.04.05 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05351 ] [ 2020.04.06 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ BCG ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05352 ] [ 2020.04.07 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΟΝΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ (ΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΝΕΙ Ο ΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ;) ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΠΕΡΙ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΕΡΙ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05354 ] [ 2020.04.09 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05355 ] [ 2020.04.10 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ (ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ) ΤΙ ΝΕΟ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ (ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΤΑΛΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ) ΣΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ LOCKDOWN ΑΠΟΔΙΔΕΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05371 ] [ 2020.04.26 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ (ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ ΚΑΝΑΤΕ;) ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05372 ] [ 2020.04.27 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΚΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΚΟΜΗ...) ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ (ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ)

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05373 ] [ 2020.04.28 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΕ 11 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05376 ] [ 2020.05.01 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ 1063 ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΚΑΙ ΑΖΙΘΡΟΜΥΚΙΝΗ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05377 ] [ 2020.05.02 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΛΟΜΒΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΚΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05378 ] [ 2020.05.03 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ: ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΗ : ΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05379 ] [ 2020.05.04 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ ΕΝΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ - "MEDIUM" - GEORGIOS PAPPAS - DIMITRIOS MATTHAIOU - GEORGIOS KARGIOLAKIS - NIKOLAOS PAPACHRISTOU : EXITING LOCK-DOWN: A MULTI-STEP LOCALIZED GREECE-BASED PROPOSAL

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05380 ] [ 2020.05.05 00:00 ]

"FACEBOOK" - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ REMDESIVIR ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΣΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00111 ] [ 2020.03.27 01:30 ]

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 - ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05368 ] [ 2020.04.23 00:00 ]

ΑΝΤΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": U.S.A. 2020-04-16 : CORONAVIRUS IN THE USA : CORONAVIRUS LATEST : - U.S. CASES: 658.962 - U.S. DEATHS: 33.524

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05357 ] [ 2020.04.12 00:00 ]

SITE "RUSSIA TODAY" - "RT": RUSSIA RECORDS OVER 2,000 NEW COVID-19 CASES IN A SINGLE DAY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

 

 

URL: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: enhmerwths@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2020"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "04"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "11"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05356]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [05356]

   

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2020/04/11]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2020/09/22]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"